Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor verwarming plaatsen:

Verwarming plaatsen

In mijn vakantiewoning wil ik graag centrale verwarming. Er is een gasaansluiting op het vakantiepark. Momenteel wordt de woning verwarmd op elektriciteit. De woonoppervlakte is 60m² en beschikt over 5 kamers.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarming plaatsen uit heel België:

Aansluiten riolering en aardgasketel plaatsen

Het betreft een kleine woning met 2 slaapkamers, badkamer, living, keuken, eetkamer * aansluiting op riolering( is momenteel nog niet =woning van 1930) *plaatsing van ketel + verwarming/water( ±6 radiatoren), verwarming op gas

Lucht - Water warmtepomp plaatsen voor opwarmen zwembad

Een lucht water warmtepomp plaatsenVoor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? : Verwarming van een zwembad Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Wij hebben een binnenbad van 6. 55 m op 5. 15 m. Wij wensen dit te verwarmen met een warmtepomp.

Warmtepomp plaatsen voor bestaand huis

Warmtepomp plaatsen is voor een bestaande gebouw. Het liefst zou ik niet meer afhankelijk willen zijn van gas/ elektriciteit distributeurs. Wij gaan in juni een zwemvijver aanleggen en willen een warmtepomp gebruiken om de temperatuur op peil te houden. Hiermee willen we zien of het de moeite loont om dit project door te trekken voor de verwarming van ons eengezinswoning.

Nieuwe keuken plaatsen met keukeneiland

Nieuwe vloer plaatsen, Nieuw plafond plaatsen, Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), Leidingwerk (elektra, water, gas), Afbraak bestaande keuken, Verlichting, Verwarming, Ventilatie Oppervlakte van de keuken : 5 m op 4,80 m een lange wand van 5 m met daartegenover een kookeiland. Met alle inbouwtoestellen. Keuken met kookeiland en tafel eraan die wel autonoom kan bestaan. Een greeploze keuken uit massieve eik.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Graag een warmtepomp plaatsen. Meer advies hierover. Momenteel verwarming op mazout, ketel 24 jaar oud. Op zoek naar een voordeliger en milieu vriendelijkere oplossing. We hebben interesse in een lucht-waterpomp in combinatie met zonnepanelen.

Warmtepomp voor zwembad plaatsen

Verwarming van een zwembad met een warmtepomp. Wij hebben nu één staan van meer dan 10 jaar oud en werkt door de omgevingslucht. Ik weet niet of deze enkel met warme lucht werkt of er één is met lucht water,dat begrijp ik niet. Wij zouden deze graag willen vervangen door een nieuwer model die zuiniger zouden zijn met de stroom voorziening. Het zwembad is 7 op 3 en 1,50 diep,dus ongeveer 32 kuub. Liefst een pomp die meer dan 32 kuub aan kan.

Plaatsen van nieuwe radiator

Momenteel staat in mijn keuken een convector als verwarming. Doch ik vermoed dat het 'volume' te laag is en bovendien voelt 'n mens met moeite de warmte. Ik had dan ook graag een nieuw chauffage element geplaatst met voldoende volume en géén convector maar een 'gewone' radiator. Zoals je zal kunnen zien op de foto in bijlage heb ik de 'kap' van de convector afgenomen om toch iets meer warmte te voelen.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen en vloerverwarming leggen

Momenteel elektrische verwarming De warmtepomp plaatsen en vloerverwarming plaatsen. Vloerverwarming is op gelijkvloers te plaatsen ongeveer 50 m². Plaatsing van monoblock 4 á 5 kw, op plat dak 3M hoog, aansluiten op vloerverwarming, en eventueel 2 radiatoren.

Partners

Partners van Casius