Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Houthalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Houthalen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Houthalen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Houthalen of directe omgeving.

60 klanten uit Houthalen bevelen een bij Casius in Houthalen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Houthalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: loodgieter voor vernieuwing appartement, vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen, complete CV installatie met radiatoren, cV plaatsen met radiatoren in keuken en badkamer, lucht - Water warmtepomp in nieuwbouw plaatsen, lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning, complete centrale verwarming plaatsen, nieuwe condensatieketel plaatsen, condensketel of HR ketel plaatsen, nieuwe ketel Vaillant plaatsen, complete CV installatie plaatsen, nieuwe boiler en installatie plaatsen, warmtepomp plaatsen, nieuwe aardgasketel plaatsen, complete CV installatie plaatsen met condensketel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Houthalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Houthalen:

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Wij willen graag een nieuwe cv ketel installeren in onze nieuwbouw. Hiernaast hadden we ook graag vloerverwarming gehad. De vloerverwarming moet zowel op de benedenverdieping als bovenverdieping komen. De oppervlakte hiervan is bij benadering 160 m².

Verwarmingsketel plaatsen op gas

Wij hebben verwarming en warm water op mazout ongeveer al 25 jaar en overwegen om te gaan naar aardgas. Nieuwe ketel op gas.

Water warmtepomp plaatsen

Ik heb een warmtepompboiler op zonnecolechtor . Kan ik een hybride ketel aansluiten op men radiators of beter een gasketel? Mogelijkheden bekijken met vakman. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie

Ondergrondse mazouttank verwijderen

Onze ondergronds mazoutton circa 5000l is al helemaal leeg en uitgegraven. Deze kan al uit de grond gehaald worden of er kan eventueel langs de put gereden worden met de vrachtwagen voor ophaling van de ton.

Grondwater aansluiten op toilet en filters plaatsen

Ik heb grondwater die ik graag zou aansluiten op het toilet.... en plaatsing nodige filters. Mijn woning is volledig onderkelderd waar de leidingen lopen.

Gasleiding doortrekken

Wij willen een gasleiding doortrekken om haard te monteren en zouden willen weten wat het ons zou kosten. Wat zou dat kosten voor 20 meter? De gasleiding moet buiten het huis doorgetrokken worden.

Nieuwe condensatieketel en boiler plaatsen

Nieuwe condensatieketel en boiler plaatsen. Mazout behouden.

Gasketel vervangen door condensatieketel

Vervanging van de huidige gasketel door een condensatieketel. Graag laten plaatsen na de zomer.

Gasleiding plaatsen

Ik zou een gasleiding willen leggen vanuit teller naar kookplaat. Moet een leiding geplaatst worden van ongeveer 12 meter lang, dat is voor mijn kookplaat .

WC vervangen door hangtoilet

Momenteel heb ik een gewoon toilet in mijn appartement. Ik zou hier graag een hangtoilet willen inclusief de beteugeling van de omkasting van het frame.

Vervangen van de bestaande cv installatie

Vervangen van de bestaande cv installatie door nieuwe op mazout of op gas.

Plaatsen van nieuwe verwarmingsinstallatie

Nieuwe installatie , geen bestaande centrale verwarming , volledig nieuwe installatie

Vervangen van mazoutketel

Ter vervanging een mazoutketel. Twijfel tussen gas en mazout , graag advies hierover.

Nieuwe gasboiler plaatsen

Ik ben eigenaar van een appartement en wens mijn huidige gasboiler voor warm water en verwarming te vervangen.

Vervangen van huidige mazoutketel

Huidige mazoutketel is van de jaren 80. Is binnen dit en een paar jaar aan vervanging toe. Willen graag enkele offertes voor een nieuwe ketel.

Lek in waterleiding te herstellen

In mijn appartement op het tweede verdiep is er een lek waardoor water binnenkomt in het appartement onder mij. Het betreft een leiding van de radiator. Graag wil ik dit lek opsporen en laten maken.

Vervangen van de boiler

Wij hebben momenteel een voorraad boiler lek (komt roestwater uit). De ketel is één van 150 liter (Chaffoteau) en staat in park Molenheide. Zou U hiervoor een prijs kunnen maken om deze vervangen?

Plaatsing nieuwe radiatoren en aankoppeling aan bestaande HR

Renovatie ruimtes gelijkvloers (woonkamer, hal, toilet, vestiaire en bureel). Chape reeds verwijderd. Plaatsing nieuwe radiatoren + koppeling aan bestaande HR+ gasketel

Cv ketel vervangen

Oude cv ketel ontmantelen en een nieuwe plaatsen Adresgegevens bij afspraak

Omschakeling naar aardgas en zonnepanelen

Nu: verwarming elektrisch met accumulatoren, en warm water met gewone boiler 1450 liter. 20. 000 kW per jaar!!! Bekeken met energieadviseur DUWOLIM Advies: overschakelen naar zonnepanelen, verwarmen met aardgas en ook warm water met gas. Graag offertes.

Nakijken en herstellen verwarmingsketel

De electronica doe het niet meer. Het is een combitherm BTX.

Aanleggen vloerverwarming

De vloerverwarming moet komen in de woonkamer 45m2

Plaatsen van verwarming

Nieuwbouw woning (voorlopig nog ruwbouw) We zouden graag een vertegenwoordiger laten langskomen die ons kan vertellen welke optie voor ons het best is, prijs kwaliteit gericht.

Aansluiten wasmachine water + afvoer

Ik wil mijn wasmachine in een andere kamer plaatsen. Hiervoor hebben we water en afvoer nodig. Die bevindt zich in de ruimte erlangs en er is een kruipkelder voorzien.