Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Sint Truiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Sint Truiden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Sint Truiden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Sint Truiden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Sint Truiden:

Cv-ketel vervangen

Geen warm water in de douche. Misschien zou het aan de cv-ketel kunnen liggen. Ik denk dat hij vervangen zal moeten worden.

Wc vernieuwen

Wc blijft lichtjes lopen na het doorspoelen.

Elektrische boiler nakijken

Op zoek naar een specialist om een elektrische boiler na te kijken. Onderhoud uitvoeren en attest voorzien.

Lek herstellen in badkamer

Ik kan bad niet meer gebruiken wegens lek in afvoer. Appartement onder mij had er last van. En de muur is vochtig. Moet hersteld worden wegens verkoop.

Verwarmingsketel plaatsen

Huidige brander en schouw zijn aan vervanging toe. De ketel is +/- 20 jaar oud. viessmann Stookolie (mazout) Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Wachtbuis gasaansluiting plaatsen

De voorbereidende werken uit de voeren die zijn opgelegd door Infrax om gas in onze woning binnen te brengen.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Het gaat over een totaal renovatie. Interesse in een horizontaal captatie net. Grondwerken zelfdoen. Captatienet zelf plaatsen .Vloerverwarming zelf geplaatst. Doel is kloelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen.

Verwarmingsketel vervangen

Mazoutketel vervangen door gasketel in de kelder. Gasleidingen aanwezig. Condensatieketel of iets anders

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

De woning wordt verwarmd door een houtkachel. Dit systeem kan de woning niet verwarmen. De enige optie wij hebben is verwarming via lucht /lucht warmtepomp.

Mazoutketel verwijderen en nieuwe gasketel plaatsen voor open bebouwing

Mazoutketel verwijderen, gasketel plaatsen, bestaande leidingen en radiatoren worden verder gebruikt. Het is een open bebouwing alles is op gelijkvloers. Het zijn 3 slaapkamers, woonkamer en keuken, badkamer , een hal en een grote veranda daar staan ook twee radiatoren. Geen radiatoren te plaatsen, huidige blijven gebruiken.