Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor regenwaterput:

Regenwaterput

Wil een waterput laten plaatsen voor recuperatie regenwater van hellende dak.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterput uit heel België:

Plaatsen regenwaterput

Plaatsen regenwaterput van 10000 liter voor bestaande woning.

Plaatsen van regenwaterput

We willen graag een grote waterput laten plaatsen, onder 2 parkeerplaatsen (met dolomiet) voor ons huis aan de straatkant.

Herstellen betonnen regenwaterput

Onze betonnen regenwaterput die over het terras ligt, loopt steeds leeg. Hij loopt bijna volledig leeg, dus ik vermoed dat het lek zich situeert aan de verbinding tussen de wand en de bodem.

Vervangen pomp in regenwaterput

Graag had ik mijn pomp in regenwaterput laten vervangen wegens stuk (lage isolatieweerstand - vocht). De pomp dateert van 2011! Wij denken eraan om de situatie om te bouwen naar een droge opstelling (indien mogelijk en het geluid beperkt blijft aangezien deze in de garage komt). Als alternatief mag ook de pomp gewoon worden vervangen. Dit kan worden besproken. Er zijn 2 toiletten, een wasmachine en 2 buitenkraantjes op aangesloten. Momenteel heb ik alles omgezet naar stadswater maar ik zou willen dat het toch op korte termijn wordt opgelost.

Blokhut Modern plaatsen

Graag willen wij de Blokhut Modern 355 x 385 cm stalen dak geïsoleerd van de Makro laten installeren inclusief het gieten van een betonnen vloer en het koppelen van het dak aan de regenwaterput.

Plaatsen van kunstof regenwaterput

Gezocht: Iemand die regenwaterput kan plaatsen van, tank kan bij jullie aangekocht worden of zelf. Regio Maaseik.

Regenwaterput reinigen

De regenwaterput is een jaar lang niet gebruikt geweest en zou dus grondig gereinigd moeten worden. De pomp en leidingen zijn ok.

Nazicht van waterpomp Grundfos

Wij ervaren al een tijdje problemen met onze regenwaterpomp van Grundfos (type MQDe problemen die we ervaren zijn: - er is geen water in de regenwaterpompbak - als we het toilet doorspoelen lijkt er steeds lucht in de leidingen te zitten en het toilet spoelt bijgevolg ook niet goed door. - ons wasmachine blokkeert omdat er niet genoeg water vanuit de regenwaterput gepompt wordt. - er is wel nog voldoende water in de regenwaterput, maar de pomp schakelt niet automatisch over op het leidingwater als er te weinig regenwater gepompt kan worden. - zowel bij het doorspoelen van het toilet, als bij het wassen, maakt de pomp een ontzettend luid ronkend geluid wat niet 'gezond' klinkt.

Partners

Partners van Casius