Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor acv boiler onderhouden:

ACV boiler onderhouden

Ontkalken en onderhoud van ACV-boiler
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Nieuwerkerken (Limburg) (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor acv boiler onderhouden uit heel België:

Buderus stookolieketel plaatsen

IK heb een ACV stookolieketel al 45 jaar hij werkt nog,maar ik denk dat hij aan vervanging toe is. Ik wil nu een Buderus stookolieketel met boiler in.

Hybride warmtepomp plaatsen

Ons huis werd in 2012 gerenoveerd . In de woonruimte vloerverwarming, in andere ruimtes werden radiatoren behouden. We hebben een zéér kleine tuin. Eveneens geplaatst in 2012: condesatieketel ACV Prestige 18 Solo en boiler ECO 100 (gas) voor gemengd systeem vloer/radiatoren en warm water . Isolatie van dak gepland. welk type warmtepomp het meest geschikt is Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming, aansluiten op warm sanitair water Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen.

Lucht - Water warmtepomp installeren

Huis uit 1956 vrijstaand met 20 zonnepanelen en zonneboilers. Op het moment een CV verwarming met gas. De boiler is een ACV Smart SLME 300 liter. Graag een lucht water warmtepomp installeren voor het hele huis, aansluiten om cv. Oppervlakte van het huis ongeveer 150 m².

Verwarmingsketel plaatsen

Huidige brander (ACV) slaat constant in alarm. Werd laatst nog onderhouden (vervanging pomp, defect brander, vervangen weggesmolten dichting): tevergeefs. Brander op eerste verdiep. Gelijkvloers + badkamer worden verwarmd (slaapkamers niet). Momenteel enkel bad (wordt als douche gebruikt). Boiler (zoals in huidige ketel) is NIET nodig / doorstroomsysteem is meer dan OK.

Ontkalken of vervangen van hoogrendementsketel

De boiler van mijn ACV ketel is blijkbaar serieus verkalkt, een ontkalker is bested doch de onkalking moet nog gebeuren.

Plaatsen van energiezuinige installatie

Huidige installatie =21 jaar oud en bestaat uit ketel Chappee NXR1-brander Chappee CF E 9 en boiler ACV. Aantal radiatoren: living 5, keuken 1, berging 1, hall 1, wc 1, badkamer 1, SLK GLV 1. Bovenverdieping 140 m2 staat leeg; er zijn 6 radiatoren. Mazoutton van 4300 liter in kelder. Er is nogliter aanwezig. Wij willen desnoods naar gas overschakelen als ook de ton mee opgeruimd kan worden. Keuze = energiezuinige installatie die minstens 20 jaar mee kan! Zonnepanelen zijn aanwezig en er is hier geen overproductie (klein verbruik 200 KWH in 2016. Zonneboiler, warmtepomp, enz.. zijn mogelijk. Beste oplossing gas of mazout, graag advies en prijs.

Vervangen van verwarmingsketel

Vervangen van vloerketel met hangende boiler, of plaatsen wandketel. Bestaande ketel ACV 24 Kw.

Onderhoud boiler

Voor het tweejaarlijkse onderhoud van de boiler zijn wij op zoek naar een betrouwbare firma om dit te laten uitvoeren.Boiler : ACV