Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Schulen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Schulen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Schulen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Schulen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Schulen:

Regenwaterput automatisch bijvullen + plaatsen filter

In mijn regenwaterput is een aansluiting om automatisch bij te vullen wanneer deze droog staat. Dit dient echter nog afgesteld en aangesloten te worden. Tevens dient er nog een filter geplaatst te worden om het water te zuiveren. Leidingen en dergelijke liggen er, maar is niet in werking gesteld.

Brander Herrmann HL60 afstellen

Het jaarlijks nazicht van mijn CV installatie. ( dus ook afstellen van vermelde brander ) en het kuisen van mijn schouw.

Waterput slaan

Een waterput voor beregening tuin. Het perceel ligt in Schulen.

Condensatieketel plaatsen

Installatie van een condensatieketel in een garage Met aardgas.

Plaatsen van vloerverwarming en boiler

Nieuwbouwwoning met E-peil = 37, K-peil = 30 Boiler te voorzien van 200l Zelfbouw met begeleiding. Vloerverwarmingsysteem. Oppervlakte 185m².

Roest in onze aardgasketel

Roest in onze aardgasketel, ketel is 1991

Vervangen ketel en leidingen cv

Vervangen van de leidingen en de ketel: In huis is er vloerverwarming. De verwarmingsketel werk op mazout en is 30 jaar oud. Een expert is aan huis geweest en heeft aangeraden de ketel en de leidingen te vervangen wegens te oud. Op de bovenverdieping moet een collector van 5 vervangen worden.