Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lommel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Lommel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lommel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
lucht - Water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw, lucht-water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, lucht - Water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, water - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, alternatieve verwarming installeren, water - Water warmtepomp installeren, lucht - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, lucht - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren totaal renovatie, cV installatie op aardgas plaatsen, boren van put in achtertuin, lucht - Lucht warmtepomp installeren, vervangen huidige verwarmingsketel naar aardgasketel

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Lommel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lommel:

Buderus gasketel onderhouden

Ik zoek iemand die een onderhoud kan doen voor mijn buderus ketel 2 jaar oud.

Aansluiten kachel in caravan

Wij willen graag een houtkachel in de caravan of het geen dat er al in staat terug doen werken maar we kennen een iets van. Ook hadden we graag warm water gehad in de douche. Nu gebruiken we een warmwaterboiler om af te wassen.

Atag gasketel herstellen of vervangen

Huidige gasketel van het merk Atag op werkt niet meer, de wisselaar is stuk en toont een condensatielek. Ik wil dit stuk laten vervangen of eventueel een compleet nieuwe installatie plaatsen.

Water - Water warmtepomp installeren

Ik wil graag een water - water warmtepomp installeren, het gaat om een renovatieproject. Het gaat om een pand van 380 m² te verwarmen met vloerverwarming en een dergelijke waterpomp. Er is nog geen brandstof in gebruik.

Ariston zonneboiler onderhouden

Graag willen wij een onderhoudsbeurt voor onze warmtepomp zonneboiler Ariston NUOS 250L.

Vloerverwarming plaatsen

Wij gaan enkele verbouwingen uitvoeren en zouden ook graag vloerverwarming installeren. De vloerverwarming zou in de woonkamer en de keuken moeten komen. Wij zouden graag met de vakman bespreken wat de mogelijkheden zijn. Momenteel hebben we een cv ketel van ongeveer 20 jaar oud. Het zou gaan om een totale oppervlakte van 50 m².

Nieuwe gasketel plaatsen

Momenteel CV op mazout, dient asap vervangen te worden door een gasketel. Met stookolie (mazout).

Wandketel plaatsen

Momenteel een Vaillant. Nieuwe ketel hangen. Een wandketel. Met aardgas.

Water warmtepomp plaatsen

Ik verwarm mijn woning momenteel met een oude mazoutketel en deze is aan vervanging toe. Ik dacht hiervoor misschien aan een warmtepomp indien de prijzen gunstig zijn voor wat het levert. De verwarming is op stookolie.

Grondwaterpomp vervangen

Grondwaterpomp: Wegens een lekkend expansie vat graag de bestaande installatie vervangen.

Verwarmingsketel plaatsen met zonnepanelen

De ketel is de klein en het wordt niet warm in de woning. Nu hebben we een Buderus. Graag hadden we de vergelijking gemaakt met en zonder zonnepanelen. Hebben ook een regendouche. Met stookolie. (mazout)

Vervangen van verwarmingsketel op aardgas

Installatie afgekeurd in 2011. Verwarming op aardgas.

Warmtepomp te installeren voor zwembad

We zijn van plan een bouwkundig zwembad te bouwen van 4 x 9 x 1,1/2 m 1. We hebben al het een en ander aangeschaft en beginnen in september/november met de werken.

Warmtepomp installeren in nieuwbouw

Verbouwingen van een oud huis. (8 x 6 m) Naast het huis komt een aanbouw van 20 x 6 m. In deze nieuwbouw worden alle nutsvoorzieningen voorzien (elektriciteitskast, watertoevoer, ... ) Het is ook de bedoeling dat de warmtepomp in het nieuwe deel komt. Over het nieuwe en het oude huis word vloerverwarming voorzien. Om de kosten van elektriciteit op te vangen (en het verbruik van de warmtepomp) willen we ook zonnepanelen leggen.

Complete CV installatie vervangen

Ketel en boiler moeten vervangen versleten. Brander en ketel zijn niet meer af te stellen en lekken dus moeten vervangen worden. Van binnenkomen mazout tot verdelen verschillende radiatoren. Vloerverwarming is aanwezig. Stookolie (mazout).

Mazoutketel vervangen naar gasketel

Vervanging mazoutketel naar eventueel een gasketel.

Afvoer van de wc nazien

Ik heb problemen met de afvoer van de wc. Ee zijn ze al 3x komen ontstoppen maar geen resultaat, ergens iets aan de buizen? Buizen van 75 cm moet normaal 1m10 zijn.

Onderhoud gashaard Wellstraler

Graag hadden we de gashaard laten controleren aangezien we net het huis hebben gekocht

Plaatsen verwarmingsketels

Plaatsen 1 of 2 ketels op gelijkvloers, 1e en 2e verdieping moeten apart gestuurd kunnen worden. Combi ketel(s).

Aanleggen gasleiding

Aanleggen van een extra gasleiding voor een gaskachel: gas is aanwezig in de kelder - naar de woonruimte afstand:ong. +/- 14 meter

Geiser herstellen

Geiser Vaillant is vorig jaar bevroren geweest. Sindsdien werkt de geiser niet meer. De vlam komt er slechts zelden in en als ze er al inkomt dan gaat ze snel weer uit. Waarschijnlijk is het membraan kapot volgens iemand die beweert het te weten..

Vervangen van gasketel

Gasketel is ongeveer al 20 jaar oud . Slaat ongeveer om de 2 minuten aan . Misschien tijd om een nieuwe te laten plaatsen .

Prijsofferte omschakeling verwarming op aargas

Momenteel stook ik mazout maar wil overschakelen naar aardgas. Graag hiervoor een offerte.

Oude gasketel vervangen door condensatieketel

Oude gasketel vervangen door nieuwe condensatieketel. Graag snel plaatsen hangt af van de prijs.

Nieuwe gasketel en radiatoren plaatsen

Nieuw gas ketel en 2 radiatoren plaatsen? Deel is vloer verwarming. Voorkeur gaat naar condensatie gasketel Vaillant.