Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Koersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Koersel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Koersel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
vloerverwarming plaatsen in keuken en living, vloerverwarming infrezen voor duplex appartement, grond - Water warmtepomp plaatsen, lucht - Lucht warmtepomp plaatsen in combinatie met zonnepanelen, vervangen van installatie CV door warmtepomp, water - Water warmtepomp plaatsen, complete cv installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp plaatsen, huidige ketel vervangen door combiketel, bestaande gasketel vervangen door HR ketel met radiatoren Viessman of Junckers, lucht - Lucht warmtepomp installeren, omschakelen naar pelletkachel, airco plaatsen in appartement, vloerverwarming plaatsen, verwarmingsketel plaatsen op elektriciteit

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Koersel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Koersel:

Stang douche vervangen

De stang van de sproeikop douche is afgebroken en zou terug vervangen moeten worden.

Waterleidingswerken uitvoeren

Afvalwater en regenwater scheiden in het verhuurpand

Verwarmingsketel plaatsen

Installatie van condensatieketel hoog rendement op aardgas ter vervanging van mazoutketel. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Omschakeling naar gascondensatieketel

Plaatsen van een gascondensatieketel ter vervanging van een verwarmingketel op mazout. Ook plaatsen van een dubbelwandige buis in de schouw

Vervangen bestaande verwarmingsinstallatie naar gas

Ik verwarm momenteel op mazout en wil overschakelen op aardgas. Wat gaat me dit kosten voor aansluiting en nieuwe ketel op aardgas.

Plaatsen van een nieuwe gasketel

CV op mazout te vervangen door gasketel.

Luchtverwarmingsketel vervangen

Luchtverwarmingsketel vervangen Oude ketel met ventilator moet volledig vervangen worden, liefst op aardgas.

Verwarming bijplaatsen

Prijsofferte : Sommige buizen laten vervangen. Radiatoren bijplaatsen, ongeveer een 2 tal.

Vernieuwen huidige mazoutketel

Prijsofferte: Vernieuwen van de huidige mazout ketel.

Plaatsen combi ketel

Mijn woning is ongeveer 140 m² en op basis van de berekeningen die ik heb gemaakt zou ik mij van een ketel van ongeveer 32 kw moeten voorzien. Ik zoek naar een combi-ketel.

Onderhoud en keuring centrale verwarming

Onderhoud + keuring centrale verwarming (mazout)

Lek dakafvoer herstellen

De afvoer van het platte dak boven onze voordeur loopt door de muur onder het huis naar de afvoerput. De afvoer is dus nergens te zien, maar er zit nu wel een lek in waardoor de muur helemaal vochtig is. We zijn op zoek naar een blijvende oplossing voor dit probleem.

Vervangen gasketel

Het betreft de vervanging van een gasketel type Vaillant 24kw door hoogrendementsketel - geen specifiek merk - Is hiervoor een dubbelwandafvoerbuis nodig? De huidige ketel is aangesloten op de schoorsteen van het dakappartement

Aardgasleidingen leggen en ketel plaatsen

Aardgasleiding leggen en ketel plaatsen.In bestaand pand dat nu op mazout wordt verwarmd.

Aardgas-leidingeninstallatie met ketel

Bijbouw met renovatie: aardgas-leidingen en -ketel moeten worden gelegd wanneer de renovatie wordt uitgevoerd.

Offerte installatie gasketel

Oude mazoutketel dringend laten vervangen door gasinstallatie. Graag info en offerte. Graag in juli of augustus laten plaatsen.

Vervangen van bestaande ketel

Vervangen bestaande ketel en voorzien voor aansluiting extra (vloer)verwarming

WC vervangen

Vorig jaar heb ik een woning gekocht en ik wens de toilet te vernieuwen. Hiernaast zijn er mogelijk verouderde/gevaarlijke leidingen die zouden moeten vervangen worden. Het zou fijn zijn mocht iemand even kunnen komen kijk wat er zou moeten gerenoveerd worden en hiervoor een offerte maken.

Plaatsen van verwarmingsketel

Het gaat om een duplex appartement van ongeveer 125 vierkante meter. Ik zou graag een prijs willen weten wat het ongeveer kost voor de aankoop en plaatsing van een HR+ ketel en een HR TOP ketel en of er eventuele premies zijn waar ik van kan genieten. Adresgegevens bij afspraak

Plaatsing van zonneboiler en bijbehorende panelen

De elektrische boiler lekt en gaat worden vervangen door een zonneboiler, met bijhorende panelen, en met liefst vacuümbuizen. Het dak is oost zuidelijk georiënteerd. We wonen hier met vier, de boiler moet niet zo groot zijn. We hebben alleen electrische verwarming, geen mazout noch gas. Graag ook info of er nog een premie kan aangevraagd voor installatie zonneboiler.

Herstellen kranen

Kraan in de keuken lekt / wasbak + kraan in de berging vervangen.Kraan in de garage lekt in de winter.

Vervangen van oude stookketel

Vervanging van oude stookketel. Deze is van 1967 in gebruik.

Afvoerbuis herstellen

Een lekdetectiefirma heeft de oorzaak van het vocht in onze wasplaats gevonden nl een kapotte afvoerbuis in de muur van de wasmachine. Deze buis met vervangen worden. Zie toegevoegde foto's.

Regenwaterput aansluiten op wc's

Bij de bouw van ons huis in 1999 lieten we een regenwaterput installeren maar deze is nog steeds niet aangesloten. We willen deze graag aansluiten op een buitenkraan en 2 wc's. Binnen zijn leidingen hiervoor wel voorzien, buiten ligt enkel wachtbuis.