Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Leut te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Leut.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Leut of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
lucht - Water warmtepomp in nieuwbouw plaatsen, lucht - Water warmtepomp plaatsen en vloerverwarming leggen, lucht - Water warmtepomp plaatsen in combinatie met zonnepanelen, grond - Water warmtepomp installeren in NB woning, lucht - Water warmtepomp in NB installeren, grond - Water warmtepomp in nieuwbouw, vloerverwarming aanleggen, hR ketel of warmtepomp plaatsen, warmtepomp voor zwembad plaatsen, warmtepomp in nieuwbouw installeren, warmtepomp plaatsen, lucht - Lucht warmtepomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen, condensatieketels plaatsen in een appartement, warmtepomp plaatsen in een NB woning, vloerverwarming plaatsen in NB woning

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Leut staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Leut:

Installeren van cv ketel

Nieuwbouw start medio mei 2018- Open bebouwing - het huis heeft een gelijkvloers van ongeveer 110 m2 en een 1e verdieping van ca 80 m2 - op beide verdiepingen komt vloerverwarming. Wij zijn gedesinteresseerd in een gas condensatieketel (Viessmann, Vaillant of Remeha) en een Ventilatie D systeem inclusief installie en inclusief btw ( omdat we het frans niet machtig genoeg zijn aub geen franstallige installateur aub)

HR ketel of warmtepomp plaatsen

HR ketel of Warmtepomp plaatsen. Dit is voor een renovatie. Ik wil m'n elektrische convectoren vervangen door aan gasinstallatie, eventueel een warmtepomp lucht-lucht. Er is een kelder onder het ganse huis en een dubbele schouw is ook aanwezig, vertrekkende uit de kelder. Ter plaatse komen kijken.

Onderhoud ketel Oertli

Ketel GMR 3025 condens, standaard onderhoud + controleattest.

Regenwaterpomp Grundfus onderhouden

Onderhoud van geïnstalleerde regenwaterpomp Grundfus RMQ. Het gaat om een toestel type RMQ 3-45 B-A-W-A-BVBP.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Verwarmen van ongeveer 2 tot 5 ruimtes Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Ik wil mijn huis verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Heb doorgekregen dat een warmte pomp interessant moet zijn . Graag zou ik ook meer advies willen rond welke mogelijkheden.

Waterput boren inclusief installatie pomp

Ik zou graag grondwater gebruiken om mijn tuin te besproeien en dergelijke. Hiervoor wil ik graag een waterput laten boren. Hiernaast zou men ook een bijhorende pomp moeten installeren.

Plaatsen inox buis in schouw

Er is een nieuwe houtkachel geplaatsts maar deze trekt niet en er komt er rook naar binnen. Er zit geen buis in de schouw, een inox buis aangesloten op de houtkachel zou de situatie moeten oplossen (?)

Complete CV installatie plaatsen

Volledig nieuwe installatie plaatsen. Het is een bestaand huis zonder centrale verwarming. Graag komen kijken ter plaatse.

Verwarmingsketel plaatsen

Met stookolie momenteel. Nu een ketel van meer dan 40 jaar oud een Buderus. Wij hebben nu een instalatie op mazout en willen zowel mazout als gas vergelijken met elkaar om te zien wat het beste loont voor ons. Warm water is ,u ook met mazout. Ketel is in de kelder gelegen graag onze mogelijkheden en opties. Graag het verschil weten tussen condensatieketel en HR ketel.

Regenwaterput plaatsen

Wij willen graag een regenwaterput laten installeren. Graag bespreken we met de vakman wat de opties zijn en waar deze best kan komen.

HR of condensatieketel plaatsen in appartement

Condensatieketel of HR ketel plaatsen. Huidige verwarmingsketel op gas is geen condensatieketel. Junkers zwe 24-1. Deze is volledig verkalkt en dient vervangen te worden. Ik verhuur dit appartement en bevindt zich op bovenste verdieping (3de).

Huidige ketel vervangen

Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas Mijn verwarmingsketel is 30 jaar oud en aan vervanging toe. Alle luchtkanalen zijn in orde.

Water warmtepomp te installeren

Het betreft een nieuw te bouwen woning (510m2) 4 slaapkamers 3 badkamers keuken 1 bureel kelder

Vervangen van bestaande leiding in de keuken onder de keukenvloer

Wij willen onze keuken vernieuwen maar de leidingen die onder de keukenvloer liggen, moet men eerst vernieuwen. Het is een oud huis,dus weten ook niet waarheen de leidingen en vertakkingen precies lopen.

Vaillant geiser nakijken en onderhouden

Tijdens de koude dagen slaat de geiser (type mag 350/9xtza) af tijdens het douchen (na 5 min). Nu slaat de waakvlam ook zonder aanwijsbare reden uit. Hierdoor hebben wij geen warm water. Graag zouden we dit probleem opgelost zien.

Lucht - Lucht warmtepomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen

Verwarming op gas. Warmtepomp installeren in een bestaand gebouw. Warmtepomp lucht lucht met vloerunit dit in combinatie met zonnepanelen. Graag de combinatie. Graag advies hieromtrent.

Bestaande open haard verplaatsen en afwerken

Wij willen graag de huidige inbouwhaard 1 meter naar rechts willen verplaatsen. De haard in kwestie is ongeveer 90 cm breed en 45 cm hoog. Hiernaast willen we ook de afwerking van de haard laten doen, eventueel een soort sierwand in hout of steen.

Stookolieketel vervangen door pelletkachel

Ik verwarm momenteel op stookolie maar ik wil deze stookolieketel graag vervangen. Ik denk eventueel aan een pelletkachel als vervanging maar ik wil graag ook de andere opties met de loodgieter bespreken.

Overschakelen van mazout op gas

Ik wens graag over te schakelen van mazout op gas. Hiervoor zoek ik een nieuwe verwarmingsketel te plaatsen. Het merk en type bespreek ik graag met de loodgieter.

Vervangen van mazoutketel door gasketel

Huidige mazoutketel vervangen door een gasketel.

Condensatieketels plaatsen in een appartement

Op aardgas. Graag veranderen naar een condensatieketel Op deze ketel is vloerverwarming ,warm water en radiatoren aangesloten. Vloer oppervlakte ongeveer 130 m² en 5 radiatoren. Aanpassingen van de schoorsteen. Graag een Vaillant ketel.

Gat boren in buitenmuur voor aansluiting dampkap

Ik zoek iemand om een gat van 160 cm door de buitenmuur te boren voor de installatie van mijn dampkap. De muur is 34 cm dik.

HR ketel plaatsen

Mijn huidige cv-ketel heeft een te hoge Co-uitstoot en een te laag rendement. Het is een hoogrendementsketel van het merk Vaillant bouwjaar 2000. De woning is een appartement op het gelijkvloers met kelderverdieping.

Warmtepomp plaatsen in een NB woning

Warmtepomp installeren in een nieuwbouw woning: Graag meer advies.

Water - Water warmtepomp plaatsen

Verwarming op gas. Graag een warmtepomp plaatsen, dit is voor een renovatie. Nu hebben we cv, met een HR ketel. Graag advies, hoe het werkt.