Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lanaken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Lanaken.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lanaken of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
vloerverwarming plaatsen in keuken en living, vloerverwarming infrezen voor duplex appartement, grond - Water warmtepomp plaatsen, vervangen van installatie CV door warmtepomp, water - Water warmtepomp plaatsen, complete cv installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp plaatsen, huidige ketel vervangen door combiketel, bestaande gasketel vervangen door HR ketel met radiatoren Viessman of Junckers, lucht - Lucht warmtepomp installeren, omschakelen naar pelletkachel, airco plaatsen in appartement, vloerverwarming plaatsen, verwarmingsketel plaatsen op elektriciteit, gascondensatieketel plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Lanaken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lanaken:

Warmwater boiler nakijken en herstellen

Boiler valt uit als ik hem in het stopcontact steek . Er is een kortsluiting geweest aan de thermostaat waarschijnlijk .

Lucht - Water warmtepomp plaatsen voor renovatie in combinatie met zonnepanelen

Ik zou graag een warmtepomp plaatsen voor het huis op ter warmen en ook voor het warm water. Het huis is ongeveer 140 m². Misschien ook radiatoren boven plaatsen. Waterpomp graag in combinatie met zonnepanelen als het kan. Radiatoren graag verwijderen van de muur en op grond plaatsen.

Waterpomp te herstellen

Regenwaterpomp werkt wel, maar pompt iedere keer maar enkele seconden. Het betreft het herstellen danwel vervangen waterpomp.

Lucht warmtepomp plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Ik wil de warmtepomp combineren met zonnepanelen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas

Onderhoud ketel Buderus

Onderhoud Buderus ketel (gas)

Regenwaterput aansluiten voor wc en wasmachine

Ik heb net een huis gekocht met een regenwaterput van 5000 liter. Nu wilde ik deze laten aansluiten voor de wc + wasmachine + kraantje.

Airco plaatsen in fotostudio

Airco in een Fotostudio plaatsen van 4. 5 op 5 meter. Een toestel voor koelen en verwarmen.

Vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen

Vloerverwarming ruimte +/- 25 m² en +|-10 m².Renovatie van woning.Verwarming via elektriciteit . De accumulatiekachels in de living ook vervangen.

Deksel van put plaatsen en eventueel verstopping nakijken

Op mijn oprit ligt een put tegen de gevel van het huis. Er sijpelt water binnen door de muur in de kelder . Ik weet niet of er een verstopping is of er een nieuw deksel geplaatst moet worden

Nieuwe aardgasinstallatie plaatsen

Er moet alleen een nieuwe installatie vervangen worden. Vloerverwarming en radiatoren zijn al geplaatst. Verwarming op gas.

Airconditioning plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van airco in de living en in twee slaapkamers. Mogelijkheden bespreken met vakman.

Airco plaatsen

Ik zou graag airconditioning plaatsen. Zowel koelen als verwarmen. Minstens twee binnenunits en waarschijnlijk ook buitenunit. Vakman moet ter plekke komen om alle mogelijkheden te bekijken.

Onderhoud verwarmingsketel Chaffoteaux nodig

Onlangs hebben we een huis gekocht. Er is een verwarmingsketel van het merk Chaffoteaux type Nectra aanwezig. Graag zouden we daar een onderhoud op laten uitvoeren vermits we niet weten hoe lang dat geleden is en we ook niet de nodige certificaten voor de verzekering hebben. Liefs zo snel mogelijk.

Dringend ontkalken of plaatsen nieuwe boiler

Ik heb een verkalkte boiler met een inox kuip van Chappé Pim van 300l die 6 jaar oud is en die aangesloten is aan een verwarmingsketel van Viessman. Is het mogelijk om die te ontkalken en wat zijn de +/- kosten daarvoor? Kan u mij ook de prijs geven voor het plaatsen van een nieuwe gelijkaardige boiler? Bovendien wil ik bijkomend prijs voor het plaatsen van een installatie voor waterontkalking voor een jaarlijks verbruik van +/- 250M3. Ik zoek hiervoor dus dringend een loodgieter!

Omschakeling naar gasverwarming

Nieuwe aardgasketel + overstappen van mazout naar aardgas.

Radiator plaatsen

Ik heb een radiator van 2 meter br 60 hoog om aan te sluiten leidingen zijn reeds aanwezig.

Aansluiten gaskachel

Ik ben op zoek naar een erkend gaskachel installateur omgeving Lanaken (3620) om een Thermocet Rose gaskachel van 11. 5 kw op het gasnet aan te sluiten. Het betreft een Nederlandse gaskachel,maar volgens de Nederlandse importeur van Thermocet kan deze Nederlandse kachel gewoon aangesloten worden op het Belgisch gasnet. Alleen moet hierbij de branderdruk worden verandert, dan is deze gaskachel geschikt naar Belgische normen. Liefst met attest.

Waterleiding vervangen

Vervangen van loden buizen door pvc buizen. Huis is gebouwd in 1970.

Volledig nazicht sanitaire installatie

We hebben een huis aangekocht waar we voor een paar verrassingen kwamen te staan , zo hebben we geen warm water in de douche .. is het de kraan of komt het van de boiler ? En zo zijn er nog kleine mankementen die hersteld mogen worden . Nog een vraag is er een geruisloze waterpomp op de markt op dit moment ,want nu staat er eentje wat veel geluid produceert als we water nemen. Allemaal werkjes voor een bekwame vakman .

Nazicht boiler en wasbak

Onze boiler in de badkamer verwarmt niet meer en daardoor hebben we geen warm water meer in de badkamer. In het keuken is de wasbak ook verstopt. We hebben alles geprobeerd maar geen resultaat.

Overstappen van mazout naar andere verwarming

Ik wil overstappen op iets anders dan mazout. Welke stellen jullie voor en hoeveel is de kostprijs? Adresgegevens bij afspraak

Vervanging geiser of onderdeel

Onze Vaillant 9/2 mag heeft het begeven het is een geiser die in de badkamer in ons chalet. Graag willen we of het onderdeel nieuw of een geheel nieuwe plaatsen dit moet veilig zijn het is met gas.

Vernieuwen van ketel

Betreft nieuwe energie zuinige ketel: Bestaande ketel is zestien jaar oud wens een energiezuinige ketel te plaatsen.

Plaatsen van nieuwe ketel

Nieuwe ketel op gas Adresgegevens bij afspraak

Toilet vervangen

Wij willen ons toilet vernieuwen. Plaatsen van S afvoer of een hangtoilet plaatsen