Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Leopoldsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Leopoldsburg heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Leopoldsburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Leopoldsburg of directe omgeving.

34 klanten uit Leopoldsburg bevelen een bij Casius in Leopoldsburg aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 9,7/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Leopoldsburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: loodgieter voor vernieuwing appartement, vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen, complete CV installatie met radiatoren, cV plaatsen met radiatoren in keuken en badkamer, lucht - Water warmtepomp in nieuwbouw plaatsen, lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning, complete centrale verwarming plaatsen, nieuwe condensatieketel plaatsen, condensketel of HR ketel plaatsen, nieuwe ketel Vaillant plaatsen, complete CV installatie plaatsen, nieuwe boiler en installatie plaatsen, warmtepomp plaatsen, nieuwe aardgasketel plaatsen, complete CV installatie plaatsen met condensketel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Leopoldsburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Leopoldsburg:

Verwarmingsketel plaatsen

Nieuwe ketel plaatsen: Met stookolie (mazout) Graag ter plaatse komen kijken, advies.

Verwarmingsketel plaatsen en nieuwe radiatoren plaatsen

We zouden graag onze ketel willen vervangen door een condensatieketel. Tevens zouden we enkele radiatoren willen vervangen door nieuwe. Stookolie (mazout)

Verwarmingsketel plaatsen

Installeren van cv ketel. Ketel is aangekocht, enkel te installeren. Vorige was op gasflessen buiten en deze heeft een soort boiler.

Herstelling stoomcabine

Mijn stoomfunctie werkt niet en als ik de display aanzet gaat die na enkele minuten in lock zodat ik het diplay niet meer kan uitzetten en genoodzaakt ben om het stopcontact uit te trekken.

Volledig nieuwe leidingen leggen , verwarmingsketel en 11 radiatoren

Volledige nieuwe sanitair,leidingen,verwarmingsketel en radiotoren en instalatie badkamer in gans de woning.

Vloerverwarming plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vloerder met vloerverwarming ervaring. Oppervlakte : 63 m².

Vervangen van oude mazoutketel

Wij zouden onze oude mazoutketel willen vervangen.

Vloerverwarming in renovatiehuis leggen

60 m2 vloerverwarming in gelijkvloers in een renovatiehuis van 1979. Er zit een vloeropbouw van 10 cm inclusief tegels! Er zit ook een kruipkelder. Graag iemand die het kan oplossen zonder ons chape weg te doen.

Vervangen van CV brander

Vervangen cv brander door een gasbrander, maar de ketel te behouden. De gasleiding ligt al tot bij de ketel. * Adres te bevragen door de loodgieter zelf.

Omschakeling van mazout naar gas

Er moet een volledig omschakeling van alles zijn van mazout naar gas

Plaatsen pelletketel met zonnepanelen

Ik wil graag een pelletketel laten plaatsen in combinatie met zonnepanelen

Warmtepomp Panasonic ethera kit XE 12 en ...

Warmtepomp Panasonic ethera kit XE 12 en 15 leveren en plaatsen in leefruimte

Voor onze badkamer zijn we op zoek naar ...

Voor onze badkamer zijn we op zoek naar iemand die onze leidingen kan nakijken. Als we het badwater laten weglopen stinkt het hele huis naar rioolgeur. Toen we hier pas kwamen wonen (2 jaar geleden) bleek dat de afvoer via een tuinslang ging die we vervangen hebben. Nu zouden we graag alle leidingen nakijken (en desnoods vervangen) zodat de afvoer op een deftige (en reglementaire) manier gebeurd. De exacte ligging van de leidingen is voor ons deels onbekend. Badkamer ligt op het gelijkvloers achter de keuken.

vloeren drie nieuwe ruimtes

vloeren drie nieuwe ruimtes

radiator vervangen door accumulatie

radiator vervangen door accumulatie

nieuwe installatie+waterleiding: het ...

nieuwe installatie+waterleiding: het plaatsen van een lavabo in de badkamer, de leidingen voor deze installatie moeten nog gelegd worden, maar kan afgetakt worden van de leiding van het bad, dat vlak naast de te plaatsen lavabo ligt. afvoerleidingen: het leggen van een buis naar de afvoer voor de afvoer van het wasmachine Het water van het wasmachine loopt momenteel in een put die regelmatig leeggezogen moet worden en die put willen we verbinden met de riolering zodat al het water rechtstreeks wegloopt

airco installatie op de bovenste ...

airco installatie op de bovenste verdoeping van een nieuwbouw woning, woning is nog in ruwbouw, alle slijpwerken zijn nog mogelijk