Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor waterleiding lek herstellen:

Waterleiding lek herstellen

Lek in leiding naar radiator herstellen. Lekdetectie-rapport in bezit.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Sint-Lambrechts-Herk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterleiding lek herstellen uit heel België:

Herstellen lek in waterleiding

Er is een lekkage in de warm waterleiding in de keukenvloer, lekdetectie is reeds uitgevoerd.

Herstelling muur en vloer na waterschade in de kelder

Recent hebben we waterschade gehad in onze kelder, door een lek in de waterleiding. De kelder heeft twee kleine kamers die ondergelopen waren. De vloer was behandeld met een soort van verf, die nu afgebladerd is. Vloer hoeft niet uitgebroken te worden, maar schade dus nog op te meten. Nadien had ik graag opnieuw een verflaag op de stenen gezet, als dat mogelijk is.

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Ik heb door een lek in de waterleiding, schade aan keuken en toiletruimte. Vloer en muren zijn aangetast, ook keukenkasten en plinten. Loodgieter heeft lekt hersteld. Vloer is opengebroken en dient dichtgemaakt te worden met tegels alsook de muur. Bezettingswerken aan de muren. Keukenkasten vernieuwen.

Lek in waterleiding opsporen en herstelling gevolgschade

Wij hebben een waterlek in de muur tussen de keuken en de woonkamer. In de woonkamer is het behang losgekomen (2m breed x 1m hoog) De waterleiding van de keuken (aan- en afvoer van wasbak en vaatwasser) is in de uitgewerkt aan de kant van de keuken. De achterkant van de keuken is afgewerkt met een plaat, dus daar zie je de lek niet. Graag een offerte voor het herstellen/vervangen van de waterleiding. Bijwerken van bezetting en opnieuw behangen woonkamer. Of aan de kant van de keuken werken door keukenkastje van de muur halen en daar het lek te herstellen.

Herstellen parket wegens waterschade

Er was een lek bij waterleiding. De parket is plaatselijk beschadigd. De beschadigde oppervlakte is ongeveer 2m x 1m. De totale ruimte is 6m x 3 m. Er zijn zwarte vlekken op het hout. Parket herstellen indien mogelijk en anders vervangen.

Taxushaag planten

Vakman voor het her-aanleggen van een taxus-haag die het begeven heeft doordat ze te lang in een doornatte ondergrond gestaan heeft (lek in de waterleiding dat ondertussen hersteld werd). De haag is 12m lang en 2m hoog (de haag was 20 jaar oud). De oude haag zal eerste verwijderd moeten worden om de nieuwe aan te planten. Aangezien de haag voor de afscherming zorgt van de straat en de buur, wensen we de nieuwe haag meteen zo hoog mogelijk.

Opsporen en herstellen in lek waterleiding terras

Het terras (1ste verdieping) vertoont lekken tot bij mijn onderbuur (gelijksvloer) in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen. Oorzaak is vermoedelijk de oude waterleiding die moest vervangt worden (zie fotos). Gevraagd: opsporen van het waterlek en vernieuwen van afvoerbuizen en ook plaatsen put/rooster.

Vloerverzakking verhelpen in toiletruimte

Toiletruimte op het gelijkvloers heeft een vloerverzakking. Ik veronderstel dat een gedeelte van de grond onder de vloer weggespoeld is door een lek in het toilet. Of in de waterleiding of in de afvoerbuis. Ik zoek een vakman om probleem vast te stellen en de herstellingswerken uit te voeren.