Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Kermt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Kermt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Kermt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Kermt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Kermt:

Onderhoud Chaffoteaux et Maury gasketel

Onderhoud door erkend vakman van een ketel merk Chaffoteaux Dringend want laatste onderhoud is meer dan 2 jaar geleden gedaan.

Verwarmingsketel plaatsen

Bestaande gasketel moet vervangen worden. Vaillant of Junkers.

Water - Water warmtepomp installeren

Volledig renovatie project. Woning met huidige isolatienormen inhoud 1000 M³ . De warmte pomp zal dienen voor koelen en/of verwarmen,en sanitair water verwarmen. De totale oppervlakte is 200m².

Verwijderen van de elektrische accumulatoren AEG

Wegens aankoop pelletkachel willen we onze accumulatoren uit onze woning verwijderen. Het gaat over twee accumulatoren van het merk AEG.

Nazicht gasketel vaillant

Jaarlijks onderhoud van de gasketel. Merk Vaillant.

Herstelling regenwaterpomp

Er is waarschijnlijk drukverlies in de pomp. Niet te goeie aangesloten, graag komen kijken ter plaatsen. Terugslagklep nazien.

Onderhoud chaffoteaux ketel

Graag een onderhoud van de ketel, dit is laatst gedaan al een tijd geleden ( meer dan 2 jaar geleden).

Gasketel Dietrich installeren en goedkeuren

Ik ben aan renoveren en binnenkort moet een nieuwe gas ketel geiinstalleerd en gekeurd worden. De gasketel die ik al gekocht geeft is van de merk De Dietrich HG 143.

Overschakelen van mazout naar gasverwarming

Momenteel hebben we in onze woonst een oude mazoutketel staan met een ondergrondse tank. Graag zouden we willen verwarmen op aardgas. Er ligt een aardgas leiding in de straat dus is het wel mogelijk. Graag vakman voor het saneren van de oude tank en het installeren van een nieuwe gasketel. Gezinssituatie is 2 volwassen + 3 kinderen.

Onderhoud ACV condensatieketel

2 jaarlijks onderhoud ACV PRESTIGE