Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Maasmechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Maasmechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Maasmechelen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
vloerverwarming plaatsen in keuken en living, vloerverwarming infrezen voor duplex appartement, vervangen van installatie CV door warmtepomp, water - Water warmtepomp plaatsen, complete cv installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp plaatsen, huidige ketel vervangen door combiketel, bestaande gasketel vervangen door HR ketel met radiatoren Viessman of Junckers, lucht - Lucht warmtepomp installeren, omschakelen naar pelletkachel, airco plaatsen in appartement, vloerverwarming plaatsen, verwarmingsketel plaatsen op elektriciteit, gascondensatieketel plaatsen, diverse sanitaire werken uitvoeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Maasmechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Maasmechelen:

Gasinstallatie te plaatsen

Ik heb een huis gekocht wat nog op mazout installatie draait. Ik zou deze graag hebben vervangen door een CV installatie en alles aangesloten en werkend gemaakt hebben. Graag advies.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Verwarmen van ongeveer 2 tot 5 ruimtes Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Ik wil mijn huis verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Heb doorgekregen dat een warmte pomp interessant moet zijn .

Vloerverwarming aanleggen

Ik zou in de living, keuken, inkomhal, slaapkamers en badkamer vloerverwarming willen.

Herstelling gashaard Wellstraler

Wellstraler na het afsluiten van het hoog vuur, de waakvlam gaat uit en gaat niet meer aan.

Vervangen expansievat

Cv ketel verlies al na een dag waterdruk. Waarschijnlijk is het expansievat defect.

Verwarmingsketel plaatsen en overschakelen mazout naar aardgas

Wij hebben een zonneboiler voor warm water. Daarbij hebben wij nog de oude ketel staan op mazout dus. Wij zouden graag deze willen vervangen door aardgas. Wij hebben radiatoren staan in de Keuken, woonkamer, 3 kamer + zolder ook dus zo'n 6 stuks. Degene in de badkamer willen we annuleren omdat deze niet wordt gebruikt.

Plaatsen van boiler of ketel advies en prijs

We hebben momenteel een combi mazoutketel van 22 jaar oud, nu is de boiler stuk en zou ik een nieuwe aparte boiler moeten plaatsen.. Wat is de beste oplossing? apart bijplaatsen of verwarmingsketel veranderen.

Prijsofferte elektrische verwarmingstoestellen bureaux

Gelieve ons te contacteren voor een prijsofferte voor elektrische verwarmingstoestellen voor de bureaus van een magazijn superdry in Maasmechelen.

Plaatsen van CV op aardgas

Ik wil graag een cv op aardgas. Er ligt aardgas in de straat maar ik ben er nog niet op aangesloten. Wat zijn eventueel de kosten daarvan? Ik heb een oud huis gekocht. Kom Ik dan in aanmerking voor een bepaalde subsidie als ik verwarming leg? Ik verwarm nu met 2 kachels op steenkool. Graag een prijsofferte voor cv op aardgas en ter plaatse eens komen kijken. Graag prijsofferte voor een aardgaskachel.

Plaatsen van vloerverwarming in de woning

De vloerverwarming moet komen in de hele woning 70m2

Nazicht van boiler

We hebben en probleem met onze boiler er is geen warm water meer.

Vervanging Ketel mer warm water voorziening

Ik heb net een nieuwe pomp en brander, heb alleen een nieuwe zuinige ketel nodig, die tevens voor warm water zorgt

Vervangen van gasketel

Vervangen oude gasketel met doorstromer (tegen muur), thermostatische kranen (8), buitenvoeler, schoorsteen(oude ketel staat binnenkant buitenmuur), ontzilt water in circuit brengen

Vervanging Ketel

Oude mazout ketel vervangen door een condensatieketel op mazout en warmwatervoorziening

Plaatsen van CV-ketel en boiler

Ben op zoek naar een installateur voor een condensatiegaswandketel en boiler ; alsook het plaatsen van de desbetreffende kunststof en flexibele rookafvoerkanaal. Met inbegrip van alle bijbehorende, nodige elementen. Wens een telefoontje, teneinde tot een gesprek te komen bij mij thuis om de situatie te bekijken en eventueel tot een overeenkomst te komen. Wens deze werken zo snel als mogelijk uit te laten voeren door een professioneel iemand (= vakman). De elementen zullen op afspraak geleverd kunnen worden, als de vakman mij een datum opgeeft voor het uitvoeren van genoemde werken. Dus voor alle duidelijkheid : de materialen zijn ter beschikking (uitgezonderd klein grut), ik ben op zoek naar een professioneel iemand enkel en alleen voor het plaatsen ervan.

Zone ventiel vervangen

Ik zoek een installateur die mijn zoneventiel wil vervangen,ik heb al verschillende zaken afgebeld voor een offerte maar krijg geen antwoord meer terug.

Gasinstallatie te plaatsen

Begin volgend jaar willen we de olie ketel vervangen door een gasketel. Er moet een leiding vanaf de straat naar het huis getrokken worden en een nieuwe installatie geplaatst worden. Graag zouden we hier een berekening van hebben,

Waterput slaan of boren

Een waterput boren om grondwater te gebruiken. Meedere buren doen dit al. Aansluiting is achterin de tuin in een nog te bouwen tuinhuis. Niet geschikt voor zwaar materieel.

Onderhoudsbeurt (contract) CV ketel + verstopping afvoer in woning

We hebben twee problemen: onze CV installatie heeft een onderhoudsbeurt nodig, verder loopt er veel water van de CV-ketel naar de afvoer en lijkt ons dat niet juist. Daarnaast is de afvoer ergens tussen keuken en badkamer verstopt en we komen er zelf niet bij.

Verwarming installatie

Bij verbouwing van bestaande woning dient de verwarmingsinstallatie aangepast te worden

Inloopdouche water probleem

Ze hebben een inloopdouche geplaatst, volgende probleem geconstateerd. Water blijft een beetje op de doucheplaat achter. Moet telkens met een aftrekker trekken. Graag een oplossing.

Herleggen van afvoerbuizen en ...

Herleggen van afvoerbuizen en waterleidingen in de keuken.

Ik ben op zoek naar een geregistreerd ...

Ik ben op zoek naar een geregistreerd vakman voor de vervaning van mijn oude stookolie brander naar een hoge rendements condensatieketel op gas uit te voeren; De werken zou ik willen plannen tegen eind augustus - begin september. De ketel moet vervangen worden + de nodige leidingen moeten getrokken worden vanaf de aansluiting in de kelder tot aan de ketel die zich eveneens in de kelder bevindt.