Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor regenwaterput:

Regenwaterput

Wil een waterput laten plaatsen voor recuperatie regenwater van hellende dak.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Rekem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor regenwaterput uit heel België:

Regenwaterput waterdicht maken

De regenwaterput (ca 3 m³) is niet dicht, Reinigen en waterdicht maken tot de overloop Water komt anders in de kelder.

Herstellen regenwaterput

Herstellen van regenwaterput. In mijn regenwaterput (beton) van 5000 Liter. Is er een lek, de put staat zelfs nu met het dagelijks regenweer praktisch volledig leeg.

Plaatsen van regenwaterput

Ik wil een nieuwe regenwaterput laten steken (graven en plaatsen inbegrepen) naast een oude die er reeds zit. De twee regenputten zouden aan elkaar gekoppeld moeten worden. De put zal veel gewicht moeten kunnen dragen aangezien er tijdens de verbouwingen nog vrachtwagens zullen over moeten rijden en er later een carport op geplaatst zal worden.

Lek in regenwaterput verhelpen

In een huurwoning van ons is er hoogstwaarschijnlijk een lek in de regenwaterput. Gelieve ons hiervoor zo snel mogelijk een vakman te bezorgen om dit te herstellen.

Socarex doortrekken van regenput naar kelder

Er zou een socarex(leiding) moeten getrokken worden van de regenput naar de kelder. Buiten is het +/- 2 meter en binnen 8 meter rechtdoor . Dit moet dan aangesloten worden op de pomp in de regenwaterput en op de filter beneden in de kelder.

Plaatsen regenwaterput

Ik wil een regenwaterput in beton (10. 000 liter) laten steken in de grond. Aansluiten doe ik zelf. Plaats makkelijk bereikbaar. Grond mee te nemen.

Herstellen van regenwaterput

Vermoedelijk lek in regenwaterput na het ledigen en kuisen er van,de pomp kan geen water meer op pompen nog enkel 25 centimeter water in de put. Graag herstellen van de pomp.

Plaatsen regenwaterput 7500 liter

Ik zoek een aannemer voor het graven en installeren van een regenwaterput, alsook het aanleggen van onze oprit. Oppervlakte oprit is ongeveer 6 meter op 3 meter met klinkers.

Partners

Partners van Casius