Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor nieuwe cv ketel plaatsen:

Nieuwe CV ketel plaatsen

Wij moeten onze oude cv ketel vervangen door een nieuwe. Wij willen graag een energiezuinige combiketel geplaatst en gekeurd volgens de Belgische normen.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe cv ketel plaatsen uit heel België:

Onderhoud CV ketel

Controle en onderhoud van onze CV ketel. Merk Combifort.

Hr cv ketel gesloten systeem met ingebouwde boiler plaatsen

Boiler moet onmiddellijk vervangen worden. Die staat in de badkamer en het is een open systeem. Normaal gezien moet het een gesloten systeem worden

Verwijderen schouw woonkamer

In mijn woonkamer staat een haard met schouw. De schouw is bekleed met marmer (of imitatiemarmer). De haard verwijderen + schouw smaller maken en omkasten. De schouw moet we blijven want liggen leidingen achter van ketel cv.

Complete CV installatie voorkeur condensatieketel

We hebben momenteel een ketel en installatie die meer dan 20 jaar oud zijn. We willen zoveel mogelijk houden (radiatoren, leidingen ezw), maar we weten nog niet hoeveel we moeten vervangen. Radiatoren. Met aardgas. Graag ter plaatse komen kijken. Voorkeur naar een condensatieketel.

Onderhoud vaillant ketel

Ik wil een jaarlijks onderhoud voor het nakijken van onze CV gasketel.

Verwarmingsketel plaatsen in combinatie met boiler

Vervangen CV ketel in combinatie met boiler. Met aardgas. Graag zo snel mogelijk , de ketel is oud en moet vervangen worden.

Verwarmingsketel plaatsen

Vervanging van een Feroli ketel type Optimax 25 A bouwjaar 2008. Hebben een externe boiler. Verslag technieker: lek aan hydroblok met CV pomp. Kosten te hoog in verhouding tot waarde toestel. Ketel nodig voor warm water en verwarming van duplex appartement: 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 doucheruimte (klein), 2 x toilet, living +/- 50 m², keuken en hal. Met aardgas.

Warmtepomp installeren

De cv ketel is aan vervanging toe en zoek een alternatief voor water en verwarming graag jullie advies voor een waterpomp te installeren. Op stookolie.

Partners

Partners van Casius