Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor nieuwe cv ketel plaatsen:

Nieuwe CV ketel plaatsen

Wij moeten onze oude cv ketel vervangen door een nieuwe. Wij willen graag een energiezuinige combiketel geplaatst en gekeurd volgens de Belgische normen.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe cv ketel plaatsen uit heel België:

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Momenteel staat er een oude cv-ketel in de berging met een boiler daar bovenop. Deze zou compleet vervangen moeten worden door iets milieu vriendelijks (om recht te hebben op premies) en verplaatst moeten worden van berging naar kelder (waar de gasmeter staat). In de berging is er ook een gasleiding (vrijstaande buis) die volledig zou moeten worden afgesloten en verwijderd.

Onderhoud gasinstallatie

Wij zoeken een gasinstallateur erkend door Cerga voor onderhoud en audit van onze CV ketel op aardgas die meer dan 15 jaar oud is (~18 Kwatt, normaal rijhuis). Onze radiator in de gang geeft weinig of geen warmte meer. Ook dat willen we graag opgelost zien.

Onderhoud en keuring cv ketel

Jaarlijks onderhoud mazoutketel.

Plaatsing Buderus CV ketel

Weg alen oude ketel + plaatsing nieuwe ketel voor cv en warm water

Aardgasketel plaatsen

Vervanging 16 jaar oude CV ketel Biasi van 43KW voor verwarming + warm water in 1 badkamer en 1 keuken. Bewoonbare oppervlakte 150 m2 en bewoond door 2 personen.

Condensatieketel plaatsen

Momenteel hebben we een CV ketel op aardgas en een gasboiler die aangesloten zijn op een schouw. We zouden deze willen vervangen door een condensatieketel (verwarming en warm water).

Complete CV installatie plaatsen

Het vervangen mazout ketel door HR-ketel op aardgas en plaatsen van schouw en nieuwe leidingen naar de bestaande radiotoren op eerste verdiep en 3 nieuwe radiotoren beneden.

Ketel op aardgas onderhouden en kraan vervangen

Ik wil de lavabokraan in de badkamer vervangen. + het kraantje dat op de leiding zit om het water af te sluiten moet vervangen worden. Heb kraan reeds gekocht. Ook het tweejaarlijks onderhoud v/d cv ketel op aardgas moet gebeuren.

Partners

Partners van Casius