Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Koersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Koersel heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Koersel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Koersel of directe omgeving.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Koersel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vervangen van sanitair en CV-ketel, vernieuwen van verwarmingsketel, volledig nieuwe CV plaatsen, plaatsen nieuwe condensatieketel, plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, nieuwe verwarming plaatsen in renovatiewoning, installeren en plaatsen ketel, vervangen gasketel door HR ketel, plaatsen condensatieketel, plaatsen radiatoren en gasketel, cV aanleggen, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, installatie condensatieketel, cV op gas of pellets plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Koersel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Koersel:

Luchtverwarmingsketel vervangen

Luchtverwarmingsketel vervangen Oude ketel met ventilator moet volledig vervangen worden, liefst op aardgas.

Verwarming bijplaatsen

Prijsofferte : Sommige buizen laten vervangen. Radiatoren bijplaatsen, ongeveer een 2 tal.

Vernieuwen huidige mazoutketel

Prijsofferte: Vernieuwen van de huidige mazout ketel.

Plaatsen combi ketel

Mijn woning is ongeveer 140 m² en op basis van de berekeningen die ik heb gemaakt zou ik mij van een ketel van ongeveer 32 kw moeten voorzien. Ik zoek naar een combi-ketel.

Onderhoud en keuring centrale verwarming

Onderhoud + keuring centrale verwarming (mazout)

Lek dakafvoer herstellen

De afvoer van het platte dak boven onze voordeur loopt door de muur onder het huis naar de afvoerput. De afvoer is dus nergens te zien, maar er zit nu wel een lek in waardoor de muur helemaal vochtig is. We zijn op zoek naar een blijvende oplossing voor dit probleem.

Vervangen gasketel

Het betreft de vervanging van een gasketel type Vaillant 24kw door hoogrendementsketel - geen specifiek merk - Is hiervoor een dubbelwandafvoerbuis nodig? De huidige ketel is aangesloten op de schoorsteen van het dakappartement

Aardgasleidingen leggen en ketel plaatsen

Aardgasleiding leggen en ketel plaatsen.In bestaand pand dat nu op mazout wordt verwarmd.

Aardgas-leidingeninstallatie met ketel

Bijbouw met renovatie: aardgas-leidingen en -ketel moeten worden gelegd wanneer de renovatie wordt uitgevoerd.

Offerte installatie gasketel

Oude mazoutketel dringend laten vervangen door gasinstallatie. Graag info en offerte. Graag in juli of augustus laten plaatsen.

Vervangen van bestaande ketel

Vervangen bestaande ketel en voorzien voor aansluiting extra (vloer)verwarming

WC vervangen

Vorig jaar heb ik een woning gekocht en ik wens de toilet te vernieuwen. Hiernaast zijn er mogelijk verouderde/gevaarlijke leidingen die zouden moeten vervangen worden. Het zou fijn zijn mocht iemand even kunnen komen kijk wat er zou moeten gerenoveerd worden en hiervoor een offerte maken.

Plaatsen van verwarmingsketel

Het gaat om een duplex appartement van ongeveer 125 vierkante meter. Ik zou graag een prijs willen weten wat het ongeveer kost voor de aankoop en plaatsing van een HR+ ketel en een HR TOP ketel en of er eventuele premies zijn waar ik van kan genieten. Adresgegevens bij afspraak

Plaatsing van zonneboiler en bijbehorende panelen

De elektrische boiler lekt en gaat worden vervangen door een zonneboiler, met bijhorende panelen, en met liefst vacuümbuizen. Het dak is oost zuidelijk georiënteerd. We wonen hier met vier, de boiler moet niet zo groot zijn. We hebben alleen electrische verwarming, geen mazout noch gas. Graag ook info of er nog een premie kan aangevraagd voor installatie zonneboiler.

Herstellen kranen

Kraan in de keuken lekt / wasbak + kraan in de berging vervangen.Kraan in de garage lekt in de winter.

Vervangen van oude stookketel

Vervanging van oude stookketel. Deze is van 1967 in gebruik.

Afvoerbuis herstellen

Een lekdetectiefirma heeft de oorzaak van het vocht in onze wasplaats gevonden nl een kapotte afvoerbuis in de muur van de wasmachine. Deze buis met vervangen worden. Zie toegevoegde foto's.

Regenwaterput aansluiten op wc's

Bij de bouw van ons huis in 1999 lieten we een regenwaterput installeren maar deze is nog steeds niet aangesloten. We willen deze graag aansluiten op een buitenkraan en 2 wc's. Binnen zijn leidingen hiervoor wel voorzien, buiten ligt enkel wachtbuis.

Installatie nieuwe mazoutketel

Mazoutbrander en ketel zijn van het bouwjaar 1985 en dus aan vervanging toe. Graag prijs offerte van brander + ketel + werken.

Plaatsen van nieuwe gasmeter en of gascondensatieketel

Er dient een nieuwe HR gasketel geplaatst worden. Adresgegevens bij afspraak.

Vervangen van verwarming

Overstap van elektrische verwarming naar aardgas verwarming. Nodig : 8 radiators & aardgasketel.

Gasleiding voor bakplaat plaatsen

Zoek iemand die een gas leiding kan plaatsen voor een bakplaat

Lek waterput herstellen - water in de kelder

Gemetste waterput die aan de kelder grenst onder de woning dient langs de binnenkant te worden behandeld om terug waterdicht te zijn. Door een verkeerde boring voor gasaansluiting was er een lek ontstaan en sindsdien komt er water in mijn kelder na zware regenval. Nadat ik het gat terug dicht gemaakt had, komt er toch nog altijd water in de kelder langs de muren naar binnen. Als het hard heeft geregend staat er ongeveer 1 cm water in de Kelder. De put is dus niet meer waterdicht en het regenwater vindt een weg langs de keldermuren naar binnen. Graag een permanente oplossing. Ik zou hiervoor graag een vrijblijvende offerte ontvangen.

Wateput boren te Koersel

Opzoek naar iemand die waterput boringen doet

Verplaatsing gasketel

Betreffende het verplaatsen van een Remeha (avanta plus) gasketel. Het aansluiten aan de collectors, gat naar buiten boren voor gasafvoer, aansluiting aan gasleiding.