Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor verwarming plaatsen:

Verwarming plaatsen

In mijn vakantiewoning wil ik graag centrale verwarming. Er is een gasaansluiting op het vakantiepark. Momenteel wordt de woning verwarmd op elektriciteit. De woonoppervlakte is 60m² en beschikt over 5 kamers.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarming plaatsen uit heel België:

Volledige afwerken van zolder

Afwerken van de zolder.( redelijke groot ) Trap is aanwezig. Isoleren van zolder. Keukentje inbouwen. Verwarming. Elektriciteit. Velux ramen plaatsen ongeveer 3 stuks. Vloer , laminaat plaatsen.

Vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen

Renovatie: Uitbreken van de vloeren. Graag elektrische vloerverwarming plaatsen + radiators verwijderen en leidingen dichten. Dat zou zijn voor een oppervlakte van 120 m² in een bungalow. Kan er met infrarood verwarming gewerkt worden, graag advies, panelen?

Verwarmingsketel plaatsen

Ik ben op zoek naar een goede verwarming toestel dat goed verwarmt en dat achter af voordelig is en milieuvriendelijk is. Er zijn ook zonnepanelen aanwezig. schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Dit zijn voor 3 ruimtes.

Verwarmingsketel plaatsen

Ik heb momenteel een gas boiler voor de verwarming van ons huis. Die is oud en is 16 jaar oud. Merk Vaillant , type Turbomax plus VUW BE 282/2-5H, 16 jaar oud Alle radiatorkranen zijn manueel bedienbaar. Hieronder mijn voorstel/vragen De acht manuele kranen zou ik vernieuwen door automatische. Type Honeywell HR92. Is dit de goede keuze? De thermostaat zou ik vervangen door een honeywell evohome, laatste versie, programmeerbaar voor verschillende zones. Die thermostaat zou ik ophangen aan de muur in onze centrale woonplaats. Is het aan te raden mijn gas boiler van vaillant te vernieuwen?

Gasketel plaatsen

Beschik momenteel over centrale verwarming met mazoutketel. Overschakelen naar gasketel is wenselijk, liefst de werken uitvoeren in zomer periode. Alles van A tot Z , nieuwe leidingen leggen... Met aardgas.

Doorstromer plaatsen voor warm water en verwarming in winkel en leidingwerken

In een winkel in Roeselare willen we een doorstromer met boiler plaaysen voor warm water en verwarming. De leidingen warm, koud en gas dienen ook gelegd te worden

Combitoestel plaatsen warm water en verwarming

Momenteel beschikken we over een HR Radson ketel voor verwarming en een geiser voor warm water. Op aardgas.

Complete CV installatie te plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wij hebben een huis gekocht in Langdorp, gebouwd in 1979. Momenteel wordt deze woning verwarmd met elektriciteit. Wij willen een nieuwe verwarming installeren maar twijfelen tussen verwarming met gas of pellets of combinatie, zonneboiler.

Partners

Partners van Casius