Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor regenwaterput:

Regenwaterput

Wil een waterput laten plaatsen voor recuperatie regenwater van hellende dak.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterput uit heel België:

Oplossen van funderingsproblemen

Huis meer dan 10jaar geleden aangekocht en bijgebouw valt weg, opening tussen muren. Wij denken dat er geen of geen goede fundering onder is en afvoeren onder bijgebouw en buiten op terras regenwaterput zijn 9 tal barsten vastgesteld door camera onderzoek. Verzekering zegt dat het niet door kapotte buizen komt dat woning verzakt maar door geen fundering of slechte fundering. 1 stabiliseren bijgebouw met fundering maar uitgraving tegels en aarde door jullie, 2 zekerheid en garantie tijdens werken dat bijgebouw niet wegvalt of instort. 3 vernieuwing leidingen. 4 eventueel totale vernieuwing naargelang prijs voor vloeren, keuken, ramen, badkamer, muren opnieuw mooi maken met barsten en spleten in

Regenwaterput installeren

We would like to make rain water collector in our house and connect our WC and washing machine with it.

Sceptische put en regenwaterput graven en plaatsen

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een sceptische en regenwaterput in een rijhuis. De tanks zullen met een kraan over het huis gezet moeten worden. Graag zo snel als mogelijk contact met een vakman.

Waterdicht maken van regenwaterput en aansluiten op leiding

De regenwaterput werd vorig jaar reeds gereinigd. We willen deze nu waterdicht willen maken en aansluiten op de leiding van de WC. Er is al een waterpomp aangesloten op de regenwaterput.

Bestaande regenwaterput aansluiten aan woning

Wij willen voor de woning die we gekocht hebben de bestaande regenwaterput laten aansluiten. Deze is in het verleden door de toenmalige eigenaar geplaatst geweest maar niet aangesloten. Mogelijks zijn er dus nog leidingen en een pomp nodig. De regenwaterput ligt vlakbij het huis zelf. Wij zouden graag een idee krijgen van de kosten voor het aansluiten van de regenwaterput aan toilet & douche alsook voor eventuele extra werken zoals leidingen en pomp plaatsen.

Goede aannemer nodig voor renovatie

We zoeken een aannemer die de ruwbouw van de nieuwe leefkeuken kan zetten: fundering, betonplaat met wapening, isolatie pur 10cm afgevlakt voor vloerverwarming die we zelf leggen, ytong, isolatie, platdak met lichtkoepel, gevelsteen (in optie), chapewerken. De ramen slechts in optie, want we hebben reeds offertes aangevraagd. De vloer van de living is reeds uitgegraven in de zavel en hier moet betonplaat en pur van 10cm komen voor vloerverwarming die we zelf leggen. Septische tank 2400l en regenwaterput 7500l beide in voortuin en de nodige buizen moeten gelegd en aangesloten worden. We doen zelf elektrische, sanitaire en verwarmings- en ventilatie installatie met easykit. Om te besparen kunnen we zelf meehelpen met de werken indien mogelijk. Plan beschikbaar via mail.

Loodgieterij voor 2 badkamers en keuken plaatsen

Kelder - Aansluiting regenwaterput - Leidingen af- en aanvoer naar nieuwe waterput in tuin + regenwater kraan buiten. Afstand: 12 meter. Geul zal klaarliggen Kelder - Afvoer goot voorgeve - Goot voorgevel moet afgeleid worden naar kelder en naar hoofdafvoer gevoerd worden. Gelijkvloers - Doorstrekken afvoer grote badkamer - Afvoer in hoek doortrekken van 1ste naar kelder + doorstrekken in kelder. Gelijkvloers - Sanitair aan- en afvoer in toilet - Afvoer en aanvoer voorzien, WC op regenwater, beide afvoer naar kelder Gelijkvloers - Voorziening keuken Aansluiting koud & warm voor pombak, boiler in kelder (hebben we) voor warm. Koud voor vaatwas (Boiler hebben we, moet gewoon in kelder geplaatst worden)

Ondergrondse regenwaterput te installeren

Nieuwe regenput van 5000 liter plaatsen in de tuin. Halfopen bebouwing waardoor via oprit bereikbaar. Graag advies en mogelijkheden, graag ter plaatse komen kijken. Keuze van de locatie.

Partners

Partners van Casius