Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor radiator aansluiten en ophangen:

Radiator aansluiten en ophangen

Betreft 2 taken: 1. Radiator (al aanwezig) aansluiten en ophangen in de badkamer. 2. Oude radiator in woonkamer afhalen en een andere radiator (een sterkere, nog niet aanwezig, graag advies! ) aansluiten en ophangen.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiator aansluiten en ophangen uit heel België:

Nieuwe radiator te plaatsen en tweede radiator aan te sluiten

In veranda moet een nieuwe radiator komen. Deze radiator dient ook nog te worden aangekocht. Tevens nieuwe radiator aansluiten op het circuit van de living.

Complete badkamerrenovatie nodig

Vervangen van vloer en muurtegels Plaatsen van douche 80 x 120 cm Plaatsen van bestaand badkamermeubel Plaatsen en aansluiten van de nodige leidingen voor douche, lavabo en wasmachine Ongeveer 4 m² (1,9x2,13m), rechthoekig met deur en radiator aan korte muur.

Klussen in huis

Radiator verplaatsen, radiator ophangen. Gaten in de muren vullen. Gordijnen ophangen. Kasten verplaatsen en ophangen tegen de muur. Nieuwe wastafel en wasbak aansluiten.

Aansluiten en plaatsen van badkamermeubel, radiator, douche en betegeling van de badkamer

Badkamer moet gerenoveerd worden. Alle leidingen zijn reeds voorzien. Volgende zaken moeten gebeuren: betegeling doucheruimte en de rest van de badkamer. Plaatsen douche (90 op 90) met glazen wanden. Plaatsen toilet. Plaatsing radiator. Plaatsing badmeubel. Al het materiaal, ook de tegels hebben we reeds aangekocht. Alles moet dus gewoon aangesloten worden en de muren betegeld.

Vervangen mazoutketel en aansluiten boiler en thermostaat regelaars plaatsen

Bestaande oude mazout CV + aangesloten boiler vervangen door condensatieketel op gas. Ook de radiator regelaars vervangen door thermostaat regelaars.

Badkraan aansluiten

We willen na betegeling van de badkamer de kraan terug aansluiten aan het bad. De aansluiting aan de rechterzijde staat echter wat scheef. Eveneens zijn we op zoek naar iemand die een (nieuw aangekochte) verticale radiator kan ophangen (en aansluiten). Het betreft een middenaansluiting onderaan. De bestaande leiding kan dus gewoon gebruikt worden. Op termijn zijn we op zoek naar iemand die het onderhoud van onze Bulex wil doen. (recent gebeurd) en onze verwarming wil 'onderhouden'.

Afbreken van sanitair in gang en van een gasleiding

Ter voorbereiding van een verhuis zou er een lavabo in de gang moeten afgebroken worden alsook het verwijderen van een gasleiding in de open haard. Eventueel ook verzetten van leidingen van een wasmachine en aansluiten van een radiator (leidingen liggen er al) Zou moeten gebeuren op 02/6 of 03/06/2016. Zoeken daarvoor goede loodgieter die deze jobs kan uitvoeren.

Vervangen van verwarmingsinstallatie

Mazoutketel wordt vervangen door een gascondensatieketel. Kan de Gascondensatieketel aansluiten op bestaande installatie? Graag ter plaatse komen kijken want we wensen ons oude radiatoren te houden. Er zou 1 radiator geplaatst moeten worden in de badkamer. Er zou ook 1 radiator in de veranda moeten komen graag een offerte hiervoor? Graag in de maand mei-juni.

Partners

Partners van Casius