Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Peer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Peer.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Peer of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Peer die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Peer:

Gasketel plaatsen

Plaatsing van gasketel en installatie voor woning.

Probleem regenwaterpomp drukverlies te herstellen

Mijn regenwater recuperatie pomp slaat om de minuut aan. Er staat een manometer in het pompcircuit. De druk in de leidingen naar mijn twee wc's of de buitenkraan zakt steeds. Er is geen lek zichtbaar. De pomp werkt enkel met regenwater. Ik zoek iemand die mee kan zoeken naar de oplossing voor een redelijke prijs. Merk pomp: MAM Eco Magic

Airconditioning op de bovenverdieping plaatsen

Op de bovenverdieping willen we een airco plaatsen. Deze zal in de gang geplaatst worden. De aan- en afzuiging kan gebeuren via de zolder. Installatie moet volstaan om de gang en 4 kamers van 3,75 x 3,75 m te koelen.

Centrale verwarming volledig te vernieuwen

Leidingen en chauffages volledig te vernieuwen in een huis met bewoonbare oppervlakte van 180 m². 4 slaapkamers ,1 bureau, kamer, zolder en kelder. Ketel is reeds aanwezig op aardgas.

Water - water warmtepomp plaatsen

Gebouw van 1997 - muur en dak isolatie - vloer en radiator verwarming - zonnepanelen opbrengst 7300 - elektrische boiler (en dat wil ik zo houden) - jaarlijks verbruik 2300 L mazout. Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming. Vrijstaand gebouw.

Water - Water warmtepomp plaatsen

Vervanging stookolie naar warmtepomp. Alleenstaande woning. Totale oppervlakte ken ik niet vanbuiten.

Waterpomp SAER nakijken of herstellen

Pomp stopt niet meer met aanzuigen. Er is ook een lek aan de koppeling tussen pomp en filters.

Warmtepomp installeren

Verwarming op gas Warmtepomp installeren. Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair).

Verwarmingsketel plaatsen

Ik ben op zoek naar een goede verwarming toestel dat goed verwarmt en dat achter af voordelig is en milieuvriendelijk is. Er zijn ook zonnepanelen aanwezig. schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Dit zijn voor 3 ruimtes.

Warmtepomp voor zwembad plaatsen

Vorig jaar werd het zwembad geplaatst. Er is nog geen verwarmingstoestel aanwezig. Inhoud zwembad = ongeveer 30. 000 L (afmeting zwembad: 5,5 m diameter rond en diepte van 1. 20). De warmtepomp zou achter het zwembad gezet moeten worden (buiten).