Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor vervangen van luchtverwarming:

Vervangen van luchtverwarming

Ketel vervangen en luchtkanaal bij te plaatsen. Ketel van luchtverwarming.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van luchtverwarming uit heel België:

Nieuwe CV installatie plaatsen

Bestaande luchtverwarming op mazout dient vervangen te worden. Naar een nieuwe luchtverwarming of vloerverwarming. De 1e oppervlakte is 100m². Liefst vervangen door gas indien mogelijk. Volledige vloer wordt uitgebroken ( oude tegels liggen nog in zand)

Vervangen van ketel op luchtverwarming

Wij hebben sinds 32 jaar luchtverwarming, die werkt op aardgas. De installatie staat op de eerste verdieping en blaast de lucht naar beneden. Momenteel is alles uitgevallen en onze ketel is aan vervanging toe. We zoeken een loodgieter die dit kan vervangen.

Verwarmingsketel plaatsen

Wij willen onze huidige luchtverwarming Multicalor O 33kw vervangen. Liefst zouden we dit met hetzelfde merk van toestel vervangen indien mogelijk.

Nieuwe luchtverwarmingsketel op mazout

Oude luchtverwarmingsketel vervangen door een nieuwe luchtverwarming. Gestookt op mazout.

Vervangen van gasketel door condensatieketel

De bestaande gasketel moet vervangen worden door een condensatieketel. Verwarming van het huis is type luchtverwarming (roosters in vloer en plafond)

Verwarming verbruik

Momenteel verwarm ik met een gas-luchtverwarming van Lennox. Ik heb 2 toestellen - waarvan een foto in bijlage - 1 voor de bovenverdieping en 1 voor de benedenverdieping. Hierbij had ik volgende vragen: 1) In hoeverre doe ik een besparing door het feit dat de huidige ketels een hoger rendement hebben? 2) Kan ik een systeem installeren waarbij ik mijn huis verder kan opsplitsen (de bovenverdieping is 250m² en momenteel verwarm ik het volledige verdiep bv wanneer ik enkel mijn slaapkamer wens te verwarmen)? 3) Is het mogelijk om beide ketels door 1 nieuwe te vervangen (en dus van de onderverdieping 1 zone te maken cfr bovenstaande vraag)?

Vervangen van verwarmingsketel luchtverwarming

Vervangen verwarmingsketel luchtverwarming.

Plaatsing CV ketel op mazout - bijhorende radiatoren vervangen

Plaatsing van een CV ketel op mazout met bijhorende radiatoren ter vervanging van een luchtverwarming. Materiaal plus de plaatsing ervan graag offerte.