Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Meeswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Meeswijk heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Meeswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Meeswijk of directe omgeving.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Meeswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie plaatsen met radiatoren, verwarming binnenzwembad plaatsen, leidingen aanleggen en CV plaatsen, verwarmingsketel en vloerverwarming plaatsen, complete CV installatie plaatsen, verwijderen van stookolietank, warmtepomp installeren, palletkachel plaatsen, complete CV installatie plaatsen met radiatoren, verwarmingsketel plaatsen Vaillant of Buderus, vernieuwen gasketel door een gascondensatieketel of hybride, complete CV installatie plaatsen op aardgas met radiatoren, cV op gas vervangen door pelletkachel, verwarmingsketel plaatsen in garage, verwarmingsketel plaatsen en overschakelen mazout naar aardgas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Meeswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Meeswijk:

Omschakeling naar gascondensatieketel

Plaatsen van een gascondensatieketel ter vervanging van een verwarmingketel op mazout. Ook plaatsen van een dubbelwandige buis in de schouw

Omschakelen naar gasverwarming

Oude verwarmingsketel op stookolie vervangen door een examplaar op gas (doorstromer). Gasleiding is voorzien in de straat, maar ligt nog niet in het huis.

Ophangwc herstellen

Ophangwc blijft lopen. Deze moet hersteld worden.

Nieuwe gasketel plaatsen

Mazoutketel en boiler vervangen door gasketel zonder boiler. Leidingen zijn normaal gezien goed, maar er zullen hier en daar wat aanpassingen gedaan moeten worden.

Grundfos regenwaterpomp nakijken/herstellen

Onze regenwaterpomp Grundfos mq3-45 b blijft aanslaan, Hij verliest precies constant druk. Willen deze grondig laten nakijken en dan eventueel laten herstellen.

Onderhoud AEG accumulatie toestellen

Voor het terug aanzetten van de toestellen is mijn vraag of deze AEG accumulatie toestellen een onderhoudsbeurt jaarlijks moeten hebben ?

Leidingen aanleggen en CV plaatsen

Betreft renovatie van een fermette 1899 huidig zonder cv en met verouderde badkamer. CV op gas te voorzien met gietijzeren radiatoren en badkamer leidingen wordt verplaatst en nieuw gebouwd. Op bijgevoegde plannen is 1 vakje 0,25 x 0,25 meter.

Herstellen Ariston boiler

Onze boiler is stuk. Merk: Ariston. Liter: 100.

Omschakelen naar gasverwarming met nieuwe ketel

Momenteel is er een ketel op mazout. Graag omschakeling naar gasverwarming. Gasketel voor verwarming en warm water ineen.

Nazicht Wilo regenwaterpomp

Onze Wilo regenwaterpomp werkt niet meer. We hadden ook graag wat meer informatie gehad hoe we kunnen zien hoe de put leeg is. We krijgen de Wilo pomp ook niet in Nederlands omgezet.

Vervangen mazoutketel door energiezuinige gasketel

Huis gebouwd in 1998 met mazoutketel. We willen deze vervangen door gasketel. Gasaansluiting tot aan woning reeds in orde gebracht.

Omschakeling naar aardgasverwarming

Momenteel stookketel op aardolie. Huidige ketel dateert van 1999. Wil omschakelen naar aardgas.

Mazoutketel vervangen door gasketel

Graag wil ik de verwarmingsketel op mazout vervangen door een kerel op gas. Ook wil ik een boiler installeren. De badkamer bevindt zich naast de ruimte van de ketel en daarlangs de keuken. De hoogte van de schouw is 4 à 5m. De radiatoren moeten niet vervangen worden. De oude ketel moet ook verwijderd en afgevoerd worden.

Ondergrondse mazouttank verwijderen

Ondergrondse tank verwijderen van ongeveer 5000 liter.

Regenwaterpomp Grundfos herstellen of vervangen

Wij beschikken over een regenwaterpomp Grundfos MQ3-45B (modelnummer: 96515415). Sinds kort slaagt deze pomp er echter niet meer in om het water uit de regenput op te pompen om o.a. de toiletten door te spoelen. Nochtans zit de regenwaterput helemaal vol. De pomp kan nog wel aan- en uitgezet worden, maar na enige tijd geeft de pomp een alarmsignaal (rood lampje) dat vervolgens blijft branden. Bij het inschakelen van de automatische reset probeert de pomp ongeveer elk half uur opnieuw op te starten, maar dat helpt niet. Het alarmlampje blijft branden. De pomp wordt dan ook vrij warm. De terugslagklep in de put controleerden we eerder al en hier is (volgens ons) niets mis mee. Graag hadden wij een expert aan huis gevraagd om dit probleem op te lossen.

Verwarmingsketel plaatsen en overschakelen mazout naar aardgas

Wij hebben een zonneboiler voor warm water. Daarbij hebben wij nog de oude ketel staan op mazout dus. Wij zouden graag deze willen vervangen door aardgas. Wij hebben radiatoren staan in de Keuken, woonkamer, 3 kamer + zolder ook dus zo'n 6 stuks. Degene in de badkamer willen we annuleren omdat deze niet wordt gebruikt.

Waterput boren voor drinkbaar water

Een waterput voor drinkbaar water en installeren van een dieptepomp

Waterput aanleggen

Put boren voor huishoudelijk gebruik. Pomp die water oppompt voor huishoudelijk gebruik.

Lucht- en water warmtepomp installeren

Het gaat om een nieuwbouw woning waarbij wij reeds sinds augustus 2016 in wonen: De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw.

Ophangwc herstellen en tegels verwijderen en opnieuw terugplaatsen

Bekasting ophang wc vervangen. Aparte toilet die ingebouwd is tussen twee muren. Hier zijn mds platen tegen. Tegels moeten verwijderd worden. Nieuwe bekasting maken. Opnieuw betegelen.. Ook controleren of de werking van de huidige wc nog goed is en desnoods stukken vervangen.

Verwarmingsketel plaatsen

Installeren van cv ketel. Ketel is aangekocht, enkel te installeren. Vorige was op gasflessen buiten en deze heeft een soort boiler.

Warmtepomp plaatsen

Graag lucht warmtepomp plaatsen in veranda. Verwarming op gas binnen het huis.

Gasketel installeren

Mazoutketel vervangen door gasketel.

Airconditioning plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van airco in de living en in twee slaapkamers. Mogelijkheden bespreken met vakman.

Regenwaterput boren

Put boren voor grondwater op te pompen. Water te gebruiken voor de tuin.