Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Sint Truiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Sint Truiden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Sint Truiden of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
vloerverwarming plaatsen in keuken en living, vloerverwarming infrezen voor duplex appartement, vervangen van installatie CV door warmtepomp, water - Water warmtepomp plaatsen, complete cv installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp plaatsen, huidige ketel vervangen door combiketel, bestaande gasketel vervangen door HR ketel met radiatoren Viessman of Junckers, omschakelen naar pelletkachel, airco plaatsen in appartement, vloerverwarming plaatsen, verwarmingsketel plaatsen op elektriciteit, gascondensatieketel plaatsen, diverse sanitaire werken uitvoeren, huidige ketel vervangen door condensatieketel

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Sint Truiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Sint Truiden:

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Volledige nieuwe installatie plaatsen. Op aardgas. Leidingen ook aan te leggen.

Complete gas installatie installeren

We willen nu een volledige nieuwe installatie op aardgas. Momenteel komt er water in de tank.

Oude ketel vervangen door een doorstromer

Een oude mazoutketel die alleen voor radiatoren werkt vervangen door gasketel die ook voor sanitair warm water zorgt. Liefst niet met een boiler maar wel met een doorstromer.

Plaatsing gaskachel Wellstraler

Het huis is 100 jarig huis, enkele volle muur, zonder cv. Voor verwarming aansluiting aardgasnetwerk met plaatsing HR gaskachels in de woonst.

Onderhoud gas verwarmingsketel

De gas verwarmingsketel is nu ongeveer 2 jaar in gebruik, dus tijd voor een onderhoud. Hoeveel kost zo een onderhoud? Wat houdt het precies in, wat wordt er allemaal nagekeken en gedaan? Hoelang duur zo een onderhoud?

Verwarmingsketel plaatsen met radiatoren

Ik wil mijn mazoutketel en 6 radiatoren vervangen. Indien mogelijk zou ik ook in een beweging de schouw willen laten schoonmaken.

Gasketel vervangen

De huidige gasketel (wand) moet vervangen worden. Er moet waarschijnlijk ook een tweede schouwmantel opgetrokken worden.

Warmtepomp te installeren

Nieuwbouwproject: warmtepomp te installeren. Oppervlakte : 200m².

Water- en afvoerleidingen verplaatsen en afwerken

Wij hebben zonet onze oude keuken (30 jaar oud) afgebroken en binnen 10 dagen komen ze een nieuwe plaatsen. Maar nu alles weg is hebben we gezien dat de leidingen niet conform zijn voor de installateur van de keuken. De leidingen en afvoer moet verplaatst worden en ook met de correcte kranen afgewerkt worden.

Lek herstellen

Badkamer: Vloertegel openbreken; lek herstellen in afvoerleiding (zie lekdetectieverslag in bijlage), tegel weer terug dichtmaken. Ik coördineer de werken als syndicus maar het telefoonnummer opgegeven is van de eigenaar van het appartement. Het is makkelijker met hem een afspraak te regelen om langs te gaan.

Herstellen aardgas combiketel merk Radson HR+

Herstelling aardgas combiketel merk Radson HR+ Vervanging sanitaire kolk met spiraal.

Vervangen van gasbrander

We hebben nu een gasbrander van Chaffoteaux, deze werkt nog prima, maar is al vrij oud (meer dan 15 jaar). Volgens de technicus die onderhoud heeft gedaan halen nieuwe condensatieketels een veel hoger rendement. We zouden hiervoor ook subsidies kunnen krijgen? We plannen ook om zonnepanelen te leggen. Oktober 2016 zijn er overal nieuwe ramen en deuren geplaatst.

Gasketel en brander vervangen

Vervanging van een bestaande gasbrander met boiler door een condensatiedoorstromer voor zowel verwarming als warm water. Deze wordt geplaatst in de kelder.

Onderhoud gasketel

Onderhoud gasketel.Type ACV

Plaatsen elektrische verwarming

Toestel voor slaapkamer 15 vierkante meter en keuken 16 vierkante meter. Plafond 2,80 meter.

Controle ketel Vaillant

Controle (keuring) van merk Vaillant voor 29 appartementen. Misschien meerdere in het zelfde appartement (moet nog gevraagd worden )

Gasketel vervangen

De bestaande gasketel en boiler vervangen door een 'frigomodel' condensatieketel. De installatie moet ook worden verplaatst van de gelijkvloers (buitenhok) naar een andere kamer op de 1ste verdieping en een uitlaatbuis moet worden geplaatst. Idealiter zouden we met 2 zone's werken, waarbij er een aparte zone met thermostaat voorzien is voor de badkamer. De oude ketel en boiler moeten worden afgesloten en verwijderd.

Ontkalkingstoestel plaatsen

Prijzen van nieuwe toestellen : ontkalkingstoestellen te plaatsen

Filterinstallatie zwembad na te zien

Problemen met filterinstallatie zwembad. Zoek daarom onafhankelijke hersteller waar je niet noodzakelijk je zwembad gekocht hebt. Nazicht van verwarmingsketel.

Installeren van gaskachel

Ik moet mijn gaskachel door een erkende vakman laten installeren. Graag de prijs hiervoor met attest. Gaskachel staat er op 23/7/16

Vervangen verwarmingsketel door gascondensatieketel

Graag een prijsofferte voor vervangen van verwarmingsketel(probleem met terugslagklep en/of printplaat ??? ) door een condensatiegaswandketel verwarming en warm water, type eco TEC plus VCW 346 (woning ouder dan 5 jaar) Graag ter plaatse komen kijken.

Nieuwe cv

Graag uw prijs voor een nieuwe cv-ketel op mazout met ingebouwde kleine boiler voor verwarming en warmwatervoorziening en de plaatsing ervan. Het is voor een klein appartement met 1 slaapkamer en een douche. De radiatoren zijn nog van het gegoten type. Daar het om een appartement gaat dat verhuurd wordt , graag de goedkoopst mogelijke oplossing.

Vervangen van verwarmingsinstallatie

Condensatieverwarmingsketel installeren en oude vervangen (bulex) in appartementsgebouw met 9 wooneenheden die gemeenschappelijk de schouw gebruiken.

Vernieuwen ketel

Ketel dient klassieke radiators te bedienen alsook vloerverwarming. Beide types verwarmingselementen zijn in gebruik.

Vervanging van huidige gasketel

Vervanging van huidige gasketel door condensatieketel én aanpassingen hiervoor.