Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor rioleringswerken, aansluiten extra toilet + bestaande vernieuwen:

Rioleringswerken, aansluiten extra toilet + bestaande vernieuwen

Nieuwe afvoer voorzien om nieuw toilet te plaatsen. Oude afvoeren nakijken en herstellen. Oude put in kruipkelder aanpassen of afkoppelen.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Heusden-Zolder (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor rioleringswerken, aansluiten extra toilet + bestaande vernieuwen uit heel België:

Rioleringswerken en vloerverwarming plaatsen

Toilet aansluiten op riolering. Gasleidingen weghalen. Waterleidingen van keuken naar toilet verplaatsen over ong. 3m. Vloerverwarming steken.

Rioleringswerken uitvoeren

Ik wil riolering vernieuwen en aansluiten op het net vd straat.

Rioleringswerken uit te voeren

De kanalisatie in ons oud huis te verbeteren. Afvoer in ons huis is al aangesloten op openbaar riool, maar nog door de septische tank. We willen de septische put laten verdwijnen en toiletafvoer aansluiten direct op riolering. We willen ook toilet spoel aansluiten op regenwatertank.

Rioleringswerken

Metselen van sterfput, leggen en aansluiten van rioolbuizen op sterfput

Scheiding afval en regenwater, aansluiten gas en aanleg oprit

Binnenkort wordt er gestart met het uitvoeren van rioleringswerken in onze straat. Omdat er op ons privé domein nog geen sprake is van een gescheiden riolering, zijn we dus verplicht om dit in orde te brengen. Omdat we op dit moment ook nog gebruik maken van stookolie, zouden we samen met het uitvoeren van de rioleringswerken ook reeds de wachtbuizen voor gas laten aanleggen zodat we in de toekomst vlot kunnen overschakelen naar aardgas. Tenslotte zouden we na de nodige afbraakwerken ook de oprit/terras opnieuw laten aanleggen. Op dit moment zijn we dus op zoek naar een aannemer die volgende werken kan uitvoeren: - openbreken oprit - aanleggen gescheiden riolering - uitvoeren voorbereidende werken gasaansluiting - aanleggen van nieuwe oprit/terras

Rioleringswerken

Greppels graven voor het leggen van buizen vanaf septische put en vanaf regenwaterput + aansluiten.

Renovatie van een oude vierkantshoeven ...

Renovatie van een oude vierkantshoeven (deel), het betreft de volgende werken : *injecteren van de muren inzake behandeling opstijgend vocht *hermetsen van een klein stuk van de hoeve inclusief dak (3 X 6 meter) * Afbraak van 2 draagmuren * Rioleringswerken, aansluiten via sifon op openbaar rioleringsnet * Plaatsen van regenwater put en met aankoppeling van dak afleiders * Opmetsen van nieuwe schouw