Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Maaseik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Maaseik.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Maaseik of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Maaseik die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Maaseik:

Complete gas CV installatie plaatsen

Plaatsen van een volledige installatie cv in een woning waar nooit een cv installatie geplaatst is. Totale bewoonbare oppervlakte 140m² 5 ruimtes te verwarmen

Waterput plaatsen

Ik heb een oud huis gekocht en daar zijn twee aansluitingen voor de waterput die niet werken. Graag zou ik deze herstellen, mocht dit niet mogelijk zijn mag het een gehele nieuwe installatie zijn. De waterput zelf is 6 tpt 7 meter diep.

Airconditioning plaatsen

Installeren van "multisplit systeem" met 2 units in slaapkamer en Living. Buitenunit aan zijgevel (elektriciteit is voorzien aan zijgevel en geaard)

Put boren voor grondwater

Ik wil een put laten boren enkel voor mijn tuin te besproeien met een pomp en dit enkel aangesloten op de buitenstaan

Put boren voor grondwater

Ik wil een put laten boren voor grondwater

Waterpomp krijg te weinig druk

Waterpomp voor tuin besproeien krijg onvoldoende druk. Op zoek naar een specialist voor de herstelling te maken.

Waterpomp herstellen of vervangen

waterpomp voor besproeiing krijgt onvoldoende druk

Onderhoud en vervanging glycol Regress zonneboiler

Regress boiler amper 5°C opwarmen hetgeen voor 1 jaar niet het geval was. Glycol lekt op 2 plaatsen.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Het warmwatervat van Tisun 500 L wordt nu door een gasketel en door thermische panelen verwarmd. Beneden wordt grotendeels met vloerverwarming gewerkt en boven met radiatoren. Bedoeling is om 5 a 6000kw elektriciteit overschot te benuttigen.

Water - Water warmtepomp plaatsen

Ik overweeg een warmtepomp voor de vloerverwarming aan te sturen een ruimte van 200 m² ongeveer 500 m³ en dan ook het volledige sanitair. Eventueel ook voor het verdiep waar de slaapkamers komen voor te koelen het is een oude loods wat omgebouwd word als woning. Totaal nieuw.