Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor vernieuwen ketel:

Vernieuwen ketel

Enkel nieuwe CV ketel en doorstromer voor warm water. Ik heb nu een Buderus ketel met een golling brander en een 100L boiler alles uit '94 (nieuwbouw woning uit 94)
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen ketel uit heel België:

Vernieuwen ketel centrale verwarming

Verwijderen van oude ketel en elementen en plaatsing van nieuwe ketel met elementen in renovatie project.Nu verwarming op mazout en om te schakelen naar gas.

Verwarmingsketel vernieuwen

Nieuwe verwarming ketel plaatsen en radiator aan passen

Vernieuwen doorstromer ketel

Ik wil graag mijn oude Vaillant-doorstromer vervangen door een nieuw toestel, dat veilig in gebruik is en makkelijk te bedienen. Het mag een gesloten doorstromer zijn (zonder waakvlam), capaciteit 15 liter per minuut (voor douche en pompbak). De Vaillant-doorstromer is momenteel aangekoppeld op de uitlaat van de dampkap, zodat de waakvlam steeds uitgeblazen wordt als de dampkap opgezet wordt. Een eigen afvoer is waarschijnlijk ook noodzakelijk. Afmetingen toestel (bxhxd)= 570x300x170 mm. Het merk maakt niet zoveel uit, maar liefst een goed merk (vaillant, junkers,....)

Vernieuwen doorstromer ketel

Wij hebben nu een doorstromer hangen van Ferroli die 18 jaar oud is. Aangezien onze huidige boiler begint te "flippen", willen wij graag zo snel mogelijk afspreken voor de levering en plaatsing, ergens in december of januari. Graag offerte voor Viessman Vitodens 100W van 35kw of iets gelijkaardigs.

Vernieuwen bestaande ketel

Wegens acuut defect aan de bestaande gasketel =>leveren en plaatsen van een condensatieketel type Buderus Logamax GB172-24K condenserende HR TOP combi gaswandketel in de kelder (met behoud van de bestaande thermostaat).

Vernieuwen huidige mazoutketel

Prijsofferte: Vernieuwen van de huidige mazout ketel.

Vernieuwen HR ketel

Alle radiotoren (7tal ) moeten worden voorzien van nieuwe leidingen + de doorstromer moet worden vernieuwd door een hoogrendementsketel.

Vernieuwen CV installatie

Wij hebben een huis gekocht van 1994 met CV met ketel op aardgas (ook van 1994). Wij zouden dan ook graag deze ketel vernieuwen met een nieuwe energiezuinige ketel. De ketel moet verwarming en warm water (doorstromer) voorzien. We willen liefst dat de werken doorgaan in januari 2017..

Partners

Partners van Casius