Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lommel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Lommel heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Lommel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lommel of directe omgeving.

25 klanten uit Lommel bevelen een bij Casius in Lommel aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Lommel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vervangen van sanitair en CV-ketel, vernieuwen van verwarmingsketel, volledig nieuwe CV plaatsen, plaatsen nieuwe condensatieketel, plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, nieuwe verwarming plaatsen in renovatiewoning, installeren en plaatsen ketel, vervangen van ketel, vernieuwen van CV verwarming, vervangen oude mazoutinstallatie, vervangen ketel, installatie CV op pellets, condensatieketel plaatsen, vervangen gasketel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Lommel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lommel:

Mazoutketel vervangen naar gasketel

Vervanging mazoutketel naar eventueel een gasketel.

Afvoer van de wc nazien

Ik heb problemen met de afvoer van de wc. Ee zijn ze al 3x komen ontstoppen maar geen resultaat, ergens iets aan de buizen? Buizen van 75 cm moet normaal 1m10 zijn.

Onderhoud gashaard Wellstraler

Graag hadden we de gashaard laten controleren aangezien we net het huis hebben gekocht

Plaatsen verwarmingsketels

Plaatsen 1 of 2 ketels op gelijkvloers, 1e en 2e verdieping moeten apart gestuurd kunnen worden. Combi ketel(s).

Aanleggen gasleiding

Aanleggen van een extra gasleiding voor een gaskachel: gas is aanwezig in de kelder - naar de woonruimte afstand:ong. +/- 14 meter

Geiser herstellen

Geiser Vaillant is vorig jaar bevroren geweest. Sindsdien werkt de geiser niet meer. De vlam komt er slechts zelden in en als ze er al inkomt dan gaat ze snel weer uit. Waarschijnlijk is het membraan kapot volgens iemand die beweert het te weten..

Vervangen van gasketel

Gasketel is ongeveer al 20 jaar oud . Slaat ongeveer om de 2 minuten aan . Misschien tijd om een nieuwe te laten plaatsen .

Prijsofferte omschakeling verwarming op aargas

Momenteel stook ik mazout maar wil overschakelen naar aardgas. Graag hiervoor een offerte.

Oude gasketel vervangen door condensatieketel

Oude gasketel vervangen door nieuwe condensatieketel. Graag snel plaatsen hangt af van de prijs.

Nieuwe gasketel en radiatoren plaatsen

Nieuw gas ketel en 2 radiatoren plaatsen? Deel is vloer verwarming. Voorkeur gaat naar condensatie gasketel Vaillant.

Vervanging CV ketel op Gas voor vloerverwarming

Vervanging van de oude cv ketel op gas voor een nieuwe, deze moet zowel dienen voor vloerverwarming, radiatoren en warm water. Liefst niet te duur, maar goed. Hoog rendement zo zuinig mogelijk. De ketel is nu stuk , we zitten zonder warm water en zonder verwarming, liefst zo snel mogelijk. Voorkeur voor een Vaillant ketel of andere goede merk.

Vervangen van volledige CV installatie

Huis van de jaren 60. - Alles, zowel radiatoren als CV moet vervangen worden. - Betreft 7 kamers.

Vervangen cv ketel en expansievat

Vervangen van cv ketel en expansievat is aan vervanging toe. Ik wil eigenlijk ongeveer zelfde ketel of betere. Graag prijsofferte.

Vervangen van CV ketel op mazout

CV ketel vervangen mazout Adresgegevens bij afspraak

Plaatsen van verwarmingsinstallatie

Verwarmingsinstallatie plaatsen in een woning met 140 m² bewoonbare oppervlakte. Volledig onder kelderd buiten de living maar daar liggen de buizen al klaar.

Verstopping in afvoer

Ik heb een probleem met de afvoer van mijn keuken en mijn vaatwasser. Immers het afvoerwater komt buiten boven de klinkers van mijn oprit uit, waardoor mijn klinkers beginnen te zakken. Ergens is er een opstopping, vermoed ik. Dus ik zoek iemand die het probleem kan detecteren en ontstoppen

Plaatsen van nieuwe verwarmingsketel

Nieuwe verwarmingsketel. De onze is 30 jaar oud. Is voor vloerverwarming met mazout . Ter plaatse komen voor advies. - Adres door vakman zelf te vragen.

Keukenkraan en wastafeltje toilet plaatsen

Ik wil graag de keukenkraan vervangen en wastafeltje met kraan in het toilet plaatsen. De keukenkraan is al binnen en het wastafeltje binnenkort.

Laten dichten van een lek

We hebben een lek in de badkamer. We zouden dit graag zo snel mogelijk willen dichten.

Vervanging bestaande brander

Vervanging bestaande brander met warmwater via brander op mazout Dus ik wil graag een nieuwe brander voor warmwater en deze moet werken op mazout.

Herstellen waterlek en gevolgschade

Waterlek gedetecteerd onder keuken/halvloer door expert van verzekeringskantoor. Lek moet hersteld worden, de vloer moet uitgebroken worden in de keuken en hal en er moet opnieuw gevloerd worden. Ook zijn er verschillende muren aangetast die ook opnieuw moeten bezet worden.Rapport lekdetektie ter beschikking.

Vervangen van mazoutketel door lage temperatuurketel

Verwijdering en afvoer oude mazoutketel, plaatsing nieuwe lage temperatuurketel met gebruikmaking bestaande spaarbrander en pomp. Stookruimte is op begane grond. Evt. Plaatsing inox buis in bestaande schoorsteen. Alternatief: jonge gebruikte (okkazie) condensatieketel, evt. Incl. Warmwatervoorziening.

Installeren van nieuwe ketel in kelder

Installeren nieuwe ketel in de kelder.

Overschakeling naar verwarming op gas

Nu staat er een oude stookolie ketel. We willen overschakelen naar gas. De vloerverwarming installatie is recent. Dus oude ketel vervangen en de nieuwe ketel aansluiten.

CV ketel verplaatsen

Ik wil mijn CV ketel (Viesman Vitodens 200) eventueel verplaatsen naar de zolder vanwege renovatie. De gasleidingen zullen verlengd moeten worden naar boven toe alsook de afvoer. Elektriciteit kan ik zelf voorzien. Indien de ketel verplaatst wordt dan zal deze verplaatsing loodrecht naar boven toe gebeuren op dezelfde plaats enkel op zolder (zie ook bijgevoegde foto). Aangezien de badkamer en keuken volledig gerenoveerd worden is het ook geen probleem om de desbetreffende leidingen opnieuw naar boven toe te brengen. (Warm en Koud water) Graag had ik wat meer info en eventueel offertes ontvangen over de totaalkost . Uit deze kost wil ik overwegen om de ketel te verplaatsen of niet. Foto's ter beschikking.