Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Riemst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Riemst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Riemst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Riemst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Riemst:

Onderhouden accumulatieverwarmingen

2 Grote accumulatieverwarmingen AEG met Wattage van 3000kWh en 1 kleine met Wattage van 1500 kWh reinigen.

Vervangen van mazoutkel door een condensatieketel

Een condensatieketel te plaatsen en alle aanhorige werken die dienen aangepast te worden Nu verwarming op mazoutketel.

Verwarmingsketel vervangen

Oude mazout ketel is aan vervanging toe. Op zoek naar een goede oplossing.

Zonneboiler vervangen

De huidige zonneboiler Elco Klöckner verwijderen , de installatie bekijken. Een nieuwe zonneboiler plaatsen, ik laat me volledig adviseren over de nieuwe installatie. De zonneboiler moet dienen voor warm water te voorzien en om te verwarmen.

Lucht - water warmtepomp installeren

In 2018 nieuwe CV ketel geplaatst en gehele huis voorzien van vloerverwarming, nu een lucht water warmtepomp installeren.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Momenteel verwarmen wij onze woning met elektrische accumulatie vloerverwarming en directe elektrische bijverwarming. We beschikken ook over zonnepanelen. We zoeken nu een ander goedkopere verwarming temeer we ook meestal teveel stroom op het net zetten door de zonnepanelen. Deze energie kunnen we beter op een andere manier nuttig gebruiken.

Verwarmingsinstallatie vernieuwen

Bestaande Elco Glockner zonneboiler, met buizensysteem is aan vervanging toe. Reeds aangesloten op mazout verwarmingsketel voor bijverwarming. Er zijn ook zonnepanelen aanwezig. Opties voor nieuwe installatie in overleg met vakmannen, warmtepomp of nieuwe zonneboiler.

Verwarmingsketel plaatsen

Een pellet of gas installatie aansluiten op een bestaand CV netwerk. De woning verwarmen en eventueel warm watervoorzien. momenteel is er enkel een houtkachel aanwezig. Het gaat over een woning van 120m² met verschilende ruimtes .

Gasketel plaatsen in kelder

Op gas. Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Graag een gasketel om in de kelder te plaatsen nu staat er een mazoutketel.

Oude regenwaterput terug in werking stellen

Na grondige renovatie hier in huis zoek ik iemand die de bestaande regenwaterput terug in werking kan stellen. In huis liggen alle leidingen klaar voor aansluiting. Ik heb een nieuwe pomp nodig en aansluiting van de pomp naar de regenwaterput. Ook van de regenwaterput naar de straat moet men een extra leiding trekken voor gescheiden leiding naar het riool stelsel.