Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lanklaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Lanklaar heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Lanklaar u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lanklaar of directe omgeving.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Lanklaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: aanleggen sanitair en verwarming, complete CV installatie plaatsen met 7 radiatoren, complete CV installatie op aardgas plaatsen, loodgieterij en sanitair volledig renoveren, warmtepomp plaatsen, stookolie verwarming vervangen door warmtepomp, volledig nieuwe CV plaatsen, vloerverwarming met warmtepomp plaatsen, warmtepomp plaatsen in bestaande woning, warmtepomp installeren, complete CV installatie, complete CV installatie met radiatoren plaatsen, complete CV installatie plaatsen, bestaande CV ketel vervangen door condensatieketel, cV installatie met vloerverwarming en radiatoren plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Lanklaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lanklaar:

Regenwaterput boren

Put boren voor grondwater op te pompen. Water te gebruiken voor de tuin.

Grondwaterput boren

Wij willen een grondwaterput laten boren die deels door het huishouden en deels door economische activiteiten gebruikt zal worden (totaal geschat verbruik op minder dan 4000 m³/jaar).

Plaatsen van regenwaterput

We zouden op heel korte termijn een regenwaterput willen laten plaatsen. Plaatsing inclusief alle mogelijke opties bekijken (filter, pomp, aansluitingen... ) Onze dakoppervlakte is 56m² plat dak en 64 m² hellend dak. De regenwaterput komt onder onze oprit (verkeersbelasting?). Water te gebruiken voor sanitair en dergelijke.

Waterput boren met dieptepomp

Aangezien de huidige waterput te veel ijzer bevat zijn we van plan een nieuwe waterput te laten boren of kan de huidige (10m) aangepast / verdiept worden tot 25 à 30m voorzien van een dieptepomp? Zal vnl. gebruikt worden om gazon en moestuin te besproeien, wagens te kuisen, ramen wassen en eventueel voor wasmachine.

Waterput boren

Graag zou ik een put willen laten boren voor besproeiing van gazon en planten en water voor de pony's.

Onderhoud zonneboiler

Graag wil ik de zonneboiler laten onderhouden.

Waterput boren en sproei installatie

Zou graag een put laten boren voor mijn gazon en planten te bewateren. Ook een pomp te plaatsen. Mogelijkheden van sproei installatie ook bekijken.

Complete CV installatie vervangen

Ketel en boiler moeten vervangen versleten. Brander en ketel zijn niet meer af te stellen en lekken dus moeten vervangen worden. Van binnenkomen mazout tot verdelen verschillende radiatoren. Vloerverwarming is aanwezig. Stookolie (mazout).

Waterput boren

Waterput boren 7 - 10 meter diep. Enkel voor de tuin te gebruiken.

Herstelling mazoutketel

Er loopt geen water naar rode bol bij het opendraaien van de mazoutketel. Water bijzetten gaat niet.

Waterpomp herstellen

Regenwater pomp (Divertron x 1200) werkt maar geeft kortsluiting onder water.

Waterput boren

Put boren voor grondwater te gebruiken om tuin te besproeien en dergelijke.

Warmtepomp te installeren

Nieuwbouwproject: warmtepomp te installeren. Oppervlakte : 200m².

Herstellen lek in afvoer van bad

In de afvoer van de badkuip moet er een lek zijn. Wanneer men doucht in het bad komt het water in contact met elektrische leiding van de wc op gelijkvloers, waardoor aardwachter in veiligheid springt. Zoek dringende herstelling voor dit probleem.

Grondwater aansluiten op toilet en filters plaatsen

Ik heb grondwater die ik graag zou aansluiten op het toilet.... en plaatsing nodige filters. Mijn woning is volledig onderkelderd waar de leidingen lopen.

Warmtepomp plaatsen in bestaande woning

Renovatie van een bestaande woning in Tessenderlo. Momenteel is er verwarming op stookolie. Eventueel vloerverwarming te plaatsen in leefruimte (indien dit nodig zou zijn) De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: een bestaand gebouw Momenteel hebben wij verwarming op stookolie

Complete CV installatie installeren

Ketel van mazout voor warm water en voor de verwarming Betreft een renovatie

Omschakeling naar aardgasverwarming

Momenteel verwarm ik met stookolie. Overschakelen op aardgas. De ketel staat in de kelder.

Plaatsen van airco

Airco in de living op een appartement 36 m² te plaatsen.

Verstopte leiding van septische put naar riolering ledigen

Leiding overloop van septische put naar riolering (via afvoer putje ) zit vol met urinesteen dit hebben we vastgesteld met camera kunnen jullie dit verwijderen en wat is de prijs . De lengte van de leiding is +/- 15 meter.

Condensatieketel op gas plaatsen

Onze woning wordt op het moment verwarmt met een oude mazout installatie. We zouden graag een condensatieketel op gas willen plaatsen (voor verwarming en warm water). Graag hadden we geweten wat dit ons ongeveer gaat kosten. De ketel moet in de garage geplaatst worden (al het voorbereidend werk wat we eventueel zelf zouden kunnen doen willen we graag zelf doen).

Regenwaterpomp Aquaprof herstellen en afvoer voor dompelpomp

Ik heb een regenwaterpomp van DAP (Aquaprof basic 30/50) deze pomp was reeds in mijn huis geinstalleerd bij aankoop van het huis (3j oud) De pomp werkt nu enkel nog op leidingwater (regenwaterton is vol) en de pomp springt constant uit en terug aan. 2 de klein werk, in de kruipkelder is een afvoer voorzien voor de waterontharder, ik had daar ook graag een afvoer voor de dompelpomp voor de kelder leeg te pompen (pomp aanwezig). Ev: offerte om afwasmachine/ wasmachine ook op regenwater aan te sluiten.

Stookolieketel vervangen door warmtepomp installeren

Vervanging stookolieketel door lucht/water warmtepomp voor aansluiting op bestaande lage temperatuur vloerverwarming. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden.

Condensatieketel mazout plaatsen

We hebben een oude mazoutketel van Buderus en het waterreservoir hangt 1 meter verder dwars vlak onder het plafond. Deze verwarmt ons water en de 10 radiatoren, we zouden graag een offerte krijgen voor een mazout condensatieketel te laten plaatsen.

HR ketel plaatsen met flexibele buis

Er zou een oude ketel moeten worden vervangen naar een HR ketel. Merk is te bespreken met de vakman. Min. behoefte 50 kw met flexibele dubbelwandige buis. 15 meter. Brandstof : Stookolie (mazout)