Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Stokkem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Stokkem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Stokkem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, lucht - Water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw, lucht-water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, lucht - Water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, water - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, alternatieve verwarming installeren, water - Water warmtepomp installeren, lucht - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, lucht - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren totaal renovatie, lucht - Water warmtepomp plaatsen in kantoorruimte, regenwater put plaatsen en pomp installeren, lucht - Lucht warmtepomp installeren voor appartement

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Stokkem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Stokkem:

Onderhoud en herstelling zonneboiler Regess

Graag had ik iemand gevonden die onze zonneboiler 400 LITER regess kan onderhouden en herstellen.

Onderhoud Bellfire gashaard

Ik had graag een onderhoud gehad voor een Bellfire horizon bell medium 3 CF/LF gashaard.

Elektriciteit en sanitaire werken

Vernieuwen van stroom en stopcontacten alsook de sanitaire leidingen doortrekken van beneden naar boven. installeren van badkamer; Materiaal voor badkamer al aangekocht. Geen betegeling gen bevloeing. Wenst een algemene aannemer voor het geheel uit te voeren.

Boren van put in achtertuin

Ik zou graag een waterput willen slaan en een pomp er aankoppelen. Deze moet minstens 10 meter zijn.

Acv ketel onderhoud

Onder houd ACV ketel.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

Volledige nieuwe installatie plaatsen. Op aardgas. Leidingen ook aan te leggen.

Gaskachel Wellstraler onderhouden

Gaskachel moet dringend een onderhoudsbeurt krijgen, als we hem in mode afstand bediener schalen geeft hij een tikkend geluid.

Centrale verwarming op gas plaatsen

Er is momenteel geen verwarming in de woning. Plaatsen van een nieuwe installatie op gas. Gasleidingen en meter aanwezig.

Vervangen oude gasketel door nieuwe en verplaatsen

De oude vaillant gasketel is aan vervanging toe. Hij staat ook in een erg kleine berging. Graag had ik deze vervangen. Ik wil de mogelijkheid ook even toetsen om deze te verplaatsen naar een een nis in de inkomhal. Er is een kruipkelder aanwezig voor de leidingen te verleggen.

Vervangen van huidige ketel door pelletketel

Vervangen van cv ketel door pelletketel.

Put boren voor gebruik grondwater

Ik zou graag een put boren voor een kraanaansluiting aan de buitenkant van het huis om de tuin op termijn te besproeien.

Septische put te vervangen

Oze septische put heeft in onze ogen betonrot en we zijn iemand aan het zoeken om deze te vervangen door kunststof put. Ligt al enkele weken open en zou dringend vervangen moeten worden er wonen op het moment huurders in de woning.

WC op riolering aansluiten

Wc op riolering aansluiten; deze is nu nog op septische put aangesloten (moet ieder jaar geleegd worden)

Ketel vervangen en radiatoren plaatsen

Vervangen van mazoutketel door gasverwarming met boiler, 2 radiatoren bijplaatsen met aansluitingen in slaapkamers, alle oude leidingen vervangen van 5 radiatoren.

Herstelling wilo regenwaterpomp

Regenwaterpomp die toiletten aanstuurt, slaat nu om de paar minuten zonder reden aan.

Pelletketel plaatsen

Woning die opgesplitst gaat worden, verwarming aanwezig maar een gasmeter, dus overwegen we de andere kant van de woning met pellets.

Buizen vervangen van de centrale verwarming

Er is een lekkage vastgesteld in de ondergrondse buizen van de cv. Deze moeten worden vervangen.

Wc vervangen

Ik wil de wc beneden laten vervangen. Alle benodigdheden zijn reeds aangekocht. Het kraantje zou ook moeten vervangen worden. Ter plaatse komen kijken.

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Bestaande woning: Voor te verwarmen van 3 ruimtes badkamer 12 m² keuken 20 m² living 40 m² M te verwarmen in combinatie met zonnepanelen. Graag een lucht lucht warmtepomp installeren. Ter plaatse komen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Grond - Water warmtepomp installeren totaal renovatie

Graag ook info over welk systeem het rendabelste is voor mijn huidige renovatieproject. Graag een grond water warmtepomp installeren. Het is een totale renovatie met het bijbouwen van een extra kelder met bovenbouw langs het bestaande huis.

Mazouttank verwijderen en rioleringen heraanleggen

Mazouttank verwijderen. Komen kijken ter plaatse. Afvoer keuken , rioleringen aanleggen, bestaande rioleringen bekijken of ze aan vervanging toe zijn.

Buderus gasketel onderhouden

Ik zoek iemand die een onderhoud kan doen voor mijn buderus ketel 2 jaar oud.

Aansluiten kachel in caravan

Wij willen graag een houtkachel in de caravan of het geen dat er al in staat terug doen werken maar we kennen een iets van. Ook hadden we graag warm water gehad in de douche. Nu gebruiken we een warmwaterboiler om af te wassen.

Atag gasketel herstellen of vervangen

Huidige gasketel van het merk Atag op werkt niet meer, de wisselaar is stuk en toont een condensatielek. Ik wil dit stuk laten vervangen of eventueel een compleet nieuwe installatie plaatsen.

Complete gas installatie installeren

We willen nu een volledige nieuwe installatie op aardgas. Momenteel komt er water in de tank.