Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs:

Loodgieterij: Nieuwbouw, halfopen bebouwing, oppervlakte 175 per woning, 1 verdieping
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Sanitair aanleggen in nieuwbouw

Wij zijn op zoek naar een loodgieter voor een nieuwbouw project te Wuustwezel aanvang van de werken ten laatste februari . Volledige sanitair en loodgieterij met toebehoren materialen. Alsook aanleg van CV op gas of zonneboiler.

CV en loodgieterij te plaatsen voor nieuwbouw

Nieuwbouw te Sint-Genesius-Rode. Loodgieterij: plaatsen waterleidingen en installatie badkamer en twee aparte wc's. CV: gelijkvloers op vloerverwarming en verdieping en zolder met radiatoren. Plannen kunnen doorgestuurd worden .

Loodgieterij nieuwbouw

Afwerking winddichte ruwbouw dit voor loodgieterij.

Voor nieuwbouw sanitair en verwarming

Loodgieterij en vloerverwarming aanleggen in nieuwbouw Woning. Beneden en bovenverdieping. Living en open keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer, dressing en 3 bergruimtes alsook 2 garages. Sanitaire voorzieningen en leidingen leggen.Woning van 10m5 op 18m5.

Volledige loodgieterij in nieuwbouw te Ekeren

Mijn vriendin en ik gaan een woning laten bouwen in Ekeren. Ook alle plannen van de bouwaanvraag zijn ter beschikking. Kan u aan de hand van die plannen en de wensenlijst een offerte op maat maken?

Aanleg elektriciteit, verwarming en loodgieterij nieuwbouw

Nieuwbouw ééngezinswoning in een kalme straat in Brussel, met vloerverwarming en condensatieketel op het gelijkvloers. De rest van de woning de gebruikelijke voorzieningen (twee kleine badkamers). Graag zo snel mogelijk starten. Bijkomende plannen via mail beschikbaar.

Loodgieterij voor een nieuwbouw te Mechelen

Volledige nieuwbouw rijwoning. 160m2. Ruwbouwwerken starten eind december. We zoeken nog een loodgieter voor het leidingwerk. Vloerverwarming overal. Plannen beschikbaar op aanvraag.

hallo, wij hebben een casco nieuwbouw ...

hallo, wij hebben een casco nieuwbouw HO woning(enkel ramen en deuren) gekocht en zoeken een aannemer voor volgende werken: opvullen bestaande deuropeningen en maken van nieuwe weghalen van één steunmuur en plaatsen van poutrel vloeren en afwerken betonnen trap pleisterwerken en eventueel gyproc loodgieterij kortom, zowat alles behalve electriciteit en meubelmakerij