Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Overpelt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Overpelt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Overpelt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Overpelt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Overpelt:

Gasleiding leggen van huidige ketel naar buiten

Wij willen een Unit zetten, deze unit heeft zijn eigen Doorstromer. We willen nu van onze bestaande condensketel een leiding naar deze Unit, ongeveer 7 meter.

lucht - water warmtepomp

Volume woning 895m³ Oppervlakte 270 m² . Warmtevraag volgens eerste EPB berekening 38000 MJ verwarming en 8000 MJ SWW Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Het is voor een nieuwbouw Nieuwe vloerverwarming plaatsen Het gaat om een vrijstaand gebouw

Zonneboiler plaatsen

Vervangen van oude warmwaterinstallatie voor sanitair op mazout door zonneboiler eventueel aangevuld met warmtepomp. merk te bespreken met vakman.

Zonneboiler plaatsen

Gezin van 4 personen, verwarming en warm water op gas, gasketel staat in de kelder, huis van 1983 Vrijstaande woning De zonneboiler plaatsen op dakpannen Huidige brandstof voor warmwaterproductie = gas

Gaswandketel plaatsen en aansluiten

Er staat momenteel een mazoutketel in een ruimte van 1 vierkante meter. Men moet een gaswandketel hangen en aansluiten op bestaande leidingen.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren voor twee slaapkamers

Installeren van een lucht lucht warmtepomp (verwarmen en koelen) voor een ruimte van 48 m³ en daarnaast ook voor een ruimte van 76 m³. Voor twee ruimten te koelen, het is meer om te koelen en beetje verwarmen, dit is voor twee slaapkamers.

Split airco plaatsten om koelen en verwarmen van pool house

Graag een spit airco plaatsen. Wil een unit die pool house in zomer airco geeft en in de herfst warmte kan leveren. Graag zonder lawaaihinder

Lucht - Lucht warmtepomp installeren voor te warmen en te koelen

Graag een LUCHT - LUCHT warmtepomp installeren voor verwarmen en koelen van de ruimte. Betreft een living met open keuken volledig ingesloten (rij wonning) achter een veranda. Momenteel gasverwarming met zonnepanelen.

Leidingen in keuken verlengen

Buizen waterleidingen verplaatsen en in de muur zetten in keuken ,afvoerbuis verplaatsen of verlengen.

Split airco plaatsen

Split airco plaatsen. Tuinkamer van 4,5 m op 5. 5 m en eventueel living van 9 m op 7 m.