Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor rioleringswerken uitvoeren:

Rioleringswerken uitvoeren

Door werkzaamheden in de straat moet heel de straat regenwater en afvalwater van elkaar moeten afkoppelen. Het zou om een 7tal huizen gaan die dit allemaal zullen moeten uitvoeren.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Lummen (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor rioleringswerken uitvoeren uit heel België:

Rioleringswerken uitvoeren

Een aanpassing uitvoeren om in orde te komen met het gescheiden rioleringsstelsel dwz overloop regenwaterput RP3 afkoppelen van de overloop beerput BP en aankoppelen aan de nieuwe riool RWA. Overloop beerput BP aankoppelen aan nieuwe riool DWA. Controleput CP aankoppelen aan nieuwe riool DWA.

Rioleringswerken uitvoeren

Alle wachtbuizen die we gestoken hebben voor de riolering verbinden met de septische put alsook alle buizen voor het regenwater verbinden met de regenwaterput. Alle wachtbuizen zijn verbonden met de afvoeren in het huis en komen uit in de voortuin, de riolering ligt op 1m afstand op de rooilijn, en de septische en regenwaterput bevinden zich in de tuin opzij, op 15m. Dit allemaal moet volgens ons rioleringsplan geplaatst worden. De grond in de tuin moet achteraf weer mooi gelijk gemaakt worden en de oprit zal ook weer dicht moeten.

Rioleringswerken uitvoeren

Ik wil riolering vernieuwen en aansluiten op het net vd straat.

Rioleringswerken uitvoeren

Aanpassingswerken dienen aangebracht te worden aan de sanitaire afvoer van ons huis. Suprematie sceptische open aansluiting rechtstreeks op de overloop naar riool straat.

Rioleringswerken uitvoeren

Ik zou graag rioleringswerken laten uitvoeren. Nieuwe septishe put steekt al maar moet aangesloten worden.

Kleine rioleringswerken uitvoeren

Water-Link heeft vandaag de stoep opengelegd en laat me weten asap 'werken op het privéterrein' uit te moeten voeren om de rioolaansluiting te kunnen herstellen. Huis is meer dan 100 jaar oud rijhuis, riool is nog gemetst in de kelder, maar werkt prima. Aansluiting van ca. 50 à 100 cm is nodig op buis van 20 cm doormeter. Alles ligt open, gewoon van gemetste interne riool naar buis aansluiting maken: een uur of twee werk maximum. Ik heb geen interesse om heel mijn kelderriool in buis te steken.

Rioleringswerken uitvoeren

Met camera-inspectie hebben we een rioolverzakking onder ons woonhuis gedetecteerd. Centrale afvoerbuis onder gelijkvloers met aansluiting op toilet en regenbassin in de tuin dient volledig vernieuwd te worden (voor badkamer en keuken werden de leidingen al vernieuwd tot aansluiting op gelijkvloers). Deze werken dienen op korte termijn te worden uitgevoerd.

Klinkerwerken uitvoeren

Na het uitvoeren van rioleringswerken (25/03/2019) dient er een nieuwe oprit aangelegd te worden. Ook een nieuw putdeksel voor de regenput dient geplaatst te worden. oprit is ongeveer 30 meter lang en drie meter breed. momenteel ligt er asfalt en deze word door mezelf verwijderd.