Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Heusden Zolder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Heusden Zolder.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Heusden Zolder of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
vloerverwarming plaatsen in keuken en living, vloerverwarming infrezen voor duplex appartement, vervangen van installatie CV door warmtepomp, water - Water warmtepomp plaatsen, complete cv installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp plaatsen, huidige ketel vervangen door combiketel, bestaande gasketel vervangen door HR ketel met radiatoren Viessman of Junckers, omschakelen naar pelletkachel, airco plaatsen in appartement, vloerverwarming plaatsen, verwarmingsketel plaatsen op elektriciteit, gascondensatieketel plaatsen, diverse sanitaire werken uitvoeren, huidige ketel vervangen door condensatieketel

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Heusden Zolder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Heusden Zolder:

Huidige ketel vervangen door HR of condensatieketel

Vervanging van een klassieke mazoutketel. Huidige ketel is oud en wens graag vervanging , HR ketel of condensatieketel.

Bestaande open haard verplaatsen en afwerken

Wij willen graag de huidige inbouwhaard 1 meter naar rechts willen verplaatsen. De haard in kwestie is ongeveer 90 cm breed en 45 cm hoog. Hiernaast willen we ook de afwerking van de haard laten doen, eventueel een soort sierwand in hout of steen.

Herstelling van lek

Ik heb op 2 plaatsen een lek in de waterafvoer. In de berging en in mijn slaapkamer.

Oude verwarmingsketel op stookolie vervangen naar ketel op gas

Ik zou graag mijn oude verwarmingsketel op stookolie vervangen naar eentje op gas en wil graag weten wat de prijs hiervoor is en welke werken er dan uitgevoerd moeten worden. En of de radiatoren en leidingen hergebruikt kunnen worden Op stookolie (mazout) Graag advies en mogelijkheden bespreken.

Verwarmingsketel plaatsen

Hebben nu een sime arb5 ketel maar deze lekt water. 40 kW 34. 400 kcal/h Met Stookolie.(mazout)

Omschakeling naar gasverwarming

Mazoutketel te vervangen door gasketel.

Waterput boren voor drinkbaar water

Een waterput voor drinkbaar water en installeren van een dieptepomp

Lucht- en water warmtepomp installeren

Het gaat om een nieuwbouw woning waarbij wij reeds sinds augustus 2016 in wonen: De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw.

Regenwaterput boren

Put boren voor grondwater op te pompen. Water te gebruiken voor de tuin.

Stookolieketel vervangen door warmtepomp installeren

Vervanging stookolieketel door lucht/water warmtepomp voor aansluiting op bestaande lage temperatuur vloerverwarming. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden.

Plaatsen dubbelwandige inox buis

We willen een dubbelwandige inox buis in de schoorsteen plaatsen (plusminus 13 m) waar mazout wordt gestookt. Op de schouw staat een steen met daarbovenop een halve buis in steen ( 2 halve cirkels als opening) die dus niet vervangen moeten worden maar er moeten ook wel 2 vogelroosters geplaatst worden. Onder aan de mazoutbrander ook een buis (L-stuk) voorzien met mogelijkheid de schouw vanaf beneden te kuisen. Er is geen condens of zo aanwezig maar omdat de woning ongeveer 25jr oud is willen we dit vernieuwen.

Hydrofoorpomp nakijken

Heb hydrofoorgroep om tuin te besproeien, pomp slaat aan maar pomp maakt geen druk en kan dus geen water oppompen.

Nieuwe gasketel plaatsen

Wij zijn op zoek naar installateurs die ons een nieuwe gasketel kunnen plaatsen want onze is aan vervanging toe, graag zouden wij daarom een offerte willen aanvragen.

Hoogrendementsketel plaatsen

In ons huis (bouwjaar 1999) is de ketel stil gevallen. De installateur geeft aan dat ze niet meer te herstellen is. De gasinstallatie moet dus vernieuwd worden. Wij willen graag een hoogrendementsketel. Vanaf mei kunnen we in ons nieuw.

Onderhoud gasketel

Graag prijsopgave voor onderhoud gasketel. Merk niet geweten, staat ergens op factuur.

Vervangen van oude mazoutketel

Oude ketel vervangen door nieuwe op zelfde plaats

Herstellen lek van leidingen en mogelijke vervanging leidingsbuizen van badkamer

Ik wil graag de afvoerleiding (probleem is hier denk ik) van de badkamer willen herstellen. Er is een lek waardoor de plafond van de ruimte eronder voor een groot deel beschadigd is.

Gas binnenbrengen

Mazoutverwarming vervangen door gas. Aanvraag om gas binnen te brengen. Graag de werken tegen eind van de zomer.

Installatie gasketel en vloerverwarming

Renovatie: installatie gasketel + aanbrengen vloerverwarming op bestaande vloer. Minimale dikte. Totale oppervlakte +/- 80m².

Prijsofferte verwarming

Wat is het verschil tussen elektrische luchtverwarming en mazout luchtverwarming? Verbruik, confort, prijs? Graag opties bespreken en installatie

Vervanging bestaande ketel

Bestaande ketel dient vervangen te worden. Ouderdom van huidige HR+ketel is 17 jaar.

Vervangen mazoutketel

De aanwezige mazoutketel is reeds meer dan 20 jaar. Doch functioneert hij nog prima en wordt hij jaarlijks voorzien van een onderhoud. Graag had ik me voorbereid op een eventuele vernieuwing van de ketel, naar een condensatieketel of alternatief

Vervangen mazoutketel door gas-combiketel

Vervangen van mazoutketel naar een combiketel verwarming/water op gas. Misschien zijn er nog andere mogelijkheden? Leiding moeten niet vervangen worden, enkel ketel.

Riolering septische put en regenwaterput

Septische put versleten , nieuwe riolering nieuwe buizen. Herstellen.