Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor verwarming plaatsen:

Verwarming plaatsen

In mijn vakantiewoning wil ik graag centrale verwarming. Er is een gasaansluiting op het vakantiepark. Momenteel wordt de woning verwarmd op elektriciteit. De woonoppervlakte is 60m² en beschikt over 5 kamers.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarming plaatsen uit heel België:

CV installatie op aardgas plaatsen

Volledige installatie van zuinige en stille wandketel en centrale verwarming in een appartement (2e verd. ) Bewoonde oppervlakte: ca. 75 m2.

Plaatsen van HR ketel

De huidige gaswandketel is defect en dient vervangen te worden-graag een HR ketel. De installatie staat in voor de centrale verwarming van een rijhuis en voor het sanitair warm water (enkel badkamer). De ketel is geplaatst op de tweede verdieping, met een afvoer door het dak. Het merk van de ketel is van ondergeschikt belang, zolang de kwaliteit voldoende is. Gezien de huidige ketel op dezelfde plaats is geïnstalleerd zijn de nodige leidingen aanwezig.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Heb nu een gewone centrale verwarming op mazout die al 30 jaar oud is. En ik ben op zoek naar een goedkopere manier van verwarmen warmtepomp plaatsen. Er liggen ook zonnepanelen, 24 stuks.

Centrale verwarming op gas plaatsen

Er is momenteel geen verwarming in de woning. Plaatsen van een nieuwe installatie op gas. Gasleidingen en meter aanwezig.

Plaatsen gaskachel

Plaatsen gaskachel in living. Bestaande schouw (haardvuur), gasleiding aanwezig. Bedoeld als verwarming en sfeerbrenger. Aankoop materiaal en aansluiting.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Bestaande verwarming vervangen. Op aardgas.

Pelletketel plaatsen

Woning die opgesplitst gaat worden, verwarming aanwezig maar een gasmeter, dus overwegen we de andere kant van de woning met pellets.

Rooster plaatsen op schouw (tegen vogels)

Een bestaand dak in leien met 2 schouwen. Sinds vorig jaar komen daar vogels in en in de winter zijn ze weg. Nu willen ze terug komen. Onze centrale verwarming is met gas. We willen hierop een rooster in inox laten plaatsen om te vermijden dar de vogels nog in de schouw komen. De ene schouw is +/- 10 m hoog en de andere (luchtpijp) moet je vanop het dak kunnen benaderen.

Partners

Partners van Casius