Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Maasmechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Maasmechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Maasmechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Maasmechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Maasmechelen:

Plaatsen van regenwaterput

Leveren + plaatsen van een regenwaterput van 10000L plus die voorput met gaten erin (en kiezel eronder).

Plaatsen van rookkanaal voor houtkachel

We hebben een DDG cv-haard aangeschaft en deze is ook al geplaatst. Het gemetselde rookkanaal is echter erg breed en we hebben het advies gekregen om het te tuberen met een rvs (904) dubbelwandige pijp van 200 mm. Dat zou zowel flexibel als vast kunnen zijn. Nu zijn we op zoek naar een installateur die ervaring heeft met dit soort klussen. De ruimte om het kanaal te koppelen aan de haard is al uitgekapt (zie evt. foto).

Nieuwe waterleidingen + binnenriolering plaatsen

wij zijn bezig met een renovatie van ons huis. Hierbij zoeken wij nog iemand die de binnenriolering + de waterleidingen kan plaatsen.

Onderhoud en aanpassing verwarming en sanitair

Nazicht van Vaillant toestellen, een condensatieketel en zonneboiler. Aanpassing van een sanitaire leiding en vervangen kranen.

Waterbuis kloppen

Ik heb 25 jaar grondwater gehad, Maar nu trekt de pomp vacum, ik wil graag opnieuw een nieuwe buis laten kloppen op een nieuwe plaats....Hier was de buis+- 8,50 diepte.

Airco aansluiten

Aansluiting airco op reeds aanwezige luchtverwarming voor de boven verdieping de slaapkamers

Put boren voor bronpomp in tuin

Aangezien het grondwater bij ons op een diepte zit van +/- 14m, wou ik graag een put laten boren voor een bronpomp.

Gasleiding wegwerken

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en zijn bezig met chappen en vloeren. Maar voordat we willen chappen, is er een gasleiding die boven de vloer uitsteekt. Deze hadden we graag willen wegwerken door het onder de chappe te leggen.

Oude radiatoren vervangen door nieuwe

6 nieuwe radiatoren plaatsen. Eventueel ook het gas doortrekken naar de keuken voor het gasfornuis.

Drukvat vervangen voor een Viessman ketel

Drukvat vervangen van een Viessman ketel vitodens 100