Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Stevoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Stevoort.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Stevoort of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Stevoort die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Stevoort:

Wc afvoerbuis herstellen of vervangen

Na onderzoek blijkt dat onze afvoerbuis van het toilet, niet goed aansluit op een andere buis, waardoor deze lekt. Deze dient gemaakt te worden. Verzekering heeft reeds een dossier aangemaakt.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Op dit moment verwarmen wij met warme lucht verwarming.Had graag een water wartepomp willen plaatsen.Kunnen deze twee systemen aan elkaar gekoppeld worden? 1 warmtepomp voor verwarming-water en koeling.

Grond - Water warmtepomp plaatsen in combinatie met zonnepanelen

Onze woning is 6 jaar oud redelijk goed geïsoleerd 2 jaar geleden hebben wij zonnen panelen gelegd en hebben een 1500 kwh per jaar over. We zouden graag een grond water warmtepomp willen plaatsen in combinatie met de zonnepanelen. Dit is een gesloten bebouwing, dit is voor een beneden en een bovenverdieping.

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen in combinatie met zonnepanelen

Lucht lucht warmtepomp plaatsen. Er is geen verwarming momenteel. Voor een oppervlakte van 80 m². Eventueel met zonnepanelen in combinatie.

Plaatsen van vloerverwarmingen in 5 woningen

Plaatsen van vloerverwarming in 5 eengezinswoningen. Dit zijn nieuwbouwwoningen. In aardgas.

Plaatsen nieuwe ketel

Wij wensen een nieuwe ketel te plaatsen om het verbruik te verlagen. Graag info over de soorten ketels en prijzen met plaatsing. Adres geef ik mee aan vakman.

Vervangen radiatoren (CV)

Graag prijs om 3 nieuwe radiatoren te hangen in mijn living (CV is op gas) De radioteren moeten ook nog aangekocht worden en moeten ongeveer 1,50m op 1,20m zijn of groter (indien mogelijk moet dit ook nog bekeken worden, wat er nodig is om de living goed te kunnen verwarmen)

opruimen van bestaande mazoutketel en ...

opruimen van bestaande mazoutketel en plaatsen van een vaillant condensatieketel in een aparte stookruimte in de kelder die makkelijk bereikbaar is via ondergrondse garage

oude mazoutketel vervangen door ...

oude mazoutketel vervangen door condensatieketel aardgas