Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor vernieuwen ketel:

Vernieuwen ketel

Enkel nieuwe CV ketel en doorstromer voor warm water. Ik heb nu een Buderus ketel met een golling brander en een 100L boiler alles uit '94 (nieuwbouw woning uit 94)
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen ketel uit heel België:

Vernieuwen van ketel en nieuwe afvoer schoorsteen

Wegnemen oude ketel. Plaatsen nieuwe. Nieuwe afvoer schoorsteen. Het nodige vermogen dient te worden opgemeten.

Vernieuwen van verwarmingsketel

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een nieuw verwarmingstoestel - combi boiler voor sanitair warm water. Mag met zonneboiler want we hebben een stuk plat dak waar een zonnepaneel op kan geplaatst worden. Ketel is 26 jaar oud.

Vernieuwen van ketel

Vervangen van bestaande gasketel (Viessman doorstromer) door nieuwe ketel op gas.

Verwarmingstysteem vernieuwen

Nieuwe verwarmingsysteem: We hebben nu vloerverwarming met ketel op stookolie en boiler op elektriciteit. We gaan renoveren en volgens de regelmatig moet de chape (met leidingen vloerverwarming vervangen worden daar de chape verpulverd. We dachten al een tijdje aan een nieuw verwarmingssysteem. Maar dit werkt nog prima dus is er niets gehaast bij tenzij we de vloer veranderen en dan ineens alles 'moeten' doen. Dus zijn we op zoek naar het voor ons beste systeem. We hebben ook een zwembad dat misschien ook van deze technologieën kan gebruik maken.

Vernieuwen ketel centrale verwarming

Verwijderen van oude ketel en elementen en plaatsing van nieuwe ketel met elementen in renovatie project.Nu verwarming op mazout en om te schakelen naar gas.

Verwarmingsketel vernieuwen

Nieuwe verwarming ketel plaatsen en radiator aan passen

Vernieuwen doorstromer ketel

Ik wil graag mijn oude Vaillant-doorstromer vervangen door een nieuw toestel, dat veilig in gebruik is en makkelijk te bedienen. Het mag een gesloten doorstromer zijn (zonder waakvlam), capaciteit 15 liter per minuut (voor douche en pompbak). De Vaillant-doorstromer is momenteel aangekoppeld op de uitlaat van de dampkap, zodat de waakvlam steeds uitgeblazen wordt als de dampkap opgezet wordt. Een eigen afvoer is waarschijnlijk ook noodzakelijk. Afmetingen toestel (bxhxd)= 570x300x170 mm. Het merk maakt niet zoveel uit, maar liefst een goed merk (vaillant, junkers,....)

Vernieuwen doorstromer ketel

Wij hebben nu een doorstromer hangen van Ferroli die 18 jaar oud is. Aangezien onze huidige boiler begint te "flippen", willen wij graag zo snel mogelijk afspreken voor de levering en plaatsing, ergens in december of januari. Graag offerte voor Viessman Vitodens 100W van 35kw of iets gelijkaardigs.

Partners

Partners van Casius