Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor regenwaterput:

Regenwaterput

Wil een waterput laten plaatsen voor recuperatie regenwater van hellende dak.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterput uit heel België:

Herstelling van regenwaterpomp storing wilo fluidcontrol failure

De WILO pomp werkt soms 10 keren na elkaar OK, de 11° keer wil de pomp plots niet starten. Als we op de reset knop drukken start hij terug op en werkt terug normaal voor X keer, soms voor een lange periode, soms voor een korte periode. Telkens als op de reset knop wordt gedrukt start de pomp terug. De laatste tijd is de start met de reset knop wel niet steeds zo vlot meer. Het probleem lijkt erger te worden. Pomp bedient regenwaterput. Deze is niet leeg. Aanzuig water in put via vlottersysteem. Systeem heden +/- 10 jaar in gebruik, tot nu zonder problemen.

Nakijken regenwaterput

De waterput blijkt zo goed als leeg wat niet normaal is. Ik zoek een vakman die eens kan komen kijken en het probleem oplossen.

Plaatsen van regenwaterput

Plaatsen van 2 regenwaterputten van 10.000 liter (gekoppeld) of 1 grote van 20 000 liter. Liefst een grote indien dit mogelijk is. Deze zijn te plaatsen vooraan aan de garages van een nieuwbouwwoning.

Funderingsherstel

Het betreft een vrijstaande woning, gebouwd in 1962. Wij bewonen deze sinds 2013. De verzakking situeert zich op het gedeelte welke geen kelder heeft. De scheuren zijn nog niet breed, maar lopen wel over langere afstand door (onder naar boven). Uit het verleden weten wij (buren hebben hier jaren gewoond), dat er steeds vochtproblemen zijn geweest. Ongeveer een jaar geleden zijn deze toegenomen en hebben we dit kunnen herleiden tot problemen met de regenwaterput en recent ook met overloop van de septische bezinkput. Aan de oostzijde (rechterzijde plan) zijn er enkele sparren van 30-50 jaar oud. We vermoeden dus dat er een wegspoeling is van grond/fundering. Kan u ons berichten over de mogelijkheden en eventuele termijnen?

Regenwaterput plaatsen

Wij willen graag een regenwaterput laten installeren. Graag bespreken we met de vakman wat de opties zijn en waar deze best kan komen.

Mazouttank verwijderen en plaasten regenwaterput

Wij willen graag een stookolietank laten verwijderen die vol afval zit. We weten niet exact welke tank het is en hoeveel liter deze is. Na verwijdering willen we graag deze opening gebruiken om een regenwaterput te plaatsen.

Oprit met kasseien aanleggen

Oppervlakte van 150 m². Bestaand terras of oprit uitbreken. Oprit heraanleggen. Bijkomend pad aan de voorgevel en een parking voor 2 voertuigen. De kasseien zijn al beschikbaar. Deels al uitgebroken en liggen in de voortuin. Ander deel (oprit) moet nog uitgebroken worden. Plaatwijze in wildverband volgens plan tuinaannemer. De parking ligt boven een regenwaterput die versterkt werd met een betonplateau. Ter plaatse komen kijken.

Plaatsen van regenwaterput met waterpomp

Ik wens graag een regenwaterput met waterpomp te plaatsen. Op deze manier wil ik regenwater recupereren en gebruiken voor wasmachine, wc en douche.

Partners

Partners van Casius