Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor regenwaterput:

Regenwaterput

Wil een waterput laten plaatsen voor recuperatie regenwater van hellende dak.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterput uit heel België:

Repareren van een regenwaterput en pomp

Regenwaterput naijken en installeren van een nieuwe pomp en filter

Regenwaterput, zwemvijver waterdicht maken

ik heb een zwemvijver die nooit is afgeraakt, deze wil ik nu ombouwen naar een waterput, hij moet nog waterdicht gemaakt worden voordat ik er welfsels laat opleggen. De exacte afmetingen moet ik nog nemen, maar hij is ongeveer 8m op 3m en2m diep.

Riolering herstellen en regenwater scheiden

Een afvoerbuis (11 meter lang) naar de septische put is onder een terrasje gelegen en is lek. Gevolg: vochtige garagemuur. Dit herstellen en meteen afwegen of van deze gelegenheid gebruik kan gemaakt worden om het hemelwater en het andere water van elkaar te scheiden via een te plaatsen regenwaterput met mogelijkheid tot het beter benutten van het hemelwater.

Opmetsen en afdekken regenwaterput en aansluiten van regenput

Ik heb een regenput in mijn tuin laten plaatsen, maar buiten de regenput die in de tuin is ingegraven is er nog niets gebeurd. Ik ben dus op zoek naar iemand die dit kan opmetsen en afdekken. Maar ook de afvoer kan leggen naar de riolering en de aanvoer naar huis kan voorzien met een pomp bij voorkeur een dompelpomp in de regenput.

Steken van regenwaterput

Er moet een waterput van 5000l gestoken worden.

Waterdicht maken van regenwaterput

Onze woning dateert van 1930. Nu hebben wij onder ons huis een waterreservoir. Die is er altijd geweest en er werd geen gebruik van gemaakt. Het regenwater werd verzameld in de regenwaterput en liep weg via een overloop. We hebben onlangs een pomp geplaatst met de nodige leidingen naar tuin en wasmachine. Nu blijkt dat de put niet meer waterdicht is (water in muren). Vandaar dat we dus de put leeggemaakt hebben. Is het mogelijk om deze oude regenwaterput waterdicht te maken??

Verstopping regenwaterput verhelpen

Regenwater ruik erg naar rioolwater stank is soms nie te harden. Waarschijnlijk ergens een verstopping. Wasmachine bad douche en vaatvaas water loop deels in de waterput.

Herstellen of vervangen pomp

Ik heb een Wilo fluidcontrol regenwaterpomp die regelmatig bij het doorspoelen van de WC niet aanslaat. Ik trek dan de stekker uit en na een paar keer lukt het wel. Vorige week heb ik de regenwaterput laten leeglopen en schoonmaken maar dit heeft het probleem niet opgelost. De regenput was vuil en het lijkt of er ergens nog vuil in de zwarte buis of regenwaterpomp is. Dit probleem is augustus 2015 ontstaan en wordt alleen maar erger. Ik heb de pomp gereset en Bar is 4,1. Type :WILO FMC305 EM/2

Partners

Partners van Casius