Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor radiator aansluiten en ophangen:

Radiator aansluiten en ophangen

Betreft 2 taken: 1. Radiator (al aanwezig) aansluiten en ophangen in de badkamer. 2. Oude radiator in woonkamer afhalen en een andere radiator (een sterkere, nog niet aanwezig, graag advies! ) aansluiten en ophangen.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiator aansluiten en ophangen uit heel België:

Vervangen mazoutketel en aansluiten boiler en thermostaat regelaars plaatsen

Bestaande oude mazout CV + aangesloten boiler vervangen door condensatieketel op gas. Ook de radiator regelaars vervangen door thermostaat regelaars.

Badkraan aansluiten

We willen na betegeling van de badkamer de kraan terug aansluiten aan het bad. De aansluiting aan de rechterzijde staat echter wat scheef. Eveneens zijn we op zoek naar iemand die een (nieuw aangekochte) verticale radiator kan ophangen (en aansluiten). Het betreft een middenaansluiting onderaan. De bestaande leiding kan dus gewoon gebruikt worden. Op termijn zijn we op zoek naar iemand die het onderhoud van onze Bulex wil doen. (recent gebeurd) en onze verwarming wil 'onderhouden'.

Afbreken van sanitair in gang en van een gasleiding

Ter voorbereiding van een verhuis zou er een lavabo in de gang moeten afgebroken worden alsook het verwijderen van een gasleiding in de open haard. Eventueel ook verzetten van leidingen van een wasmachine en aansluiten van een radiator (leidingen liggen er al) Zou moeten gebeuren op 02/6 of 03/06/2016. Zoeken daarvoor goede loodgieter die deze jobs kan uitvoeren.

Vervangen van verwarmingsinstallatie

Mazoutketel wordt vervangen door een gascondensatieketel. Kan de Gascondensatieketel aansluiten op bestaande installatie? Graag ter plaatse komen kijken want we wensen ons oude radiatoren te houden. Er zou 1 radiator geplaatst moeten worden in de badkamer. Er zou ook 1 radiator in de veranda moeten komen graag een offerte hiervoor? Graag in de maand mei-juni.

Badkamer afwerken

Douchecabine plaatsen, badkamermeubel aansluiten,radiator hangen en wc aansluiten

Radiator aansluiten

Alle leidingen zijn klaar. Alléén aansluiting van een radiator nodig.

Aansluiten van buizen en radiator

Nieuwe leidingen van ketel naar radiatoren wegens lek gevonden door lekzoekbedrijf, betreft 4 verdiepen in winkelruimte. Eerst komen kijken, met foto's niet uit te leggen...

Extra radiator aansluiten op bestaand netwerk

Extra radiator aansluiten op bestaand net centrale verwarming op aardgas in bijbouw van 22 m². Nu vertrek 2 weken op vakantie.