Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Houthalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Houthalen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Houthalen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
lucht - Lucht warmtepomp voor een appartementenblok, vloerverwarming plaatsen in keuken en living, vloerverwarming infrezen voor duplex appartement, grond - Water warmtepomp plaatsen, lucht - Lucht warmtepomp plaatsen in combinatie met zonnepanelen, vervangen van installatie CV door warmtepomp, water - Water warmtepomp plaatsen, complete cv installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp plaatsen, huidige ketel vervangen door combiketel, bestaande gasketel vervangen door HR ketel met radiatoren Viessman of Junckers, lucht - Lucht warmtepomp installeren, vloerverwarming plaatsen, verwarmingsketel plaatsen op elektriciteit, gascondensatieketel plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Houthalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Houthalen:

Airco plaatsen in living en slaapkamers

Voor een renovatieproject willen we graag airconditioning installeren. Dit moet komen in de living en in de slaapkamers.

Airco plaatsen

We hadden graag de bovenverdieping gekoeld. Het idee was om een unit op de gang te plaatsten om zo de temperatuur omlaag te halen op de hele verdieping. Dit is ongeveer 90m². En zijn 3 slaapkamers en 1 badkamer. We wonen in een nieuwbouw van 2015 met ventilatiesysteem D.

Complete CV installatie plaatsen

De werken bevatten een volledige CV installatie. Overal vloerverwarming en in de 2 badkamers en kelder (ook) wandverwarming. De totate oppervlakte van het huis is 200m²

Nazicht en onderhoud zonneboiler en condensatieketel Vaillant

Bijvullen van mijn zonneboiler en onderhoud. Deze is nooit gebeurt. Installatie is 14 jaar oud. Onderhoud van mijn vaillant condensatieketel

Water - Water warmtepomp plaatsen

Verwarming op gas. Graag een warmtepomp plaatsen, dit is voor een renovatie. Nu hebben we cv, met een HR ketel. Graag advies, hoe het werkt.

Mazoutketel door gasketel vervangen

Ik heb momenteel een mazoutketel die nog werkt maar ik wil graag overschakelen naar een gasketel. Ik zoek iemand die deze overschakeling kan doen, merk en dergelijke van het nieuwe apparaat bespreek ik graag met de vakman.

Waterleiding leggen voor nieuwe keuken

Plaatsen van nieuwe waterleiding in keuken.

Kapotte wc buis vervangen

De buis van de wc is kapot. Ik wil dit laten openbreken om zo de buis te laten vervangen.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Wij willen graag een nieuwe cv ketel installeren in onze nieuwbouw. Hiernaast hadden we ook graag vloerverwarming gehad. De vloerverwarming moet zowel op de benedenverdieping als bovenverdieping komen. De oppervlakte hiervan is bij benadering 160 m².

Verwarmingsketel plaatsen op gas

Wij hebben verwarming en warm water op mazout ongeveer al 25 jaar en overwegen om te gaan naar aardgas. Nieuwe ketel op gas.

Water warmtepomp plaatsen

Ik heb een warmtepompboiler op zonnecolechtor . Kan ik een hybride ketel aansluiten op men radiators of beter een gasketel? Mogelijkheden bekijken met vakman. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie

Ondergrondse mazouttank verwijderen

Onze ondergronds mazoutton circa 5000l is al helemaal leeg en uitgegraven. Deze kan al uit de grond gehaald worden of er kan eventueel langs de put gereden worden met de vrachtwagen voor ophaling van de ton.

Grondwater aansluiten op toilet en filters plaatsen

Ik heb grondwater die ik graag zou aansluiten op het toilet.... en plaatsing nodige filters. Mijn woning is volledig onderkelderd waar de leidingen lopen.

Gasleiding doortrekken

Wij willen een gasleiding doortrekken om haard te monteren en zouden willen weten wat het ons zou kosten. Wat zou dat kosten voor 20 meter? De gasleiding moet buiten het huis doorgetrokken worden.

Nieuwe condensatieketel en boiler plaatsen

Nieuwe condensatieketel en boiler plaatsen. Mazout behouden.

Gasketel vervangen door condensatieketel

Vervanging van de huidige gasketel door een condensatieketel. Graag laten plaatsen na de zomer.

Gasleiding plaatsen

Ik zou een gasleiding willen leggen vanuit teller naar kookplaat. Moet een leiding geplaatst worden van ongeveer 12 meter lang, dat is voor mijn kookplaat .

WC vervangen door hangtoilet

Momenteel heb ik een gewoon toilet in mijn appartement. Ik zou hier graag een hangtoilet willen inclusief de beteugeling van de omkasting van het frame.

Vervangen van de bestaande cv installatie

Vervangen van de bestaande cv installatie door nieuwe op mazout of op gas.

Plaatsen van nieuwe verwarmingsinstallatie

Nieuwe installatie , geen bestaande centrale verwarming , volledig nieuwe installatie

Vervangen van mazoutketel

Ter vervanging een mazoutketel. Twijfel tussen gas en mazout , graag advies hierover.

Nieuwe gasboiler plaatsen

Ik ben eigenaar van een appartement en wens mijn huidige gasboiler voor warm water en verwarming te vervangen.

Vervangen van huidige mazoutketel

Huidige mazoutketel is van de jaren 80. Is binnen dit en een paar jaar aan vervanging toe. Willen graag enkele offertes voor een nieuwe ketel.

Lek in waterleiding te herstellen

In mijn appartement op het tweede verdiep is er een lek waardoor water binnenkomt in het appartement onder mij. Het betreft een leiding van de radiator. Graag wil ik dit lek opsporen en laten maken.

Vervangen van de boiler

Wij hebben momenteel een voorraad boiler lek (komt roestwater uit). De ketel is één van 150 liter (Chaffoteau) en staat in park Molenheide. Zou U hiervoor een prijs kunnen maken om deze vervangen?