Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Stokkem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Stokkem heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Stokkem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Stokkem of directe omgeving.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Stokkem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie in appartementen, plaatsen van vloerverwarmingen in 5 woningen, complete CV installatie aanleggen met vloerverwarming, verwarmingsketels op aardgas vervangen, complete CV installatie plaatsen, installeren van warmtepomp, warmtepomp installeren in nieuwbouw, condensatieketel plaatsen, nieuwe mazouttank ingraven en oude verwijderen, warmtepompinstallatie plaatsen in nieuwbouw, mazoutinstallatie vervangen door aardgasinstallatie en boiler vervangen, warmtepomp plaatsen in nieuwbouw, complete CV op aardgas plaatsen, complete CV installatie op aardgas plaatsen, verwarming binnenzwembad plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Stokkem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Stokkem:

Dringend Nieuwe boiler plaatsen

Boiler lekt,ik denk dat ik een nieuwe nodig heb van 80 liter. Graag zo spoedig mogelijk. Is in Hasselt , woont ook in Belgie, niet op het nummer letten.

Installeren van warmtepomp

Geen gasaansluiting, onderzoek naar alternatieven bij renovatie. Hoge grondwaterstand. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Verwarming met stookolie. Ook interesse in houtpelletketel , graag advies.

Verwarmingsketel plaatsen

Nieuwe verwarmingsketel te plaatsen op aardgas: Wij wonen in een appartement op de bovenste verdieping. Er zitten 3 ketels op dezelfde schouw. Ter plaatse komen kijken-graag advies om keuze te kunnen maken.

Onderhoud chaffoteaux ketel

Onderhoud Chaffoteaux ketel.

Warmtepomp installeren in nieuwbouw

Verbouwingen van een oud huis. (8 x 6 m) Naast het huis komt een aanbouw van 20 x 6 m. In deze nieuwbouw worden alle nutsvoorzieningen voorzien (elektriciteitskast, watertoevoer, ... ) Het is ook de bedoeling dat de warmtepomp in het nieuwe deel komt. Over het nieuwe en het oude huis word vloerverwarming voorzien. Om de kosten van elektriciteit op te vangen (en het verbruik van de warmtepomp) willen we ook zonnepanelen leggen.

Verwarmingsketel plaatsen

Plaatsen van nieuwe gasketel en boiler. Met aardgas.

Voorbereidende werken uitvoeren gasaansluiting

Wij krijgen normaal gezien eind september gasaansluiting in de straat. Graag de door Eandis gevraagde installatie plaatsen + keuren conform de wettelijke normen. Wij zijn van 21-28 augustus op vakantie, maar er kan iemand aanwezig zijn tijdens die periode.

Gasketel vervangen

De huidige gasketel (wand) moet vervangen worden. Er moet waarschijnlijk ook een tweede schouwmantel opgetrokken worden.

Gasketel plaatsen

Een pelletketel vervangen door gasketel. Gasleidingen moeten nog doorgetrokken worden.

Toiletbuis vervangen en toestromingsput herstellen

De afvoerbuis van het toilet naar het verzamel putje en de put op zich moeten bewerkt worden. De buis vervangen , deze is makkelijk bereikbaar langs de kelder en via de put buiten. Het putje waar alles in uitkomt voor doorvoer naar de riolering moet ook aangepakt worden. En het deksel op het putje moet vervangen worden.

Septische put te vervangen

Oude speptische put vervangen door nieuwe (wegens betonrot) Aansluitend afvoerbuizen uitgraven en vervangen ( zijn grepbuizen die in de grond waarschijnlijk afgebroken zijn)

Deksel van put plaatsen en eventueel verstopping nakijken

Op mijn oprit ligt een put tegen de gevel van het huis. Er sijpelt water binnen door de muur in de kelder . Ik weet niet of er een verstopping is of er een nieuw deksel geplaatst moet worden

Sanitaire werken uit te voeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Ik heb een pomp die grondwater oppompt, hier zou ik graag een bestaande en een nog te zetten wc op aansluiten. In de toekomst willen we graag op de bovenverdieping ook een wc creëren. Samen eens bezien hoe we het gaan aanpakken en wat kan. Materialen wil ik zelf ook zorgen.

Plaatsen van vloerverwarmingen in 5 woningen

Plaatsen van vloerverwarming in 5 eengezinswoningen. Dit zijn nieuwbouwwoningen. In aardgas.

Warmtepomp plaatsen

De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw.

Chauffageketel te vervangen door gasketel

Mijn chauffageketel (op mazout) is na 30 jaar aan vervanging toe. Graag had ik deze laten vervangen door een gasinstallatie. Gasleiding is aanwezig om door te trekken.

Regenwaterput boren

Ik wil een regenwaterput laten boren. Dit water moet gebruikt worden voor het toilet en wasmachine. Er moeten ook leidingen gelegd worden.

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Nieuwe gasketel plaatsen, in vervanging voor stookolie ketel, aan te sluiten op de bestaande verwarmingsradiatoren.

Plaatsen van regenwaterput

Ben bezig met het renoveren van een woonst en had ook graag een regenput voorziek aangzien deze er nog niet is. Aangzien we een gezin van 5 zijn lijkt dit me interessant.

Nieuwe boiler plaatsen en leidingen verleggen

Er hangt nu een boiler op de badkamer maar die wil ik verplaatsen naar de keuken, daar is ook de collector. De nieuwe boiler moet nog worden aangekocht in samenspraak met de vakman.

Grondwaterput boren

Ik zou graag een eigen waterput in mijn tuin willen. Ik weet dat in de buurt de putten ongeveer 13 meter zijn. Om wateroverlast te voorkomen.

Verwarmingsketel te vervangen

Vervanging van een mazouttank en ketel.

CV op aardgas volledig vernieuwen

Het betreft een totaal renovatie van een kleine woning +/- 100m². - plaatsen van 6 radiatoren - 3 warm en koud water aansluitingen (douche, lavabo en keuken) + 2 koud water aansluitingen (lavabo wc en wasmachine) - 2 wc-aansluitingen - plaatsen van een nieuwe condensatieketel (inbegrepen warm water) - aansluiten van geheel

Herstellen of vervangen van gasboiler

Onze gasboiler lekt. Als we het water laten opstaan verliezen we zo een viertal emmers op een dag.

Condensatieketel plaatsen

Een condensatieketel plaatsen en aansluiten op de mazouttank. De mazouttank heb ik al.