Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor verwarming plaatsen:

Verwarming plaatsen

In mijn vakantiewoning wil ik graag centrale verwarming. Er is een gasaansluiting op het vakantiepark. Momenteel wordt de woning verwarmd op elektriciteit. De woonoppervlakte is 60m² en beschikt over 5 kamers.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarming plaatsen uit heel België:

Airco met invertor technologie plaatsen

Ik zoek een vakman voor het aankopen en plaatsen van een airco met invertor technologie voor de koeling en verwarming van 80 à 90 m3 met een split unit systeem. Verwarming op gas.

Verwarmingsketel plaatsen op aardgas

Stookolie ketel is 17 jaar oud, wil nu ene op aardgas voor zowel ruimte verwarming als warm water.

Plaatsen elektrische verwarming

Elektrische verwarmingselement (met stenen) moet vervangen worden door zuiniger type, huidige is 25 jaar oud. Elektriciteitsmeter voor afzonderlijk tarief is aanwezig. Het apparaat dient om een open living en keuken te verwarmen.

Verwarmingsketel en vloerverwarming plaatsen

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen graag Vaillant of Junkers - voor warm water , verwarming en vloer combi. Dit zijn de favoriete merken, mag ook iets anders zijn eventueel. Vloerverwarming plaatsen in keuken en badkamer. Badkamer 1 is 6 m². Badkamer 2 : 10 m². Keuken : 12 m².

Verwarmingsketel plaatsen

Momenteel wordt er gebruik gemaakt van een zeer oude ketel op stookolie (ketel staat in kelder). Sanitair wordt voorzien via 2 geisers (1 in keuken op gelijkvloers en 1 in badkamer op 1ste verdieping). Bedoeling van de werken is om een ketel op aardgas te plaatsen voor zowel de verwarming als het sanitair. Aardgas is reeds aanwezig in de kelder en kan worden gebruikt. Er is een schouw aanwezig die loopt van kelder tot zolder, via de badkamer, en kan worden gebruikt voor zowel de leidingen als de rookafvoer.

Complete CV installatie te plaatsen

Renovatie van een huis met petroleum verwarming, schakelen naar verwarming op aardgas Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Complete CV installatie plaatsen

Heb op dit ogenblik accumulatievuren staan maar die verbruiken veel elektriciteit, boven zelfs gewone elektrische vuren. Ik wil een energiezuinige verwarming overal, had ook gehoord van warmtepomp die dan ook als airco kan dienen heel zuinig, dus dat vind ik ook wel interessant want het kan soms heel warm worden boven in de zomer.

Centrale verwarming met vloerverwarming plaatsen

Wij hebben een renovatieproject waar het sanitair (en elektriciteit) volledig opnieuw moet worden geïnstalleerd.

Partners

Partners van Casius