Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Heusden Zolder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Heusden Zolder heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Heusden Zolder u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Heusden Zolder of directe omgeving.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Heusden Zolder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: loodgieterij voor 2 badkamers en keuken plaatsen, omschakeling naar gasverwarming, watermeters per appartemant plaatsen, plaatsen combiketel, nieuwe ketel op aardgas met radiatoren, ketel op gas en 7 radiatoren plaatsen, verwarming installeren, nieuwe installatie plaatsen en leidingen in opbouw, radiators , ketel en leidingen leggen, vloerverwarming in nieuwbouw, verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout, gasketel vervangen, omschakelen van mazout naar gasinstallatie, vervangen mazoutketel door gasketel, boiler dringend vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Heusden Zolder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Heusden Zolder:

Nieuwe gasketel plaatsen

Wij zijn op zoek naar installateurs die ons een nieuwe gasketel kunnen plaatsen want onze is aan vervanging toe, graag zouden wij daarom een offerte willen aanvragen.

Hoogrendementsketel plaatsen

In ons huis (bouwjaar 1999) is de ketel stil gevallen. De installateur geeft aan dat ze niet meer te herstellen is. De gasinstallatie moet dus vernieuwd worden. Wij willen graag een hoogrendementsketel. Vanaf mei kunnen we in ons nieuw.

Onderhoud gasketel

Graag prijsopgave voor onderhoud gasketel. Merk niet geweten, staat ergens op factuur.

Vervangen van oude mazoutketel

Oude ketel vervangen door nieuwe op zelfde plaats

Herstellen lek van leidingen en mogelijke vervanging leidingsbuizen van badkamer

Ik wil graag de afvoerleiding (probleem is hier denk ik) van de badkamer willen herstellen. Er is een lek waardoor de plafond van de ruimte eronder voor een groot deel beschadigd is.

Gas binnenbrengen

Mazoutverwarming vervangen door gas. Aanvraag om gas binnen te brengen. Graag de werken tegen eind van de zomer.

Installatie gasketel en vloerverwarming

Renovatie: installatie gasketel + aanbrengen vloerverwarming op bestaande vloer. Minimale dikte. Totale oppervlakte +/- 80m².

Prijsofferte verwarming

Wat is het verschil tussen elektrische luchtverwarming en mazout luchtverwarming? Verbruik, confort, prijs? Graag opties bespreken en installatie

Vervanging bestaande ketel

Bestaande ketel dient vervangen te worden. Ouderdom van huidige HR+ketel is 17 jaar.

Vervangen mazoutketel

De aanwezige mazoutketel is reeds meer dan 20 jaar. Doch functioneert hij nog prima en wordt hij jaarlijks voorzien van een onderhoud. Graag had ik me voorbereid op een eventuele vernieuwing van de ketel, naar een condensatieketel of alternatief

Vervangen mazoutketel door gas-combiketel

Vervangen van mazoutketel naar een combiketel verwarming/water op gas. Misschien zijn er nog andere mogelijkheden? Leiding moeten niet vervangen worden, enkel ketel.

Riolering septische put en regenwaterput

Septische put versleten , nieuwe riolering nieuwe buizen. Herstellen.

Installeren van een pelletkachel

Prijsofferte voor het installeren van pelletkachel. Graag tegen de winter een kachel te plaatsen. Graag advies en of het mogelijk is deze aan de schouw aan te sluiten.

Hoogrendements Condensatieketel met boiler

Wij hebben een kortsluitingsbrand gehad. Graag asap een offerte voor een hogerendements condensatieketel met boiler. Inclusief plaatsing. Indien verschillende modellen graag verschillende voorstellen.

Mazoutketel onderhoud

Ik ben van Heusden en heb een Buderus mazoutketel. Wat is de prijs voor onderhoud samen met schouw te kuisen.

Vervanging van bestaande ketel met koppeling aan zonneboiler

Vervanging van bestaande ketel met koppeling aan zonneboiler. Plaatsing in gelijkvloerse kelder. In schouw reeds een afvoerpijp voor gassen. Adresgegevens bij afspraak

Plaatsen van buis en achterwand voor houtkachel

Ik heb een houtkachel gekocht, die zou nog moeten aangesloten worden, het is alleen plaatsen van buis en achterwand, graag had ik daar een prijs van geweten, of iemand die dit wil doen

Vervangen van CV ketel

Vervanging cv ketel/door andere van mazout naar andere op basis van duurzame energie.

vaste airco in open living-keuken ...

vaste airco in open living-keuken (gelijkvloers) en op de bovenverdieping (2 tot 3 slaapkamers). In een of twee fazen te plaatsen. Te beginnen met de slaapkamers.