Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lanklaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Lanklaar heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Lanklaar u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lanklaar of directe omgeving.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Lanklaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie op gas plaatsen, sanitair aanleggen in nieuwbouw, diverse sanitaire werken uitvoeren, complete CV installatie condensatie of HR ketel voor nieuwbouw, verwarmingsketel plaatsen, water warmtepomp installeren in NB, verwarmingsketels vervangen, complete CV installatie, vernieuwen van verwarming, condensatieketel plaatsen, complete CV installatie voorkeur condensatieketel, verwarmingsketel plaatsen met zonnepanelen, verwarmingsketel plaatsen en nieuwe radiatoren plaatsen, complete CV installatie in een bestaande woning, verwarmingsketel vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Lanklaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lanklaar:

Verwarmingsketel plaatsen

Vervangen van een oude mazoutketen. Plaatsen van de ketel, aansluiten gas en aansluiten op oude collector verwarming. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas.

Waterleiding dringend vervangen of herstellen

De leiding van de ketel is losgekomen en valt niet meer te herstellen. Leiding moet dringend vervangen worden. Waterleiding.

Grond - Water warmtepomp installeren in een vrijstaande woning

Warmtepomp installeren: Wij willen omschakelen van een klassieke mazoutverwarming naar een warmtepomp. We wonen in een houtskeletwoning met buitenlaag in baksteen. Momenteel Verwarming op stookolie. Graag advies.

Gaskachel aansluiten

Aansluiten van de gaskachel: Er is een nieuwe gasleiding naar een oude gaskachel voorzien maar nog niet aangesloten. Ook de opening naar de schoorsteen etc. Is voorzien maar nog niet aangesloten.

Installeren van warmtepomp

Ik zou een warmtepomp willen die eventueel in combinatie met mijn huidige mazoutketel werkt, en ook kan koelen in de zomer, ik heb zonnepanelen met ongeveer 1500 Khw over produktie per jaar, dit covert al een deel van het verbruik van de warmtepomp Momenteel Verwarming op stookolie. Graag advies en mogelijkheden bespreken met de vakman.

Geiser Vaillant herstellen

Geiser vaillant werkt niet meer. Graag herstellen. De waakvlam gaat aan maar als ik verder draai gaat ze snel weer uit. Waarschijnlijk thermo-koppeling kapot

Verwarmingsketel plaatsen met zonnepanelen

De ketel is de klein en het wordt niet warm in de woning. Nu hebben we een Buderus. Graag hadden we de vergelijking gemaakt met en zonder zonnepanelen. Hebben ook een regendouche. Met stookolie. (mazout)

Verwarmingsketel plaatsen en nieuwe radiatoren plaatsen

We zouden graag onze ketel willen vervangen door een condensatieketel. Tevens zouden we enkele radiatoren willen vervangen door nieuwe. Stookolie (mazout)

Complete CV installatie plaatsen

Grote woning, totaal, te verwarmen, vloeroppervlakte +/- 250 m², gevellengte diepte 32 m Geen mogelijkheid tot vloerverwarming wegens beperkte hoogte bestaande vloeren. Voorstel tot ventilatiesysteem D (warmtewisselaar met functie voor warm water). Geen aansluiting aardgas, wegens plaatsing zonnepanelen in toekomst, liefst op elektriciteit. Plannen op aanvraag.

Onderhoud gasketel buderus

De gasketel van het merk Buderus logamax plus moet nagekeken worden in verband met het tweejaarlijks onderhoud.

Verwarmingsketel plaatsen

Installatie van condensatieketel hoog rendement op aardgas ter vervanging van mazoutketel. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Oude verwarmingsketel op stookolie vervangen naar ketel op gas

Ik zou graag mijn oude verwarmingsketel op stookolie vervangen naar eentje op gas en wil graag weten wat de prijs hiervoor is en welke werken er dan uitgevoerd moeten worden. En of de radiatoren en leidingen hergebruikt kunnen worden Op stookolie (mazout) Graag advies en mogelijkheden bespreken.

Condensatieketel plaatsen

Installatie van een condensatieketel in een garage Met aardgas.

Lucht warmtepomp plaatsen

Om te koelen/verwarmen van meerdere kamers warmtepomp installeren. Verwarming op gas.

Complete CV installatie met combi ketel

Verwarming moet vervangen /heringericht worden, in een klein rijenhuis, waarin zich momenteel verouderde kachels/-ketel op aardgas bevinden. Dit is op aardgas. Wensen de kachel te vervangen door combi ketel voor verwarming en warm water in een. Graag advies. Er zouden 4 radiatoren moeten komen, in de badkamer, de keuken en twee in de woonkamer.

Onderhouden gasketel

Gasketel onderhouden en schoonmaken.

Mazoutketel plaatsen

Het betreft een oude Mazoutketel die vervangen moet worden met eventueel ook andere stukken. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)

Warmtepomp plaatsen

Grondige renovatie bestaand huis. 13x6m (vanaf ruwbouw) met vloerverwarming. Aanleg nieuw zwembad 7x3x1,5 inox. Werken moeten dit jaar starten. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw

Verwarmingsketel plaatsen

De huidige ketel is 40 jaar oud en werkt op stookolie. Graag wil ik deze vervangen door een andere en hem aansluiten op aardgas. Graag meer info over de verschillende soorten ketels, mogelijkheden en advies. Op stookolie (mazout)

Hybride warmtepomp plaatsen

We hebben convectoren en radiatoren in het huis. We willen een hybride warmte pomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen en dan de bestaande gasketel gebruiken moest het systeem het niet meer trekken. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas

Warmtepomp plaatsen

De woning moet niet gerenoveerd worden. Alles is volledig in orde. We hebben momenteel zonnepanelen met een opbrengst van +/- 5000kwh per jaar. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie

Nazicht van regenwaterpomp DAB

Onze DAB regenwaterpomp blijft op leidingwater staan ondanks het feit dat de regenwaterput volledig gevuld is. Probleem is dat ze niet automatisch overschakelt van leidingwater naar regenwater en andersom.

Pelletkachel plaatsen

Ik zoek een vakman voor installatie van een pelletkachel. Kachel nog niet aangekocht.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Ik wil overschakelen van mazout naar gas. Leidingen naar binnen te trekken.