Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Houthalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Houthalen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Houthalen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Houthalen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Houthalen:

Gaslek repareren

Na een gasgeur te hebben ondervonden thuis hebben we Fluvius gecontacteerd. Ze hebben geconstateerd dat er een gaslek is bij een koppelstuk vlak na de gasmeter.

Regenwater op wc en wasmachine aansluiten

De regenwater put is langs de zijkant van de woning.....deze heeft een inhoud van 10.000 liter. Zou graag hier twee wc / een kraan voor auto’s te wassen en evt. wasmachine op aan willen sluiten. De afstand van de regen put naar deze leidingen bedraagt enkele meters.

Aansluiting afvoerbuizen

Ik wil graag een nieuwe afvoerbuis aansluiten op mijn oude afvoerbuis en deze verplaatsen naar de plaats waar de nieuwe wc komt. Ik zou deze buis ook willen gebruiken voor de afvoer van mijn wasmachine die iets verder komt en een afvoerputje maken op mijn terras. Het gat is al gegraven, hij dient enkel gelegd te worden. Het is ongeveer 4 meter. Daarnaast zou ik nog een controleput of dergelijke willen plaatsen in mijn afvoerbuizen zodat het kan nakijken als ik een verstopping heb. Aangezien ik pas gas heb gelegd ligt heel mijn oprit open en kan je dus makkelijk aan de buizen.

Gasleiding naar huis trekken

Ik zou graag overschakelen van mazout naar aardgas. Ik wil dus een nieuwe gasinstallatie laten aanleggen. In de straat is er gas. De leiding moet zo een 15 meter worden doorgetrokken naar de plaats waar de gasketel gaat komen. Een groot deel kan langs de oprit. Ik ben ook bereid om zelf een gat te graven in de oprit zodat de leiding snel gelegd kan worden. De installatie moet ook gekeurd worden. Eventueel kan hierbij de aansluiting van mijn condensatieketel ook gedaan worden.

Rioolbuizen vernieuwen en nieuwe leidingen leggen

Vernieuwen van oude rioleringbuizen. Ook aanleg nieuwe sanitaire leidingen in bijgebouw.

Rioleringswerken uitvoeren

Ik wil riolering vernieuwen en aansluiten op het net vd straat.

Water - water warmtepomp plaatsen

Nu verwarming : Mazoutketel ,Convectoren en radiatoren. Gaan zonnenpanelen plaatsen. Willen eventueel grondwater voor tuin gebruiken. Vrijstaand gebouw aanwezig: dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie Wil prijs kennen voor plaatsen van Water warmtepomp

Regenwaterpomp DAB nazien en herstellen

Onze regenwaterpomp DAB is uitgevallen nadat onze put leeg was. We krijgen ze niet meer aan de gang.

Regess zonneboiler onderhouden

Onderhoud van een Regess zonneboiler nieuwe kalkfilter. Heb geen circulatie meer. Pomp werkt nog, denk dat er lucht op het systeem zit.