Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Lummen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Lummen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Lummen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Lummen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Lummen:

Riolering aanleggen

Een volledige scheiding tussen het afvalwater en hemelwater. Rapport van Fluvius.

Onderhoud gaswandketel

2jaarlijks onderhoud Chaffoteaux Niagara c green

Nazicht en onderhoud zonneboiler met vlakke panelen

Nazicht van een zonneboiler en vervangen van antivries. Ook nazicht op lekken.

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

Plaatsen regenwaterput en pomp en leidingen. Vooraan aan het huis plaatsen. 5000-7500 .

Vervangen van mazoutketel door gascondensatieketel

Renovatie: Vervanging van mazoutketel door gascondensatieketel. Mogelijkheden bespreken. Geen voorkeur voor bepaald merk. Geen radiatoren plaatsen, er staan er momenteel voldoende. De bewoonbare oppervlakte is 215 m².

Camera-onderzoek uitvoeren en herstellen rioolbuis

De rioolbuizen in mijn huis zijn 40 jaar oud, en ik heb last van lekkages en blokkages (vermoedelijk van ingegroeide boomwortels. Ik wil graag een camera-onderzoek van de rioolbuis.

Grundfos regenwaterpomp repareren

Mijn regenwaterpomp werkt niet meer, ik gebruik deze enkel voor de wasmachine en wc. Op zoek naar een vakman om herstelling uit te voeren.

Mazoutketel te vervangen door gasketel

Mazoutketel laten vervangen door gasketel.

Waterput boren voor drinkbaar water

Wij willen een waterput laten boren voor drinkbaar water. Die komt achteraan in de tuin te staan, het is een open bebouwing met voldoende ruimte. Nu hebben we een buizen put maar is niet drinkbaar.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen in combinatie met vloerverwarming

De warmtepomp moet een bestaande CV (vloerverwarming) op mazout vervangen en indien mogelijk warm tapwater leveren. De ingebouwde boiler vervangen naar iets duurzamer. Radiatoren gebruik ik niet.