Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Stokkem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Stokkem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Stokkem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
vloerverwarming plaatsen in keuken en living, vloerverwarming infrezen voor duplex appartement, vervangen van installatie CV door warmtepomp, water - Water warmtepomp plaatsen, complete cv installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp plaatsen, huidige ketel vervangen door combiketel, bestaande gasketel vervangen door HR ketel met radiatoren Viessman of Junckers, omschakelen naar pelletkachel, airco plaatsen in appartement, vloerverwarming plaatsen, verwarmingsketel plaatsen op elektriciteit, gascondensatieketel plaatsen, diverse sanitaire werken uitvoeren, huidige ketel vervangen door condensatieketel

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Stokkem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Stokkem:

Nieuwe elektrische boiler plaatsen

Voor een renovatieproject schik ik een nieuwe boiler op elektriciteit te plaatsen. Qua merk heb ik een voorkeur voor Vaillant.

Lek dringend dichten

Lekkage in leiding. Het lek moet dringend hersteld worden. Lekkage reeds opgespoord maar nu iemand nodig om het te dichten.

Herstelling dab pomp

Wij hebben een dab pomp in de kelder en ze slaat niet meer vanzelf aan de gang. Graag herstellen ervan.

Split airco plaatsen

Split airco plaatsen. Tuinkamer van 4,5 m op 5. 5 m en eventueel living van 9 m op 7 m.

Verwijderen van de elektrische accumulatoren AEG

Wegens aankoop pelletkachel willen we onze accumulatoren uit onze woning verwijderen. Het gaat over twee accumulatoren van het merk AEG.

Ontkalken van de waterleidingen

Ik bewoon sinds kort de oude woning van mijn grootmoeder. De douche werd nooit gebruikt. Koud water stroomde vlot, warm water maar enkele druppels. Kraan verwijderd en het probleem bleef. Andere kranen geven een veel beter debiet.

Warmwater boiler nakijken en herstellen

Boiler valt uit als ik hem in het stopcontact steek . Er is een kortsluiting geweest aan de thermostaat waarschijnlijk .

Airco plaatsen in living en slaapkamers

Voor een renovatieproject willen we graag airconditioning installeren. Dit moet komen in de living en in de slaapkamers.

Regenwaterput boren

Gaat over het plaatsen en boren van een regenwaterput en aansluiten van pomp en filter in een bestaand huis. Dit is een bestaande woning. Het vuile water loop al gescheiden van het zuiver water tot aan straat . Komt in de achtertuin te staan.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen voor renovatie in combinatie met zonnepanelen

Ik zou graag een warmtepomp plaatsen voor het huis op ter warmen en ook voor het warm water. Het huis is ongeveer 140 m². Misschien ook radiatoren boven plaatsen. Waterpomp graag in combinatie met zonnepanelen als het kan. Radiatoren graag verwijderen van de muur en op grond plaatsen.

Verwarmingsketel plaatsen op elektriciteit

De brander op stookolie laat het al enkele jaren geregeld afweten. Ik overweeg een nieuwe verwarmingsketel te plaatsen voor sanitair warm water en verwarming via radiatoren. Omdat ik zonnepanelen ga (bij-)plaatsen zou ik een inschatting willen maken voor een elektrische verwarmingsketel.

Plaatsen van regenwaterput

In de inrit is er nu nog een ondergrondse mazouttank van 5000 liter , na verwijdering dient er een regenwaterput van 5000 liter geplaatst te worden, de aflopen van één zijde van het huis dienen dan aangesloten te worden alsook de afwatering van de carport ( carport situering in het verlengde van de inrit) via de garage (kruipkelder onder het huis) kan men de toevoer voorzien. Bedoeling om de wc's en wasmachine aan te sluiten op het regenwater.

Waterleidingswerken uitvoeren

Afvalwater en regenwater scheiden in het verhuurpand

Onderhoud zonneboiler

Ik liet een zonneboiler installeren door de firma Ragiro Installations eind 2014. Wegens de verkoop van mijn woning wil ik de zonneboiler nog laten nakijken zodat hij perfect werkt voor de kopers. De woning is gelegen te Zonhoven

Plaatsen van een nieuwe complete CV installatie op gas

Aansluiting maken op aardgas en cv in woonruimte , keuken en badkamer. Huis is gelijkvloers onderkelderd , leidingen kunnen daar geplaatst worden. Verwarming nu op elektriciteit. Omschakeling naar gasverwarming

Verwarmingsketel op pellet plaatsen

Installatie pellet cv ketel en zonneboiler in bestaande woning. De totale oppervlakte van huis is 120m²

Herstellen of vervangen afvoerbuis keuken

De afvoerbuis onder de wasbak lekt en dient hersteld of vervangen te worden.

Airco met buitenunit plaatsen

Airco plaatsen met een buiten unit voor in de woonkamer. De totale oppervlakte van de woonkamer is 150m²

Verwarmingsketel plaatsen

Plaatsen van nieuwe B1 gasketel appartement.

Lekkende oude afvoerpijp herstellen

Huis van 65 jaar oud met oude (keramische) afvoerpijp die door het huis loopt, via de kelder naar de riolering. Buis in de kelder lekt en zal vermoedelijk vervangen moeten worden. Foto's op aanvraag

Herstel lekkende boiler

De boiler verliest veel water. Vooral na het gebruiken van warm water voor bad of douche. Het overloopventiel moet waarschijnlijk vervangen worden.

Airco installeren

Graag hadden we een split airco willen installeren Het zou zijn voor onze living van 35m²

Airco plaatsen

Volledige installatie van de binnen en buitenunit. Airco hebben we reeds. 1 binnenunit en 1 buitenunit. Is voor een huis.

Airco plaatsen

We hadden graag de bovenverdieping gekoeld. Het idee was om een unit op de gang te plaatsten om zo de temperatuur omlaag te halen op de hele verdieping. Dit is ongeveer 90m². En zijn 3 slaapkamers en 1 badkamer. We wonen in een nieuwbouw van 2015 met ventilatiesysteem D.

Grond - Water warmtepomp plaatsen

Koelen en/of verwarmen van een nieuwbouwwoning. Zal moeten dienen om een passiefwoning te klimatiseren. Zowel verwarmen als koelen. Wellicht via de vloer. Zal tevens een klein inpandig zwembad moeten conditioneren, zowel het bad als de ruimte waarin het zich bevindt.