Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor verwarming plaatsen:

Verwarming plaatsen

In mijn vakantiewoning wil ik graag centrale verwarming. Er is een gasaansluiting op het vakantiepark. Momenteel wordt de woning verwarmd op elektriciteit. De woonoppervlakte is 60m² en beschikt over 5 kamers.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarming plaatsen uit heel België:

Verwarmingsketel plaatsen

Alleen vervanging van bestaande mazout verwarming ketel

Complete CV installatie plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : In mijn nieuwe huis in Everbeek is momenteel elektrische verwarming op accumulatoren en radiatoren. Ook het water wordt elektrisch verwarmd. Ik zou willen weten of de overstap naar pellets zowel voor verwarming als warm water voordeliger zou zijn. Werken zouden voorzien worden volgende zomer Het gaat om een leefruimte, keuken, 3 slaapkamers beneden, badkamer en bureau. Deze wordt later uitgebreid met nog 3 extra slaapkamers en kleine badkamer boven. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Andere

Condensatieketel plaatsen

Verwarming plaatsen met warmwaterboiler voor 4 personen. Condensatieketel gewenst. Op aardgas. Liefst zo snel mogelijk, zitten zonder verwarming.

Warmtepomp plaatsen

Onze Verwarmingsketel is stuk en we zouden graag een nieuwe installatie hebben. We vragen ons nu af wat de beste optie is en toch betaalbaar blijft. Nu staat de installatie in de kelder, maar zou het eventueel mogelijk zijn, deze op de zolder te plaatsen? De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op gas

Verwijderen oude gaskachels

In ons nieuwe huis staan drie oude gaskachels. Ze zijn niet conform en moeten verwijderd en afgekoppeld worden. Wij willen in de toekomst graag centrale verwarming plaatsen en daarom moeten ze weg. We hebben ons huis gekocht via het Vlaamse woningfonds. Zij hebben een offerte nodig om de werken te kunnen laten uitvoeren.

Zolder afwerken

Plaatsen van een vaste houten trap. Bestaande gat dichten. Zoldervloer isoleren (geluid) egaliseren en laminaat plaatsen. Wanden in gyproc afwerken. Plaatsen van een valse wand met daarin deur verwerkt. Kleine electriciteitswerken. Plaatsen van 1 verwarming.

Lucht-Warmtepomp plaatsen

De woning wordt op dit moment verwarmd met elektrische commulatoren. Na wat opzoekingswerk lijkt een lucht-luchtwarmtepomp ons de aangewezen oplossing, maar we staan open voor ander advies. De te verwarmen ruimtes zijn de living + open keuken (momenteel 3 cummulatoren), badkamer (momenteel enkel elektrisch vuurtje), en 2 slaapkamers (momenteel geen verwarming). Er is een plat dak voor de pomp op te plaatsen.

Lucht- en water warmtepomp plaatsen

Vierkantshoeve, oude mazout installatie, geen aardgas aansluiting in de buurt De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie

Partners

Partners van Casius