Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor gasleiding leggen van huidige ketel naar buiten:

Gasleiding leggen van huidige ketel naar buiten

Wij willen een Unit zetten, deze unit heeft zijn eigen Doorstromer. We willen nu van onze bestaande condensketel een leiding naar deze Unit, ongeveer 7 meter.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Overpelt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasleiding leggen van huidige ketel naar buiten uit heel België:

Nieuwe gasleiding leggen

We zouden graag een gaskachel verwijderen die aangesloten is op een oude gasleiding, de aftakking zit enorm los. Op deze zelfde gasleiding zit ook het gasfornuis aangesloten. Aangezien we ons fornuis graag op een veilige manier willen gebruiken wensen we iemand die de leidingen kan komen nakijken en nieuwe kan leggen indien nodig.

Gasleiding leggen

Ik heb een propaangastank in eigendom aan onze chalet. De gasleidingen is reeds ondergronds aanwezig van de tank tot een verdeelpunt splitsing buitenkeuken-fornuis. Wat dient er nog te gebeuren: - Aansluiting gasleiding aan gastank eventueel met ontspanner. - aansluiting buitenkeuken met gekeurde gele darm. - aansluiting fornuis met gekeurde gele darm

Gasleiding binnen leggen

Wij willen een gashaard aanschaffen maar de binnen leiding moet nog gelegd worden. Dit is ongeveer 20 meter, van de garage tot de plaats waar de gashaard zal worden gezet.

Gasleiding leggen in de kruipkelder

Ik wil een gasleiding van 15m in de kruipkelder laten leggen voor het aansluiten van een gashaard.

Gasleiding laten leggen

Momenteel is er een mazoutketel in de woning van mijn schoonmoeder waarmee er verwarmd wordt, (met buizen in kruipkelder) wij zouden graag de woning met gas laten verwarmen.

Gasleiding leggen voor aansluiting gasfornuis

Ik wil een gasleiding laten leggen die nadien gekeurd zal worden. De bedoeling is om vanaf het gasfornuis een leiding te leggen naar buiten om een gasfles met propaan te kunnen aansluiten. Leiding moet naar de achtertuin van de woning getrokken worden voor zo een 13 lopende meter.

Gasleiding verlengen

Vanuit de hoofdleiding wil ik een extra gasaansluiting voor een oven in kelder laten leggen. Dit zou maximaal 5 meter nieuwe leiding zijn.

Aanpassingen ruimte voor plaatsing nieuwe keuken

We willen graag de keuken verplaatsen (die is besteld en komt rond maart 2020) maar de kamer waar die komt moet uiteraard aangepast worden bv. oude schouwmantel verwijderen, gasleiding en waterleidingen leggen en elektriciteit voor extra stopcontacten (paar zijn al aanwezig). De ruimte waar die zou moeten komen heeft een oppervlakte van 13m².