Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor kleine boiler vervangen:

Kleine boiler vervangen

Kleine boiler van ong. 15L in keukenkast vervangen. Momenteel Van Marcke boiler, maar moet niet per se dezelfde zijn.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kleine boiler vervangen uit heel België:

Elektrische boiler plaatsen

Elektrische boiler Buderus vervangen. Huidige boiler verbruikt veel energie. Er is ook veel kalk in het water. Zonnepanelen zijn aanwezig.

Vervangen elektrische boiler

We stellen vast dat de kuip van ons ATLANTIC-warmwatertoestel (150L) lekt langs de bovenkant. Het gaat om het type VMARSELKIT 150 3000W. Er is ons aangeraden het toestel te vervangen. De oude boiler dient weg te halen, en te vervangen door een nieuw (vergelijkbaar, maar eventueel energiezuiniger) model.

Onderhoud boiler + leidingen verplaatsen

Er zou een galva afvoer buis moeten vervangen worden. Er is een lek die zich situeert tss 2 verdiepingen. 2 leidingen zouden verplaatst moeten worden. Onderhoud boiler.

Boiler vervangen

Onze verwarmingsketel is aan vervanging toe niet omdat de ketel stuk is maar wel de storacell boiler. Vermits de installatie van 2002 is is de boiler te duur naar onze mening. We verwarmen nu met een hr-top ketel van Junkers (zwbr 30) in combinatie met een storacell boiler van 160liter (5 gezinswoning). We denken eraan een nieuwe ketel + boiler te plaatsen en tegelijkertijd airco te laten aansluiten op de luchtverwarming.

Boiler reparatie verwarming installeren

Boiler merk Vaillant van ong. 19j oud herstellen. Valt steeds uit, volgens code is er geen gastoevoer maar we hebben reeds een nieuwe gasfles geplaatst. Code van ionisatiekring heeft er ook al eens opgestaan. Prinkaart is reeds vervangen. Vermoedelijk is ontspanner stuk.

Oude boiler vervangen

Oude boiler merk Daalderop in keuken vervangen. Graag elektrische boiler.

Oude boiler verwijderen en nieuwe plaatsen in badkamer

Oude boiler verwijderen en vervangen door combi boiler in badkamer.

Kelder renoveren en septische put steken

Rioleringsbuis kelder – gemetselde kanaal vervangen door kunststof rioleringsbuis (kanaal langs de bovenzijde open maken): Nieuwe septische put 2000 liter. Boiler verplaatsen van buiten naar binnen. Verluchtingspijp installeren: Toilet – afzonderlijke afvoer installeren van alle appartementen naar septische put. Hoofdrioleringsbuis vernieuwen en bijkomende verticale afvoerbuis in de traphal naast de bestaande afvoerbuis (verticale afvoerbuis klaar steken indien er hier breekwerken voor dienen te gebeuren in de hoger gelegen appartementen). Buis doorsteken tot bovendaks, deze kan als verluchting dienen van de septische put. Bij renovatie van de appartementen kunnen deze correct aangesloten worden op de verticale zwartwaterafvoer