Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Kuringen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Kuringen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Kuringen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Kuringen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Kuringen:

Waterput boren voor beregening piste

Ik wil een put laten boren voor beregening. 12 are aan tuin die goed bereikbaar is. Diepte van de put moet nog bekeken worden.

Lek ACV condensatieketel herstellen

We hebben een lek aan de leidingen van de verwarmingsinstallatie. Cilinder waar vier leidingen op aankomen lekt.

Onderhoud verwarmingsketel

Het onderhoud van een Nectra verwarmingsketel.

Nieuwe aardgasketel plaatsen

Vervanging van CV-ketel. Op aardgas. Mogelijks ook verleggen van de leidingen.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren voor verwarmen en koelen

We gaan een totaalrenovatie uitvoeren waarbij alles vervangen moet worden. Een lucht lucht warmtepomp installeren voor het verwarmen en koelen van 3 slaapkamers, een badkamer, een living, keuken, eetkamer en berging. We willen geen vloerverwarming.

Viesmann ketel onderhouden

Graag wil ik onderhoud laten uitvoeren aan mijn viessmann ketel, in een nieuwbouwappartement. Het appartement werd in 2016 in gebruik genomen. De ketel is een viesmann vitodens 50W.

Mazouteketel vervangen door gascondensatieketel Junkers of Vaillant

Ik wil de bestaande mazoutkachel vervangen naar een gascondensatieketel. Graag een Vaillant of Junkers. Er moeten geen radiatoren geplaatst worden.

Nieuwe elektrische boiler plaatsen

Voor een renovatieproject schik ik een nieuwe boiler op elektriciteit te plaatsen. Qua merk heb ik een voorkeur voor Vaillant.

Herstellen of vervangen afvoerbuis keuken

De afvoerbuis onder de wasbak lekt en dient hersteld of vervangen te worden.

Complete CV installatie op aardgas

Het is een gelijkvloerse woning van ongeveer 96m² . Volledig nieuwe cv. Met 7 radiatoren (leidingen op de muur) en een doorstromer.