Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor vervangen oude mazoutketel:

Vervangen oude mazoutketel

Vervangen oude mazoutketel
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen oude mazoutketel uit heel België:

Vervangen van mazoutketel

mazoutketel moet vervangen worden ( is volgens mij nog van de jaren '80 ) ofwel door een nieuwe mazoutketel ofwel ( indien mogelijk ) door een aardgasketel . ( aardgasaansluiting ligt binnen, maar in huis zijn er nog geen leidingen getrokken ) . Door stookolie of mazout.

Condensatieketel plaatsen

Oude mazoutketel vervangen door een nieuwe (condensatieketel). De oude ketel zorgt momenteel ook voor het warm water. Weet nog niet of ik voor het warm water een elektrische boiler kies (+zonnepanelen) of niet. Gedeelte van de woning heeft vloerverwarming (aftakking gebeurd op de cv leiding) Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)

Mazoutketel vervangen door pellet

Had eerst een mazoutketel maar heb die weg gedaan en in plaats ervan moet er een pallet kachel komen die aan de radiatoren kan worden aangesloten.

CV op pellets plaatsen

Momenteel hebben we een oude mazoutketel die in de kelder staat en de CV installatie met ijzeren DEF radiatoren aanstuurt. De mazoutketel willen we vervangen door een CV op pellets. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)

Water warmtepomp installeren

Badkamer wordt binnenkort totaal gerenoveerd, en dit gaf de aanleiding om de bestaande mazoutketel (zowel voor cv als voor warm water) te vervangen. Ik investeer graag nu, om op termijn te kunnen besparen. Interesse in een hybride systeem. Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie

Oude mazoutketel vervangen door condensatieketel

Oude mazoutketel en brander afbreken en verwijderen uit kelder. Nieuwe condensatieketel met Optimaz Elite label plaatsen. Met mazout.

Mazoutketel plaatsen

Het betreft een oude Mazoutketel die vervangen moet worden met eventueel ook andere stukken. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)

Mazoutketel vervangen door gasketel

Wij hebben een oude mazoutketel en zouden graag overstappen op aardgas. Wij hebben momenteel wel al warm water op aardgas. Wat zou de kostprijs zijn voor een ketel op aardgas en plaatsingskosten? Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas

Partners

Partners van Casius