Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor verwarming plaatsen:

Verwarming plaatsen

In mijn vakantiewoning wil ik graag centrale verwarming. Er is een gasaansluiting op het vakantiepark. Momenteel wordt de woning verwarmd op elektriciteit. De woonoppervlak is 60m² en beschikt over 5 kamers.
Offertes van loodgieters / installateurs voor cv en verwarming uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwarming plaatsen uit heel België:

Plaatsen radiatoren en gasketel

Momenteel verwarming met warme luchtinstallatie met mazoutketel. Het is de bedoeling deze te vervangen door verwarming met radiatoren en gasketel. Het gaat hier dus over een plaatsing van een volledige nieuwe installatie. De ketel wordt opgesteld in de garage en wordt via de kruipruimte in het huis binnengebracht. De oude installatie zal vooraf worden weggenomen. Zie bijlagen

Plaatsen en aansluiten van 2 chauffages op bestaande kring

Ik heb van mijn zolder 2 kamers gemaakt en hier moet natuurlijk nog verwarming komen. In beide kamers zou 1 chauffage geplaatst moeten worden. Ik heb nog 2 exact dezelfde gietijzeren modellen staan. Alle buizen liggen al klaar. Enkel nog een collector plaatsen en aansluiten op de huidige kring (aansluiting is voorzien). Overzicht: - plaatsen van de 2 chauffages aan de bakstenen muur - aansluiten op de flexibele verwarmingsbuizen - collector plaatsen op zolder voor deze 2 chauffages - deze collector aansluiten op bestaande collector 1 verdiep lager (buizen zijn ook al aanwezig)

Gehele verwarming en sanitair plaatsen

In een woning die wordt gerenoveerd, zijn we op zoek naar iemand die de volledige centrale verwarming en sanitair kan plaatsen.

Centrale verwarming plaatsen

Wij zouden graag een soort van tijdelijke centrale verwarming willen die onze berging, keuken, woon/eetkamer en badkamer verwarmen. Dit zouden we graag doen omdat we met verbouwingen bezig zijn die in stappen gebeuren. Zo zouden we in de loop der tijd graag onze woon/eetkamer en keuken willen voorzien van vloerverwarming, graag hier rekening mee houden.

Gasketel plaatsen

Vervanging mazoutketel door gasketel (verwarming en warm water) Plaatsing in de kelder Plaatsing waterontharder Aansluiting op bestaand radiatorennetwerk Aansluiting warm water op bestaand netwerk

Plaatsen duo condensketel verwarming en warm water

Plaatsen van nieuwe condens ketel duo verwarming en warm water geen Bulex of Vaillant.

Vernieuwen van centrale verwarming

Nieuwe centrale verwarming installatie plaatsen op gas.

Pellet brander plaatsen

Vervangen van brander van centrale verwarming op mazout door een pellet brander. Tegen voor de winter kunnen plaatsen.

Partners

Partners van Casius