Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor verwarming plaatsen:

Verwarming plaatsen

In mijn vakantiewoning wil ik graag centrale verwarming. Er is een gasaansluiting op het vakantiepark. Momenteel wordt de woning verwarmd op elektriciteit. De woonoppervlakte is 60m² en beschikt over 5 kamers.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarming plaatsen uit heel België:

Centrale verwarming in kantoorruimte plaatsen

We willen een centrale verwarming laten plaatsen in een kantoorruimte van 150 m².

Plaatsen van CV in de woning

Er is geen centrale verwarming in de woning. Ik weet niet welke mogelijkheden bvb warmtepompen enz... er zijn als bron voor de centrale verwarming. Graag meer info hierover.

Omvormen van zolder naar studio met kleine badkamer

Wil mijn zolder laten ombouwen naar studio voor de zoon die terug komen inwonen is. Inclusief verwarming ( boiler staat op de zolder). Badkamer zonder douche, alleen toilet en lavabo. Het plaatsen van de velux ramen zal eerstdaags al gebeuren. Zolder volledig afmaken met platen, isolatie is reeds aanwezig. Vloer egaliseren. En voorzien van enkele inbouwkasten. ( te bespreken na bezichtiging )

Zolder verbouwen

Vaste trap naar zolder plaatsen. (momenteel uitklapbaar trapje aanwezig maar op verkeerde plaats. ) er moet dus wel een nieuw gat gemaakt worden voor de vaste trap. Door een betonnen vloer. Op zolder verwarming voorzien en opsplitsing ruimte in 2 kamers.

Nieuwe cv plaatsen

Nieuwe cv op gas van een huis met 4 gevels, bewoonbare oppervlakte 186m² gelegen te 1730 Asse, Lindelaan. Huis: bouwjaar 1962, momenteel verwarming type op mazout.

Flexibel in schouw plaatsen

Ik heb verwarming op mazout, de rook gaat via een schouw drie verdiepingen omhoog naar buiten. Op verdiep drie heb ik vocht in de kamers. Graag wil ik daarom een buis steken in de schouw. Zou ik een gewone inox buis steken of een dubbelwandig?

Nieuwe CV installatie plaatsen met combi ketel

Plaatsing nieuwe combiketel en centrale verwarming. dit voor een appartement, totale oppervlakte 100 m².

Centrale verwarming plaatsen in appartement

Plaatsen nieuw doorstroomtoestel in keuken en leidingen naar nieuw te plaatsen radiatoren in de slaapkamers, living en badkamer. Eveneens aansluiting warm water naar douchekraan en lavabo's.

Partners

Partners van Casius