Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Opglabbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Opglabbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Opglabbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Opglabbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Opglabbeek:

Onderhouden zonneboiler

onderhoud van een zonneboiler. Het merk ken ik niet vanbuiten.

Aansluiten regenwaterput

Wij hebben een regenwaterput (ongeveer 5000 liter, denk ik) die niet aangesloten is, graag wil ik deze laten aansluiten voor gebruik. Regenwaterput bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

Oude mazoutketel vervangen door een nieuwe

De mazoutketel is afgekeurd en moet vervangen worden. Liefst een mazoutketel zonder warm water.

Gasfornuis aansluiten

Gasfornuis aansluiten op aardgas Leiding van fornuis naar aardgas nog niet aanwezig

Regenwaterpomp herstellen of nieuwe installatie plaatsen

Ik heb een bestaande installatie, maar die pompt geen water meer op. Graag een vakman die dit kan herstellen. Indien herstelling niet mogelijk, nieuwe installatie plaatsen.

Put boren voor grondwater nazien en afstellen

Bestaande put o-ring nazien, zand opzuigen waardoor sproeiers verstoppen, slechte afstelling of slechte pomp, dus nazien bestaande installatie en eventuele verbetering.

Lek opsporen in afvoer

We hebben sinds een tijdje vocht in onze kelder. We denken dat dit probleem is ontstaan omdat er mogelijks een lek zit in de afvoerbuis van het dak. Graag iemand die dit komt nakijken.

Nazicht en onderhoud zonneboiler

Ik heb een zonneboiler. Met een lek aan een koppelstuk. Wil een nazicht en herstelling laten uitvoeren. Vorig bedrijf is in vereffening. Mijn solardtation is de SR926-2pijps.

Waterput boren

Wat zijn de mogelijkheden ivm een put boring, dit is voor de tuin te besproeien. Zou achteraan moeten geplaatst worden.

Nieuwe gasketel plaatsen met leidingen

Oude mazoutketel door een gasketel vervangen. Leiding leggen voor gasvuur aansluiting. Een voorkeur voor het merk Vaillant