Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor nieuwe cv ketel plaatsen:

Nieuwe CV ketel plaatsen

Wij moeten onze oude cv ketel vervangen door een nieuwe. Wij willen graag een energiezuinige combiketel geplaatst en gekeurd volgens de Belgische normen.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe cv ketel plaatsen uit heel België:

Huidige ketel vervangen door nieuwe HR ketel op gas

Graag een nieuwe ketel plaatsen. Voorkeur een gasketel. Graag een HR ketel. De cv ketel vervangen van stookolie naar gas- momenteel mazout maar verbruik is heel hoog, enorm. Graag ter plaatse komen kijken.

HR ketel plaatsen in appartement

Met aardgas. Graag een HR ketel. Bestaand appartement 111 m² momenteel elektrisch verwarmd, graag CV in heel appartement.

Vernieuwen van verwarmingsketel

Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : omschakeling naar een combi cv ketel op mazout of ketel op aardgas. Momenteel verwarm ik met een mazoutketel.

Renovatie van rijwoning

Renovatie van rijwoning: afkappen van pleisterwerk en behandeling opstijgend vocht (8m), verwijderen behangpapier, muren afwerken met fix en finish, plaatsen van nieuwe plafonds (+/- 100m2) of renovatie bestaande plafonds, installatie nieuwe badkamer (hangtoilet, douche, lavabo), installeren centrale verwarming + ketel cv en ww, plaatsen nieuwe vloer op glv (bovenop bestaande vloer) (+/- 60m2), plaatsen van laminaat/parket op de 1eV (+/- 35m2), plaatsen keuken

Condensatieketel plaatsen

Op aardgas. CV ketel staat op 3 de etage in aparte kamer. Water en gas zijn daar voorzien. Graag een condensatieketel plaatsen.

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming met collector en automatische regelaar thv cv ketel. PUR ligt er reeds. Ongeveer 60 m². Op de eerste verdieping.

Huidige cv ketel vervangen

Ketel op aardgas. Huidige cv junkers ketel vervangen , vloerverwarming en doorstroming van warm water.

HR ketel plaatsen

Mijn huidige cv-ketel heeft een te hoge Co-uitstoot en een te laag rendement. Het is een hoogrendementsketel van het merk Vaillant bouwjaar 2000. De woning is een appartement op het gelijkvloers met kelderverdieping.

Partners

Partners van Casius