Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lanklaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Lanklaar heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Lanklaar u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lanklaar of directe omgeving.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Lanklaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: plaatsen van vloerverwarmingen in 5 woningen, complete CV installatie aanleggen met vloerverwarming, verwarmingsketels op aardgas vervangen, complete CV installatie plaatsen, nieuwe mazouttank ingraven en oude verwijderen, warmtepompinstallatie plaatsen in nieuwbouw, mazoutinstallatie vervangen door aardgasinstallatie en boiler vervangen, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, complete CV op aardgas plaatsen, complete CV installatie op aardgas plaatsen, verwarming binnenzwembad plaatsen, lucht - Water warmtepomp plaatsen, aanleg sanitaire leidingen in nieuwbouw, gasketel plaatsen, hR ketel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Lanklaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lanklaar:

Voorbereidende werken uitvoeren gasaansluiting

Wij krijgen normaal gezien eind september gasaansluiting in de straat. Graag de door Eandis gevraagde installatie plaatsen + keuren conform de wettelijke normen. Wij zijn van 21-28 augustus op vakantie, maar er kan iemand aanwezig zijn tijdens die periode.

gasketel vervangen

De huidige gasketel (wand) moet vervangen worden. Er moet waarschijnlijk ook een tweede schouwmantel opgetrokken worden.

gasketel plaatsen

Een pelletketel vervangen door gasketel.

Toiletbuis vervangen en toestrominhsput herstellen

De afvoerbuis van het toilet naar het verzamel putje en de put op zich moeten bewerkt worden. De buis vervangen , deze is makkelijk bereikbaar langs de kelder en via de put buiten. Het putje waar alles in uitkomt voor doorvoer naar de riolering moet ook aangepakt worden. En het deksel op het putje moet vervangen worden.

Septische put te vervangen

Oude speptische put vervangen door nieuwe (wegens betonrot) Aansluitend afvoerbuizen uitgraven en vervangen ( zijn grepbuizen die in de grond waarschijnlijk afgebroken zijn)

Deksel van put plaatsen en eventueel verstopping nakijken

Op mijn oprit ligt een put tegen de gevel van het huis. Er sijpelt water binnen door de muur in de kelder . Ik weet niet of er een verstopping is of er een nieuw deksel geplaatst moet worden

Sanitaire werken uit te voeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Ik heb een pomp die grondwater oppompt, hier zou ik graag een bestaande en een nog te zetten wc op aansluiten. In de toekomst willen we graag op de bovenverdieping ook een wc creëren. Samen eens bezien hoe we het gaan aanpakken en wat kan. Materialen wil ik zelf ook zorgen.

Plaatsen van vloerverwarmingen in 5 woningen

Plaatsen van vloerverwarming in 5 eengezinswoningen. Dit zijn nieuwbouwwoningen. In aardgas.

Warmtepomp plaatsen

De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw.

Chauffageketel te vervangen door gasketel

Mijn chauffageketel (op mazout) is na 30 jaar aan vervanging toe. Graag had ik deze laten vervangen door een gasinstallatie. Gasleiding is aanwezig om door te trekken.

Regenwaterput boren

Ik wil een regenwaterput laten boren. Dit water moet gebruikt worden voor het toilet en wasmachine. Er moeten ook leidingen gelegd worden.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Nieuwe gasketel plaatsen, in vervanging voor stookolie ketel, aan te sluiten op de bestaande verwarmingsradiatoren.

Plaatsen van regenwaterput

Ben bezig met het renoveren van een woonst en had ook graag een regenput voorziek aangzien deze er nog niet is. Aangzien we een gezin van 5 zijn lijkt dit me interessant.

Nieuwe boiler plaatsen en leidingen verleggen

Er hangt nu een boiler op de badkamer maar die wil ik verplaatsen naar de keuken, daar is ook de collector. De nieuwe boiler moet nog worden aangekocht in samenspraak met de vakman.

Grondwaterput boren

Ik zou graag een eigen waterput in mijn tuin willen. Ik weet dat in de buurt de putten ongeveer 13 meter zijn. Om wateroverlast te voorkomen.

Verwarmingsketel te vervangen

Vervanging van een mazouttank en ketel.

CV op aardgas volledig vernieuwen

Het betreft een totaal renovatie van een kleine woning +/- 100m². - plaatsen van 6 radiatoren - 3 warm en koud water aansluitingen (douche, lavabo en keuken) + 2 koud water aansluitingen (lavabo wc en wasmachine) - 2 wc-aansluitingen - plaatsen van een nieuwe condensatieketel (inbegrepen warm water) - aansluiten van geheel

Herstellen of vervangen van gasboiler

Onze gasboiler lekt. Als we het water laten opstaan verliezen we zo een viertal emmers op een dag.

Condensatieketel plaatsen

Een condensatieketel plaatsen en aansluiten op de mazouttank. De mazouttank heb ik al.

Afvoer van lavabo herstellen

De afvoer van de lavabo in een slaapkamer lekt. Herstelling lek afvoer.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Vervanging door hoge rendementsketel en 2 vloerconvectoren, op aardgas.

Nieuwe aardgasinstallatie plaatsen

Er moet alleen een nieuwe installatie vervangen worden. Vloerverwarming en radiatoren zijn al geplaatst. Verwarming op gas.

Omschakeling naar gascondensatieketel

Plaatsen van een gascondensatieketel ter vervanging van een verwarmingketel op mazout. Ook plaatsen van een dubbelwandige buis in de schouw

Omschakelen naar gasverwarming

Oude verwarmingsketel op stookolie vervangen door een examplaar op gas (doorstromer). Gasleiding is voorzien in de straat, maar ligt nog niet in het huis.

Ophangwc herstellen

Ophangwc blijft lopen. Deze moet hersteld worden.