Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor regenwaterput:

Regenwaterput

Wil een waterput laten plaatsen voor recuperatie regenwater van hellende dak.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterput uit heel België:

Installeren regenwaterput

Wij willen graag een regenwaterput van 5000 liter in een bestaande rijwoning: er zal een kraan aan te pas komen om alles over de woning te tillen. Er is weinig plaats, kan alleen langs voorzijde. Graag door een vakman ter plaatse komen kijken naar de werken die moeten worden uitgevoerd, en kijken naar de mogelijkheden om met een kraan alles over te zetten.

Graafwerken regenwaterput en septische put

Graag had ik een prijsvoorstel ontvangen voor graafwerken, leveren en plaatsen van een betonnen regenwaterput (5000L) en een betonnen septische put (1500L). Ook het afvoeren van overtollige grond. Aansluitingen doen we zelf. In bijlage vind je foto's hoe je de tuin bereikt en waar de putten moeten komen. Opgelet: werfbreedte max. 2 m toegang tuin. Telefonisch bereikbaar tussen 14u00 en 20u00.

Mazouttank verwijderen en plaasten van regenwaterput

Er is een oude mazouttank naast mijn huis gelegen. Deze zou ik willen vervangen door een regenwatertank, liefst in beton. Ook zou deze gekoppeld moeten worden aan een deel van mijn installatie.

Regenwaterput plaatsen

Plaatsen van regenwaterput in beton van 10.000 liter. Plaats van de regenwaterput is de voorzijde van de woning en is gemakkelijk toegankelijk met kraan en vrachtwagen.

Renovatie achterbouw en optrekken garage

We zijn bezig met een grondige renovatie. Een deel van de renovatie betreft de vernieuwing van de achterbouw (35m²) en het optrekken van een garage (24m²). In bijlage de plannen met huidige en toekomstige situatie. De bouwaanvraag voor deze werken is rond op 1/02/2017. Opleverdatum indien mogelijk 01/05/2017. Afwerking: wind en waterdicht. Binneninrichting (bezetting, schilderen, electriciteit, vloeren, installatie keuken) zouden we zelf doen. De meetstaat zoals opgesteld door de architect. In het groen aangeduid als werken die uitbesteed worden aan de aannemer. In het geel werken die zelf uitgevoerd zullen worden. Hieronder een overzicht; Uitbesteed aan aannemer: - Uitgraven regenwaterput - Funderingsstroken keuken + carport

Regenwaterput waterdicht maken

Graag had ik geïnformeerd naar de kostprijs om een betonnen regenwaterput waterdicht te maken,er moet ergens een lek zijn,is onlangs gekuist.

Herstelling regenwaterpomp Storing wilo fluidcontrol- failure

Ik heb een wilo fluidcontrol regenwaterpomp die regelmatig bij het doorspoelen van de WC niet aanslaat. Ik trek dan de stekker uit en na een paar keer lukt het wel. Vorige week heb ik de regenwaterput laten leeglopen en schoonmaken maar dit heeft het probleem niet opgelost. De regenput was vuil en het lijkt of er ergens nog vuil in de zwarte buis of regenwaterpomp is. Kan dit? Dit probleem is augustus 2015 ontstaan en wordt alleen maar erger, het is misschien iets beter sinds de regenput gekuist is. Ik heb de pomp gereset en Bar is 4,1.

Steken septische put en waterput

Er dient een septische put (1500-3000 l) en een regenwaterput (5000 l) gestoken worden. Aangezien ik omringt ben door huizen en tuinen zullen deze putten over het huis moeten gestoken worden met een kraan. Graag ter plaatse komen kijken om dan een prijsofferte op te maken. Graag werken uitvoeren begin februari.

Partners

Partners van Casius