Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lanaken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Lanaken heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Lanaken u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lanaken of directe omgeving.

34 klanten uit Lanaken bevelen een bij Casius in Lanaken aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,6/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Lanaken bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen, complete CV installatie in NB woning, lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning, warmtepomp installeren, volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming, complete CV installatie met radiatoren, complete CV installatie op aardgas plaatsen, water warmtepomp plaatsen in studio's, verwarmingsketels vervangen, plaatsen van vloeistoftanks -waterleiding werkplaats, bestaande ketel vervangen door HR ketel, warmtepomp voor nieuwbouw plaatsen, warmtepomp plaatsen, condensatieketel plaatsen, digitale watermeters te plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Lanaken staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lanaken:

Airco plaatsen in fotostudio

Airco in een Fotostudio plaatsen van 4. 5 op 5 meter. Een toestel voor koelen en verwarmen.

Vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen

Vloerverwarming ruimte +/- 25 m² en +|-10 m².Renovatie van woning.Verwarming via elektriciteit . De accumulatiekachels in de living ook vervangen.

Deksel van put plaatsen en eventueel verstopping nakijken

Op mijn oprit ligt een put tegen de gevel van het huis. Er sijpelt water binnen door de muur in de kelder . Ik weet niet of er een verstopping is of er een nieuw deksel geplaatst moet worden

Nieuwe aardgasinstallatie plaatsen

Er moet alleen een nieuwe installatie vervangen worden. Vloerverwarming en radiatoren zijn al geplaatst. Verwarming op gas.

Airconditioning plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van airco in de living en in twee slaapkamers. Mogelijkheden bespreken met vakman.

Airco plaatsen

Ik zou graag airconditioning plaatsen. Zowel koelen als verwarmen. Minstens twee binnenunits en waarschijnlijk ook buitenunit. Vakman moet ter plekke komen om alle mogelijkheden te bekijken.

Onderhoud verwarmingsketel Chaffoteaux nodig

Onlangs hebben we een huis gekocht. Er is een verwarmingsketel van het merk Chaffoteaux type Nectra aanwezig. Graag zouden we daar een onderhoud op laten uitvoeren vermits we niet weten hoe lang dat geleden is en we ook niet de nodige certificaten voor de verzekering hebben. Liefs zo snel mogelijk.

Dringend ontkalken of plaatsen nieuwe boiler

Ik heb een verkalkte boiler met een inox kuip van Chappé Pim van 300l die 6 jaar oud is en die aangesloten is aan een verwarmingsketel van Viessman. Is het mogelijk om die te ontkalken en wat zijn de +/- kosten daarvoor? Kan u mij ook de prijs geven voor het plaatsen van een nieuwe gelijkaardige boiler? Bovendien wil ik bijkomend prijs voor het plaatsen van een installatie voor waterontkalking voor een jaarlijks verbruik van +/- 250M3. Ik zoek hiervoor dus dringend een loodgieter!

Omschakeling naar gasverwarming

Nieuwe aardgasketel + overstappen van mazout naar aardgas.

Radiator plaatsen

Ik heb een radiator van 2 meter br 60 hoog om aan te sluiten leidingen zijn reeds aanwezig.

Aansluiten gaskachel

Ik ben op zoek naar een erkend gaskachel installateur omgeving Lanaken (3620) om een Thermocet Rose gaskachel van 11. 5 kw op het gasnet aan te sluiten. Het betreft een Nederlandse gaskachel,maar volgens de Nederlandse importeur van Thermocet kan deze Nederlandse kachel gewoon aangesloten worden op het Belgisch gasnet. Alleen moet hierbij de branderdruk worden verandert, dan is deze gaskachel geschikt naar Belgische normen. Liefst met attest.

Waterleiding vervangen

Vervangen van loden buizen door pvc buizen. Huis is gebouwd in 1970.

Volledig nazicht sanitaire installatie

We hebben een huis aangekocht waar we voor een paar verrassingen kwamen te staan , zo hebben we geen warm water in de douche .. is het de kraan of komt het van de boiler ? En zo zijn er nog kleine mankementen die hersteld mogen worden . Nog een vraag is er een geruisloze waterpomp op de markt op dit moment ,want nu staat er eentje wat veel geluid produceert als we water nemen. Allemaal werkjes voor een bekwame vakman .

Nazicht boiler en wasbak

Onze boiler in de badkamer verwarmt niet meer en daardoor hebben we geen warm water meer in de badkamer. In het keuken is de wasbak ook verstopt. We hebben alles geprobeerd maar geen resultaat.

Overstappen van mazout naar andere verwarming

Ik wil overstappen op iets anders dan mazout. Welke stellen jullie voor en hoeveel is de kostprijs? Adresgegevens bij afspraak

Vervanging geiser of onderdeel

Onze Vaillant 9/2 mag heeft het begeven het is een geiser die in de badkamer in ons chalet. Graag willen we of het onderdeel nieuw of een geheel nieuwe plaatsen dit moet veilig zijn het is met gas.

Vernieuwen van ketel

Betreft nieuwe energie zuinige ketel: Bestaande ketel is zestien jaar oud wens een energiezuinige ketel te plaatsen.

Plaatsen van nieuwe ketel

Nieuwe ketel op gas Adresgegevens bij afspraak

Toilet vervangen

Wij willen ons toilet vernieuwen. Plaatsen van S afvoer of een hangtoilet plaatsen

Loodgieterswerken aanbouw

Wegens aanbouw aan bestaande woning wil ik de bestaande watervoorziening en CV in woonst uitbreiden naat aanbouw. Tevens vanaf geplaatste regenwaterput pomp ed naar toilet en buitenkraan.

Vervangen van Radson

Wij hebben nu een Radson en willen deze graag vervangen.Verwarming op gas.

Herstelling Geiser Termal

Het water van mijn Termal TE 11 14CFP warmt onvoldoende,met tussenpozen van koud water. Nieuwe fles propaan Eurogas. Ontspanner propaan 37mba. Graag een offerte.

Gasleiding door muur doorvoeren naar keuken / gasfornuis

Er ligt momenteel een gasaansluiting naar het gasfornuis met slang. Dit moet een vast koppelstuk worden. Slang wordt momenteel afgeknepen. Aan en uit knop bevind zich nu in de garage, moet in de keuken naast het gasfornuis komen.

Verwarming ontluchtingsknop in schacht lekkage

Via lekdectectie is ontdekt dat de ontluchtingsknop van de verwarmingsbuis lekt (op het hoogste punt en op de eerste verdieping). Via een opening in de douchewand is de plek te bereiken in de kleine schacht. Via de zolder is de schacht ook toegankelijk. Mogelijk moet er ook een nieuwe buis komen in de bestaande verwarmingsbuis of alleen een nieuwe verluchter.

Nieuwe verwarmingsketel

Mijn verwarming is gisteren stukgegaan