Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Meeswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Meeswijk heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Meeswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Meeswijk of directe omgeving.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Meeswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie in appartementen, complete CV installatie met vloerverwarming en radiatoren, complete CV installatie met nieuwe radiatoren, complete CV installatie ketel met 5 radiatoren in appartement, complete CV installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp installeren in nieuwbouw, cV met radiatoren installeren, complete CV installatie in oude hoeve plaatsen, cV en loodgieterij te plaatsen voor nieuwbouw, sanitaire installatie nieuwbouwwoning, warmtepomp installeren, nieuwe ketel plaatsen ter vervanging mazoutketel, oude verwarmingsketel vervangen door HR ketel, complete CV installatie op gas plaatsen, omschakeling naar gasverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Meeswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Meeswijk:

Verwarmingsketel plaatsen met radiatoren

Ik wil mijn mazoutketel en 6 radiatoren vervangen. Indien mogelijk zou ik ook in een beweging de schouw willen laten schoonmaken.

Verwarmingsketel plaatsen

De bestaande verwarmingsketel die in de kelder staat is van 1996 en is denk ik aan vervanging toe er is ook een zonneboiler aanwezig.

Onderhoud stookolieketel

Onderhoud stookolieketel met attest (zie foto's)

Onderhoud verwarmingsketel mazout IDeal Standard

Ik zoek een installateur/ onderhoudstechnieker voor mijn mazout verwarmingsketel omdat mijn mazout verwarmingsketel recentelijk niet meer goed werkt. Bij het aanzetten ervan, start het vaak niet op. En wanneer het wel werkt, maakt het een luider geluid dan normaal. Ook ondervind ik dan geurhinder ( ruikt naar stookolie). Het merk van de mazoutverwarmingsketel is IDEAL STANDARD Het merk van de brander is MAT - LMB, Type C1, bouwjaar 1971

Verwarmingsketel vervangen

Oude ketel vervangen op aardgas.

Opbouwgasleiding in appartement door gaslek

In appartement op 2e verdiep is een gaslek gedetecteerd. Detectiefirma heeft lek vastgesteld in plafond 1e verdiep en vloer 2e verdiep. Dit zijn allemaal oude buizen en het is onduidelijk waar het lek exact is. Beste optie lijkt om een opbouwleiding te voorzien naar gasketel (in badkamer) langs 2 slaapkamers tot de centrale hal en doorboring in twee traphallen (diamantboor? ) om tot op het gelijkvloers te geraken om daar aan te sluiten op de gasmeter. Ruw geschat max. 25 lopende meter buis met een 6 tal bochten.

Vervangen van verwarmingsketel

Wij hebben momenteel een combi-gaswandketel met doorstroomwaterverwarmer en geforceerde rookgasafvoer (buis gaat via zijmuur naar buiten) en die is kapot en aan vervanging toe. Type : Chatteaux Et Gauffre Niagara Delta 2. 30 ff. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Vernieuwen CV verwarmingsketel en boiler

Oude cv en boiler verwijderen en vervangen door condensatieketel en nieuwe boiler. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout) Blijft op mazoutverwarming.

Onderhoud verwarmingsketel mazout

Onderhoud verwarmingsketel mazout.

Nieuwe waterpomp aansluiten aan leidingen

De waterpomp die het water van het wasmachine in de kelder naar boven pomp is stuk. We hebben een nieuwe werkende waterpomp, maar kunnen deze niet aansluiten. De leidingen liggen en de waterpomp is aanwezig. De loodgieter moet enkel de waterpomp koppelen aan de leidingen. De nodige koppelstukken moeten door de loodgieter voorzien worden.

Omschakeling naar gasverwarming

Onze mazoutketel willen we vervangen door een condensatieketel, vloermodel. Aanvraag tot aansluiten aardgas en infrax moet door ons nog gebeuren. Graag een offerte, inclusief werkuren, en specificatie van merk, type,.... ketel. Woning is volledig onderkelderd.

Omschakeling naar gasverwarming

Momenteel hebben we een mazoutketel, maar willen deze vervangen door installatie op aardgas! Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)

Aardgas leggen

Aardgas plaatsen in een bestaande woning. Het plaatsen van een ketel en het aansluiten van gasleiding.

Complete CV installatie plaatsen

Complete CV installatie: Prijs indicatie voor een huis dat wij op het oog hebben: Betreft 1 slaapkamer een nacht hal een woonkamer en inkomhal en een badkamer moeten verwarmt worden is een bescheiden woning van 100 m².

Lucht warmtepomp installeren

Het is een buitenbouw apart van de woning dat als badkamer dient en voorzien moet worden van sanitair warm water en verwarmen van een radiator De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw in badkamer.

Herstellen van sanitair

1. Mijn wastafel in de badkamer heeft lekkage, zodat de leidingen voor het wasbak onmiddellijk moeten worden vervangen. 2. Moet waterspoelen (waterstraal) in 3 (drie) toiletten hebben die via de inkomende waterinlaat moeten worden bevestigd, moet voor de inkomende waterlijn een tweewegs splitsing hebben om een andere te spoelen voor handbediende waterstralen. 3. Een nieuwe spoelinstallatie nodig voor een van de toiletten

Warmtepomp installeren in bestaande woning

Het betreft een verbouwing van een oude vrijstaande woning met veel grond De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw Verwarming op stookolie.

Gasketel Dietrich installeren en goedkeuren

Ik ben aan renoveren en binnenkort moet een nieuwe gas ketel geiinstalleerd en gekeurd worden. De gasketel die ik al gekocht geeft is van de merk De Dietrich HG 143.

Vloerverwarming plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van vloerverwarming met gasketel. Waar moet de installatie gebeuren? : Nieuwbouw Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Vloerverwarming Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Vervangen van lekkende kranen badkamer en keuken

1. Vervangen van lekkende badkamer kraan. Oude kraan is een niet mengkraan met douche aansluiting. Dient vervangen te worden door een mengkraan met douche aansluiting. De nieuwe kraan is nog niet aangekocht. Prijs van nieuwe kraan mag tussen de 30 en de 80 euro zijn, inc. BTW. 2. Vervangen van keukenkraan door nieuwe kraan. Nieuwe kraan is nog niet aangekocht. Prijs van nieuwe kraan mag 30 tot 60 euro zijn. Inc BTW. De badkamer kraan verliest vrij veel water en de hoofdleiding is dan ook afgesloten waardoor er geen centrale verwarming is. Een snelle reparatie is gewenst.

Complete CV installatie plaatsen

Complete cv installatie aanleggen: Momenteel verwarmen wij ons huis met enkel een pellet kachel, ook aparte boiler voor warm water. Wij zoeken iets moderner, en rendabel. Wij zijn nog niet aangesloten op het gasnetwerk. Alle opties welkom, ter plaatse komen kijken, bespreekbaar.

Vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen

Vloerverwarming ruimte +/- 25 m² en +|-10 m².Renovatie van woning.Verwarming via elektriciteit . De accumulatiekachels in de living ook vervangen.

Onderhoud ketel Remeha

Onderhoud van de verwarmingsketel en nakijken drukvaten/ drukmeter.

Complete CV installatie plaatsen

Nog geen cv in huis. Complete cv installatie plaatsen.

Warmtepomp te installeren voor zwembad

We zijn van plan een bouwkundig zwembad te bouwen van 4 x 9 x 1,1/2 m 1. We hebben al het een en ander aangeschaft en beginnen in september/november met de werken.