Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Herk de Stad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Herk de Stad.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Herk de Stad of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Herk de Stad die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Herk de Stad:

Onderhoud Bellfire gashaard

Ik had graag een onderhoud gehad voor een Bellfire horizon bell medium 3 CF/LF gashaard.

Complete CV installatie plaatsen

Volledig nieuwe installatie plaatsen. Het is een bestaand huis zonder centrale verwarming. Graag komen kijken ter plaatse.

Vervangen pomp in regenwaterput

Graag had ik mijn pomp in regenwaterput laten vervangen wegens stuk (lage isolatieweerstand - vocht). De pomp dateert van 2011! Wij denken eraan om de situatie om te bouwen naar een droge opstelling (indien mogelijk en het geluid beperkt blijft aangezien deze in de garage komt). Als alternatief mag ook de pomp gewoon worden vervangen. Dit kan worden besproken. Er zijn 2 toiletten, een wasmachine en 2 buitenkraantjes op aangesloten. Momenteel heb ik alles omgezet naar stadswater maar ik zou willen dat het toch op korte termijn wordt opgelost.

Vervanging mazoutketel

Vervanging van een mazoutketel met geïntegreerde boiler door een hogerendement of condensatieketel met geïntegreerde boiler op mazout.

Verwarmingsketel op gas te plaatsen

Verwarmingsketel te plaatsen - voor verwarming en warm water - er zijn 9 radiatoren

Plaatsen nieuwe gasketel

Plaatsen nieuwe gasketel: oude mazoutketel is reeds verwijderd.

Ontstopping afvoer en kraan vastzetten

Keukenafvoer is verstopt . Eventuele herstelling afvoer. Keukenkraan staat los. Dit komt omdat de onderkant van het werkblad een beetje uitgemergeld is van het draaien van de kraan, waardoor er te weinig grip is. Kunt u dit herstellen zonder dat ik zelf voor materiaal moet zorgen ? Ben alleenstaande vrouw, vandaar. Graag duidelijke offerte met prijs.

Gasaansluiting haard verplaatsen

De aansluiting voor onze haard staat op 50 cm hoog en zou naar 10 a 15 cm boven de vloer moeten komen.

Kapotte afloop

Afloop werkt niet, nieuwe lavabo te plaatsen.

Condensatieketel

in mijn woning wil ik overschakelen van een mazout- naar een gasinstallatie. Mijn bestaande verwarmingsketel op mazout moet dus vervangen worden door een nieuwe condensatieketel op gas.