Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Tessenderlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Tessenderlo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Tessenderlo of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
lucht - Water warmtepomp plaatsen in combinatie met zonnepanelen, grond - Water warmtepomp installeren in NB woning, lucht - Water warmtepomp in NB installeren, grond - Water warmtepomp in nieuwbouw, vloerverwarming aanleggen, vloerverwarming en complete cv installatie plaatsen met radiatoren, warmtepomp plaatsen, lucht - Lucht warmtepomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen, condensatieketels plaatsen in een appartement, warmtepomp plaatsen in een NB woning, vloerverwarming plaatsen in NB woning, warmtepomp plaatsen, warmtepomp installeren, warmtepomp installeren in nieuwbouw, hR ketel plaatsen met radiator

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Tessenderlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Tessenderlo:

Herstelling Wilo regenwaterpomp

Ik heb een regenwaterpomp die lekt, blijkbaar niet de persleiding of een connectie, zou dus een dichting kunnen zijn. Dit is de pomp voor regenwater van de woning (toiletten, wasmachine).

Nazicht van waterpomp Grundfos

De regenwaterpomp hapert geregeld, gaat ook 's nachts zonder reden aan.

Gasleidingen aanleggen

Verwarming is nu op mazout. Er is aardgas aansluiting in de straat, dat laat ik door infrax regelen en tot binnen brengen met een gasmeter. Maar de gasleidingen binnen het huis naar de verwarmingen en daar waar nodig is moet aangelegd worden. Zowel het warm water voor het huishouden en douche, als de CV, alles staat nu op mazout.

Onderhoud en herstelling Wellstraler gaskachel

Mijn aardgaskachel Wellstraler werkt totaal niet meer. Geen waakvlam of niets maar zou ook voor een goed onderhoud mogen gebeuren.

Voorbereidende werken uitvoeren gasaansluiting

Wij krijgen normaal gezien eind september gasaansluiting in de straat. Graag de door Eandis gevraagde installatie plaatsen + keuren conform de wettelijke normen. Wij zijn van 21-28 augustus op vakantie, maar er kan iemand aanwezig zijn tijdens die periode.

Omschakeling naar aardgasverwarming

Momenteel stookketel op aardolie. Huidige ketel dateert van 1999. Wil omschakelen naar aardgas.

Warmtepomp plaatsen in bestaande woning

Renovatie van een bestaande woning in Tessenderlo. Momenteel is er verwarming op stookolie. Eventueel vloerverwarming te plaatsen in leefruimte (indien dit nodig zou zijn) De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: een bestaand gebouw Momenteel hebben wij verwarming op stookolie

Plaatsen van pelletketel

Plaatsen pelletketel voor warm water en centrale verwarming.

Vervangen van aardgasketel

Aardgasketel vervangen door nieuwe. Geen voorkeur van merk. Graag een vrijblijvende offerte.

Oorzaak waterinsijpeling en herstelling

Hebben veel water in de kelder door het overmatige regenval van de laatste tijd . Moeten bestek hebben voor de verzekering en laten herstellen.

Aanpassingen van keukenkasten-en voorbereidingen afvoer-elektriciteit

Keukenkast aanpassen voor plaatsen van inbouw vaatwasser. Voorbereidingen voor aansluiting afvoer en elektriciteit. Mini warm water boiler plaatsen onder keukenaanrecht inclusief aansluitingen.

Vernieuwing Cv verwarming

Voor de renovatie van een woning had ik graag een offerte aangevraagd voor het uitvoeren van volgende werken. Er is momenteel een mazoutketel met geiser. > installatie HR-ketel gas > vernieuwing leidingen en verwarmingselementen > thermostaat > eventueel leidingen/sanitair badkamer/keuken Is het mogelijk om een afspraak vast te leggen?

Vernieuwen van mazoutketel

Volledige vernieuwing van de mazoutketel.

Nieuwe condensatieketel op stookolie

Offerte voor nieuwe condensatieketel op stookolie - Vasco of alternatief. Eventueel info over warmtepompen.

Vervangen van de ketel in badkamer

Wij wensen een kleiner model mazoutketel in de badkamer, we hebben nu een redelijke grote. Bij ons is aardgas niet mogelijk. Graag offerte.

Onderhoud van Vaillant gasketel

Wij wonen in een appartement in Tessenderlo dat wordt verwarmd met een Vaillant gasketel van 2002. Kunt u ons een prijsopgave sturen van het normale nazicht en onderhoud?

Electrisch verwarmen

Graag de verschillende mogelijkheden en prijs voor het elektrisch verwarmen van 3 slaapkamers van ongeveer 30 m². Liefst zo snel mogelijk ter plaatse komen of eventuele installatie.

Onderhoud van Vaillant ketel

Onderhoud van vaillant vcw 346 bouwjaar 2010 Nazicht en eventueel herstelling van vaillant gasketel voor warm water aangesloten op propaan fles.

Oude woning voorzien van CV

Oudere woning voorzien van CV compleet. 12 radiatoren, ketel, leidingen, plaatsing, ...

Convectoren vervangen door radiatoren en een nieuwe hoog rendementsketel plaatsen

Convectoren vervangen door radiatoren en een nieuwe hoog rendementsketel plaatsen.

Volledige verwarmingsinstallatie plaatsen

4 radiatoren cv ketel en warmwaterboiler alles zo zuinig mogelijk

Leidingen radiatoren afsluiten en wegwerken

Ik heb pas een huis gekocht. We hebben een muur uitgebroken waar een radiator aan stond. Nu steken de leidingen van de radiator nog uit de vloer. Deze willen we afsluiten en wegwerken zodat we erover kunnen betegelen.

Nieuwe verwarmingsketel en chauffages

Nieuwe verwarmingsketel + nieuwe chauffages (plus minus 7)

Vervangen van ketel

Vervangen oude stookolie ketel naar condensatieketel op gas of mazout graag offerte via mail

Plaatsen gasleidingen en gasbrander

Plaatsen gasleiding 20 meter Wiccu met beschermplaten Plaatsen gasbrander liefst HR top. Te verwarmen ruimtes. Badkamer 10m² keuken 15 m² living 32m² slaapkamer 1 en2 ,16m² slaapkamer 3 m². Plafondhoogte +/- 2. 50m Is er mogelijkheid om deel werken zelf te doen? Alpex leggen en radiatoren aansluiten/hangen...