Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lanaken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Lanaken.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lanaken of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Lanaken die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lanaken:

Regenwaterpomp herstellen

De Van Marcke/Pedrollo regenwaterpomp slaat onregelmatig aan en uit zonder dat er water wordt gebruikt/gevraagd. Op zoek naar een loodgieter voor een herstelling te maken.

Nest thermostaat installeren

We willen graag onze oude thermostaat vervangen door een NEST thermostaat.

Grondwaterpomp plaatsen

Ik wil een grondwaterpomp plaatsen om mijn tuin te kunnen beregenen in de zomerperiode bij langdurige droogte. Indien mogelijk zou ik die in de kelder willen zetten.

Nazicht en onderhoud zonneboiler

Boiler warmt op tot max 52 graden. Nazicht zonneboiler.

Plaatsen van regenwaterput

Plaatsen van een regenwaterput voor 10.000 of 15.000 Liter

Waterleidingen aanleggen en cv leidingen vervangen

Aantal klussen : water toevoer en afvoer naar de badkamer ( douche, bad, wasbak, wc) en naar de keuken vernieuwen. Koud en warm. Cv ketel leidingen zetten. Frezen hoeft niet (doen we zelf). 4 radiatoren.

Lucht - lucht warmtepomp installeren

We gaan een nieuwbouw plaatsen met een zo laag mogelijk EPC. De warmtepomp gaat dienen voor de verwarming in huis + het verwarmen van het water. ( sanitair water ) Vrijstaand gebouw.

Herstellen gashaard merk Wellstraler

Enkel de blok in de haard waarmee de afstandsbediening verbonden was, was stuk waardoor mijn haard maar in één stand meer ging. Deze blok werd niet vervangen en ik ben een onderdeel kwijt. Ik zoek een vakman die mijn haard terug kan herstellen.

Grondwaterpomp plaatsen

We hebben reeds een put in de kelder en we hebben water. We willen er een grondwaterpomp in installeren met een leiding naar buiten toe.

Regenwaterput aansluiten voor wc en wasmachine

Ik heb een regenwaterput van 5000 liter. Nu wilde ik deze laten aansluiten voor de wc, wasmachine en kraantje. Eventueel een extra pomp installatie voorzien.