Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Meeswijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Meeswijk heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Meeswijk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Meeswijk of directe omgeving.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Meeswijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: renovatie appartement Gent, plaatsen van ketel en radiatoren, plaatsen elektrische verwarming, vernieuwen van CV installatie, installatie verwarming met radiator, cV installatie op pellets en vloerverwarming, nieuwe aardgasverwarming en buizen plaatsen, gas binnenbrengen, nieuwe aansluiting en toestellen, overschakelen naar pellets, mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte, volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen, vervangen CV installatie, van stookolie naar aardgas, advies verwarmingsmogelijkheden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Meeswijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur in Meeswijk:

Vervangen van oude mazoutketel

Oude ketel vervangen door nieuwe op zelfde plaats

Plaatsing gascondensatieketel

Plaatsing gascondensatieketel, in een half open bewouwing.

Pelletkachel plaatsen in de veranda

Prijsofferte voor een pelletkachel te plaatsen. Wij doen nu verbouwingen aan de veranda , en wij wensen de pelletkachel in de veranda te plaatsen. Rechtdoor het dak. Graag ter plaatse komen kijken...mogelijkheden, advies en prijs.

CV op mazout luchtverwarming

Graag had ik een vakman voor CV op mazout en en werkend op luchtverwarming. Wij hebben een dikke maand geleden contact gehad thuis maar nog geen definitieve offerte gekregen! Kan dit zo snel mogelijk aub. Voor de verzekering heb ik een bestek nodig waar de oorzaak ook op vermeld staat van het defect van onze huidige ketel. Kan je mij zo snel mogelijk contacteren aub. Best ter plaatse komen kijken voor een prijsofferte.

Installatie verwarming met radiator

Volledige installatie van verwarming en bijhorende radiator. Graag ter plaatse komen kijken, dit is een open bebouwing om te zien welke verwarming , hoeveel radiatoren. Oppervlakte van het huis dat moet verwarmd worden niet echt zeker.

Vervanging mazoutinstallatie en omschakeling naar aardgas

Oude mazoutinstallatie moet vervangen worden. Liefst aardgas. Vanaf straat naar woning + condensatieketel voor 2 verdiepingen (2woonst). Eventueel ook 2 elektrische boilers (warm water)vervangen door aardgas.

Herstellen lek van leidingen en mogelijke vervanging leidingsbuizen van badkamer

Ik wil graag de afvoerleiding (probleem is hier denk ik) van de badkamer willen herstellen. Er is een lek waardoor de plafond van de ruimte eronder voor een groot deel beschadigd is.

Herstellen van lekkende boiler

Boiler lekt kelder onder water en verwarmingsknop lekt. Lek in de kelder.

Gas binnenbrengen

Mazoutverwarming vervangen door gas. Aanvraag om gas binnen te brengen. Graag de werken tegen eind van de zomer.

Keukenkraan plaatsen en nazicht 2 toiletten

Mijn keukenkraan Damixa lekt aanzienlijke hoeveelheden water. Er werd mij geadviseerd een nieuwe kraan aan te schaffen, die klaar ligt om geplaatst te worden. Ook heb ik 2 toiletten met een gedeelde spoelunit. Echter, van beide units doet 1 deel het niet. Ook daar graag een reparatie van.

Huidige mazoutketel vervangen door gas of pellet

Huidige mazoutketel is afgeschreven en dient vervangen te worden. Keuze brandstof is nog niet gemaakt : gas of pellets. Ketel staat in de kelder op 1. 5 m van de collectoren en de boiler van 150 L.

Omschakeling naar gasverwarming

Nieuwe aardgasketel + overstappen van mazout naar aardgas.

Plaatsen vloerverwarming

Plaatsen van vloerverwarming en een energievorm die weinig verbruikt.

Plaatsen elektrische verwarming

Plaatsen van elektrische verwarming als hoofdverwarming (geen vloerverwarming). Ruimtes van 60M, 12m, 20m, 20m, 35m, 15m.

Luchtverwarmingsketel vervangen

Luchtverwarmingsketel vervangen Oude ketel met ventilator moet volledig vervangen worden, liefst op aardgas.

Onderhoud gashaard wellstraler k96s

Op zoek naar een bedrijf dat een onderhoud kan doen aan een gashaard van merk Well straler. Type K96s.

Toeloop water : geen druk op water

Ik woon in een huis van 1968 te Zolder. Ik merk op dat de toeloop van water minder sterk is. Er is geen druk. Kan mij iemand dit eens bekijken en mij raad geven ?

Elektrische thermostaat plaatsen

Elektrische thermostaatkraan plaatsen. Graag prijsofferte om dit te plaatsen, hoeveel kost dit?

Vervangen verwarmingsinstallatie

Vervangen van de verwarmingsinstallatie - Oude meenemen

Gasketel plaatsen

Mazouttank 4995 liter laten vervangen door gasketel en wellicht met radiatoren

Verwarming bijplaatsen

Prijsofferte : Sommige buizen laten vervangen. Radiatoren bijplaatsen, ongeveer een 2 tal.

Vervangen ketel

Vervangen van een oude ketel Er hangt een boiler van 3 jaar oud Graag offerte en advies.

Plaatsen elektrische verwarming

Toestel voor slaapkamer 15 vierkante meter en keuken 16 vierkante meter. Plafond 2,80 meter.

condensatieketel op gas

Betreft een cv ketel vervangen. Een condensatieketel op gas.

Vervangen ketel

Vervangen ketel. De ketel is 20 jaar oud en valt regelmatig uit.