Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Peer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Peer.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Peer of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Peer die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Peer:

Airconditioning op de bovenverdieping plaatsen

Op de bovenverdieping willen we een airco plaatsen. Deze zal in de gang geplaatst worden. De aan- en afzuiging kan gebeuren via de zolder. Installatie moet volstaan om de gang en 4 kamers van 3,75 x 3,75 m te koelen.

Centrale verwarming volledig te vernieuwen

Leidingen en chauffages volledig te vernieuwen in een huis met bewoonbare oppervlakte van 180 m². 4 slaapkamers ,1 bureau, kamer, zolder en kelder. Ketel is reeds aanwezig op aardgas.

Water - water warmtepomp plaatsen

Gebouw van 1997 - muur en dak isolatie - vloer en radiator verwarming - zonnepanelen opbrengst 7300 - elektrische boiler (en dat wil ik zo houden) - jaarlijks verbruik 2300 L mazout. Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming. Vrijstaand gebouw.

Water - Water warmtepomp plaatsen

Vervanging stookolie naar warmtepomp. Alleenstaande woning. Totale oppervlakte ken ik niet vanbuiten.

Waterpomp SAER nakijken of herstellen

Pomp stopt niet meer met aanzuigen. Er is ook een lek aan de koppeling tussen pomp en filters.

Warmtepomp installeren

Verwarming op gas Warmtepomp installeren. Verwarmen en/of koelen van een gebouw, Verwarming van water (Sanitair).

Verwarmingsketel plaatsen

Ik ben op zoek naar een goede verwarming toestel dat goed verwarmt en dat achter af voordelig is en milieuvriendelijk is. Er zijn ook zonnepanelen aanwezig. schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Dit zijn voor 3 ruimtes.

Warmtepomp voor zwembad plaatsen

Vorig jaar werd het zwembad geplaatst. Er is nog geen verwarmingstoestel aanwezig. Inhoud zwembad = ongeveer 30. 000 L (afmeting zwembad: 5,5 m diameter rond en diepte van 1. 20). De warmtepomp zou achter het zwembad gezet moeten worden (buiten).

Bestaande ketel vervangen door wand ketel HR plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Bestaande ketel (vloermodel) wordt vervangen door een hr-gas(wand)ketel met productie van warm sanitair water. De bestaande ketel wordt door de eigenaar uitgebroken. Het betreft een middelgrote woning van 1999 met dubbel glas en spouwmuur isolatie. Met aardgas.

Toiletbuis vervangen en toestromingsput herstellen

De afvoerbuis van het toilet naar het verzamel putje en de put op zich moeten bewerkt worden. De buis vervangen , deze is makkelijk bereikbaar langs de kelder en via de put buiten. Het putje waar alles in uitkomt voor doorvoer naar de riolering moet ook aangepakt worden. En het deksel op het putje moet vervangen worden.