Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Sint Truiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Sint Truiden heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Sint Truiden u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Sint Truiden of directe omgeving.

51 klanten uit Sint Truiden bevelen een bij Casius in Sint Truiden aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Sint Truiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vervangen van sanitair en CV-ketel, leggen sanitair en verwarming, vernieuwen van verwarmingsketel, volledig nieuwe CV plaatsen, plaatsen nieuwe condensatieketel, plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, nieuwe verwarming plaatsen in renovatiewoning, installeren en plaatsen ketel, nieuwe condensatieketel, vervangen gasketel door HR ketel, plaatsen condensatieketel, plaatsen radiatoren en gasketel, cV aanleggen, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Sint Truiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Sint Truiden:

Lek herstellen

Badkamer: Vloertegel openbreken; lek herstellen in afvoerleiding (zie lekdetectieverslag in bijlage), tegel weer terug dichtmaken. Ik coördineer de werken als syndicus maar het telefoonnummer opgegeven is van de eigenaar van het appartement. Het is makkelijker met hem een afspraak te regelen om langs te gaan.

Herstellen aardgas combiketel merk Radson HR+

Herstelling aardgas combiketel merk Radson HR+ Vervanging sanitaire kolk met spiraal.

Vervangen van gasbrander

We hebben nu een gasbrander van Chaffoteaux, deze werkt nog prima, maar is al vrij oud (meer dan 15 jaar). Volgens de technicus die onderhoud heeft gedaan halen nieuwe condensatieketels een veel hoger rendement. We zouden hiervoor ook subsidies kunnen krijgen? We plannen ook om zonnepanelen te leggen. Oktober 2016 zijn er overal nieuwe ramen en deuren geplaatst.

Gasketel en brander vervangen

Vervanging van een bestaande gasbrander met boiler door een condensatiedoorstromer voor zowel verwarming als warm water. Deze wordt geplaatst in de kelder.

Onderhoud gasketel

Onderhoud gasketel.Type ACV

Plaatsen elektrische verwarming

Toestel voor slaapkamer 15 vierkante meter en keuken 16 vierkante meter. Plafond 2,80 meter.

Controle ketel Vaillant

Controle (keuring) van merk Vaillant voor 29 appartementen. Misschien meerdere in het zelfde appartement (moet nog gevraagd worden )

Gasketel vervangen

De bestaande gasketel en boiler vervangen door een 'frigomodel' condensatieketel. De installatie moet ook worden verplaatst van de gelijkvloers (buitenhok) naar een andere kamer op de 1ste verdieping en een uitlaatbuis moet worden geplaatst. Idealiter zouden we met 2 zone's werken, waarbij er een aparte zone met thermostaat voorzien is voor de badkamer. De oude ketel en boiler moeten worden afgesloten en verwijderd.

Ontkalkingstoestel plaatsen

Prijzen van nieuwe toestellen : ontkalkingstoestellen te plaatsen

Filterinstallatie zwembad na te zien

Problemen met filterinstallatie zwembad. Zoek daarom onafhankelijke hersteller waar je niet noodzakelijk je zwembad gekocht hebt. Nazicht van verwarmingsketel.

Installeren van gaskachel

Ik moet mijn gaskachel door een erkende vakman laten installeren. Graag de prijs hiervoor met attest. Gaskachel staat er op 23/7/16

Vervangen verwarmingsketel door gascondensatieketel

Graag een prijsofferte voor vervangen van verwarmingsketel(probleem met terugslagklep en/of printplaat ??? ) door een condensatiegaswandketel verwarming en warm water, type eco TEC plus VCW 346 (woning ouder dan 5 jaar) Graag ter plaatse komen kijken.

Nieuwe cv

Graag uw prijs voor een nieuwe cv-ketel op mazout met ingebouwde kleine boiler voor verwarming en warmwatervoorziening en de plaatsing ervan. Het is voor een klein appartement met 1 slaapkamer en een douche. De radiatoren zijn nog van het gegoten type. Daar het om een appartement gaat dat verhuurd wordt , graag de goedkoopst mogelijke oplossing.

Vervangen van verwarmingsinstallatie

Condensatieverwarmingsketel installeren en oude vervangen (bulex) in appartementsgebouw met 9 wooneenheden die gemeenschappelijk de schouw gebruiken.

Vernieuwen ketel

Ketel dient klassieke radiators te bedienen alsook vloerverwarming. Beide types verwarmingselementen zijn in gebruik.

Vervanging van huidige gasketel

Vervanging van huidige gasketel door condensatieketel én aanpassingen hiervoor.

Vervangen en verplaatsen van ketel

De oude ketel staat nu in de kelder. Het plaatsen van de nieuwe ketel moet een verdiep hoger geplaatst worden zo een 5 m verder. (alleen de ketel moet vervangen worden met warm water sanitair) Prijsofferte van de nieuwe ketel met plaatsing.

Druppende thermostatische kraan

Ik heb een druppende thermostatische kraan in de douche van het merk ideal standaard. Kan ik zomaar het water afsluiten zonder dat ik schade toebreng aan mijn gaswandketel om de rubbers of het hele binnenwerk te vervangen? Adresgegevens bij afspraak

Plaatsen van HR ketel en brander

Plaatsen van nieuwe hoogrendementsverwarmingsketel- en brander op mazout.

Installatie nieuwe gasketel

Installatie nieuwe gasketel

Installeren van CV met radiatoren

-vanhoof. Be/sven/133611/tekoop Ik zou graag weten hoeveel het zou kosten om cv te installeren met radiatoren in slaapkamers en op benedenverdieping.

Defecte badkamergeiser herstellen

Betreft badkamergeiser Vaillant turbo . Vermoedelijk serpentine verstopt wegens kalkaanslag, dient vervangen te worden

Gasleidingen doortrekken + CV

Ik ben op zoek naar iemand die vanuit mijn garage de gasleidingen kan doortrekken naar de woonkamer, keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Alleen gelegen op het gelijkvloers. Er zouden ook 6 centrale verwarmingen moeten geplaatst worden. In elke ruimte 1 met uitzondering van de woonkamer daar moeten er 2 komen.

Plaatsen van een keerklep

Ik moet in een bestaande woning van de watergroep een keerklep achter de watermeter laten zetten,wat kost mij dat?

Aanpassen van keukenleidingen

Korte beschrijving van de werken : • Het plaatsen van 3 nieuwe klokputjes • Vernieuwen van de riolering in de kelder; • Plaatselijk vervangen van beschadigde vloer- en wandtegels • Vernieuwen van de volledige tegelvloer in de afwaszone; • Plaatsen van inox stootplinten en hoekbescherming