Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Mechelen aan de Maas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Mechelen aan de Maas heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Mechelen aan de Maas u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Mechelen aan de Maas of directe omgeving.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Mechelen aan de Maas bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vervangen van sanitair en CV-ketel, vernieuwen van verwarmingsketel, volledig nieuwe CV plaatsen, plaatsen nieuwe condensatieketel, plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, nieuwe verwarming plaatsen in renovatiewoning, installeren en plaatsen ketel, verplaatsen boiler + leidingen sanitair en verwarming, nieuwe cv installeren, installatie CV op pellets, condensatieketel plaatsen, vervangen gasketel, houtkachel plaatsen, gehele verwarming en sanitair plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Mechelen aan de Maas staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Mechelen aan de Maas:

Nieuwe combiketel plaatsen

Nieuwe ketel nodig en het installeren ervan. Graag advies rond een ketel, combiketel.

Vernieuwen van verwarming van mazout naar gas

Het verwijderen van de mazoutketel in de kelder met alles wat erbij hoort - brander muurtje We hebben al een gasaansluiting in de woning in een andere ruimte (ook kelder)

Herstelling stoomcabine

Mijn stoomfunctie werkt niet en als ik de display aanzet gaat die na enkele minuten in lock zodat ik het diplay niet meer kan uitzetten en genoodzaakt ben om het stopcontact uit te trekken.

Condensatieketel plaatsen

Moet de beste en meest zuinige condensatie ketel zijn.

Vervangen oude ketel

De oude ketel vervangen door nieuwe ketel. Het merk is in overleg met de vakman.

Plaatsen nieuwe ketel op mazout

Plaatsen nieuwe ketel op mazout

Plaatsen dubbelwandige inox buis

We willen een dubbelwandige inox buis in de schoorsteen plaatsen (plusminus 13 m) waar mazout wordt gestookt. Op de schouw staat een steen met daarbovenop een halve buis in steen ( 2 halve cirkels als opening) die dus niet vervangen moeten worden maar er moeten ook wel 2 vogelroosters geplaatst worden. Onder aan de mazoutbrander ook een buis (L-stuk) voorzien met mogelijkheid de schouw vanaf beneden te kuisen. Er is geen condens of zo aanwezig maar omdat de woning ongeveer 25jr oud is willen we dit vernieuwen.

Lek herstellen

Badkamer: Vloertegel openbreken; lek herstellen in afvoerleiding (zie lekdetectieverslag in bijlage), tegel weer terug dichtmaken. Ik coördineer de werken als syndicus maar het telefoonnummer opgegeven is van de eigenaar van het appartement. Het is makkelijker met hem een afspraak te regelen om langs te gaan.

Herstellen van 2 lekken in de afvoerbuizen van een hangtoilet

Graag opmaken van een gedetailleerde en becijferde raming/offerte met het oog op herstelling van 2 lekken in de afvoer van een toilet op de 1ste verdieping (lekdetectieverslag is beschikbaar indien gewenst). Het betreft een hangtoilet en de lekken zouden te situeren zijn in de afvoerbuizen links onderaan (achter houten en betegelde voorzetwand).

Grondwaterpomp installeren

Ik wil een grondwaterpomp laten installeren voor het bijvullen van een zwemvijver. En eventueel gebruik voor beregening van tuin.

Herstellen aardgas combiketel merk Radson HR+

Herstelling aardgas combiketel merk Radson HR+ Vervanging sanitaire kolk met spiraal.

Mazoutketel vervangen of gasketel plaatsen

Mazoutketel vervangen ofwel gasketel plaatsen. Prijs en advies hierover.

Oude mazouttank vervangen door nieuwe ketel

Wij hebben mazouttank, en willen overschakelen op aargas, of op mazout maar een nieuwe verwarmingsketel hebben wij nodig.

Overschakeling mazout naar aardgas nieuwe ketel

Oude verwarming met mazout en overwegen naar aardgas over te gaan. Nieuwe ketel. Graag advies.

Dringend loodgieter nodig

Problemen in de badkamer: - Lek van de sifon van het bad. - Leiding zit in muur.

CV ketel vervangen

Vervangen van aardgasketel voor vloer- en wandverwarming. Leidingen zuiver te spuiten. Nieuwe buitentemperatuur meter en thermostaat. Dakverluchting te voorzien. Dit zou zeker voor september moeten gebeuren.

Vervangen oude gasketel

Vervanging van gasketel is bijna 25 jaar. Heb nu een Bulex. Hoeft niet zelfde merk te zijn.

CV vervangen van mazout naar aardgas

Ik wil graag de centrale verwarming van mazout naar aardgas vervangen.

Hydrofoorpomp nakijken

Heb hydrofoorgroep om tuin te besproeien, pomp slaat aan maar pomp maakt geen druk en kan dus geen water oppompen.

Tuberen van gemeenschappelijke schouw

Appartementsgebouw met 3 verdiepingen. Gemeenschappelijke schouw moet getubeerd worden voor gebruik van gas condensatieketels. Graag zo snel mogelijk indien kan.

Prijsofferte verwarmingsketel op lucht

Graag de prijs van een nieuwe verwarmingsketel voor luchtverwarming.

Nieuwe gasketel plaatsen

Nieuwe gasketel plaatsen.

Ontkalken van leidingen

Heb weinig druk en amper warm water.

Vervangen van gasbrander

We hebben nu een gasbrander van Chaffoteaux, deze werkt nog prima, maar is al vrij oud (meer dan 15 jaar). Volgens de technicus die onderhoud heeft gedaan halen nieuwe condensatieketels een veel hoger rendement. We zouden hiervoor ook subsidies kunnen krijgen? We plannen ook om zonnepanelen te leggen. Oktober 2016 zijn er overal nieuwe ramen en deuren geplaatst.

Volledig nieuwe leidingen leggen , verwarmingsketel en 11 radiatoren

Volledige nieuwe sanitair,leidingen,verwarmingsketel en radiotoren en instalatie badkamer in gans de woning.