Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / installateurs voor regenwaterput:

Regenwaterput

Wil een waterput laten plaatsen voor recuperatie regenwater van hellende dak.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterput uit heel België:

Renovatie achterbouw en optrekken garage

We zijn bezig met een grondige renovatie. Een deel van de renovatie betreft de vernieuwing van de achterbouw (35m²) en het optrekken van een garage (24m²). In bijlage de plannen met huidige en toekomstige situatie. De bouwaanvraag voor deze werken is rond op 1/02/2017. Opleverdatum indien mogelijk 01/05/2017. Afwerking: wind en waterdicht. Binneninrichting (bezetting, schilderen, electriciteit, vloeren, installatie keuken) zouden we zelf doen. De meetstaat zoals opgesteld door de architect. In het groen aangeduid als werken die uitbesteed worden aan de aannemer. In het geel werken die zelf uitgevoerd zullen worden. Hieronder een overzicht; Uitbesteed aan aannemer: - Uitgraven regenwaterput - Funderingsstroken keuken + carport

Regenwaterput waterdicht maken

Graag had ik geïnformeerd naar de kostprijs om een betonnen regenwaterput waterdicht te maken,er moet ergens een lek zijn,is onlangs gekuist.

Herstelling regenwaterpomp Storing wilo fluidcontrol- failure

Ik heb een wilo fluidcontrol regenwaterpomp die regelmatig bij het doorspoelen van de WC niet aanslaat. Ik trek dan de stekker uit en na een paar keer lukt het wel. Vorige week heb ik de regenwaterput laten leeglopen en schoonmaken maar dit heeft het probleem niet opgelost. De regenput was vuil en het lijkt of er ergens nog vuil in de zwarte buis of regenwaterpomp is. Kan dit? Dit probleem is augustus 2015 ontstaan en wordt alleen maar erger, het is misschien iets beter sinds de regenput gekuist is. Ik heb de pomp gereset en Bar is 4,1.

Steken septische put en waterput

Er dient een septische put (1500-3000 l) en een regenwaterput (5000 l) gestoken worden. Aangezien ik omringt ben door huizen en tuinen zullen deze putten over het huis moeten gestoken worden met een kraan. Graag ter plaatse komen kijken om dan een prijsofferte op te maken. Graag werken uitvoeren begin februari.

Regenwaterput plaatsen

Plaatsen van een betonnen ondergrondse regenwaterput van 7500L.

Installeren regenwaterput

We hebben een oude regenput maar deze wordt maar gedeeltelijk niet meer gevoed en we willen hem terug voeden en de wc dan aansluiten opdat ze regenwater kunnen gebruiken

Diverse klussen

Verversing van silicone kitten douches, verwijderen van 10m plintjes en dan bezetting verwijderen tot aan waterkering, opkuisen en leegmaken regenwaterput + filtersysteem bekijken, bezetting muren opsmukken (aan lamp, in gastentoilet, in wasberging, waar plintjes verwijderd werden, keuken), afkappen waterdichte bezetting aan douche (1,5 m2).

Aansluiten regenwaterput

Aansluiting regenwaterput.

Partners

Partners van Casius