Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Tessenderlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Tessenderlo heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Tessenderlo u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Tessenderlo of directe omgeving.

34 klanten uit Tessenderlo bevelen een bij Casius in Tessenderlo aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Tessenderlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: sanitair aanleggen in nieuwbouw, diverse sanitaire werken uitvoeren, complete CV installatie condensatie of HR ketel voor nieuwbouw, verwarmingsketels vervangen, complete CV installatie, vernieuwen van verwarming, condensatieketel plaatsen, complete CV installatie voorkeur condensatieketel, verwarmingsketel plaatsen met zonnepanelen, verwarmingsketel plaatsen en nieuwe radiatoren plaatsen, complete CV installatie in een bestaande woning, verwarmingsketel vernieuwen, renovatie van de verwarmingsinstallatie, complete CV installatie met combi ketel, complete CV installatie plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Tessenderlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Tessenderlo:

Voorbereidende werken uitvoeren gasaansluiting

Wij krijgen normaal gezien eind september gasaansluiting in de straat. Graag de door Eandis gevraagde installatie plaatsen + keuren conform de wettelijke normen. Wij zijn van 21-28 augustus op vakantie, maar er kan iemand aanwezig zijn tijdens die periode.

Omschakeling naar aardgasverwarming

Momenteel stookketel op aardolie. Huidige ketel dateert van 1999. Wil omschakelen naar aardgas.

Warmtepomp plaatsen in bestaande woning

Renovatie van een bestaande woning in Tessenderlo. Momenteel is er verwarming op stookolie. Eventueel vloerverwarming te plaatsen in leefruimte (indien dit nodig zou zijn) De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: een bestaand gebouw Momenteel hebben wij verwarming op stookolie

Plaatsen van pelletketel

Plaatsen pelletketel voor warm water en centrale verwarming.

Vervangen van aardgasketel

Aardgasketel vervangen door nieuwe. Geen voorkeur van merk. Graag een vrijblijvende offerte.

Oorzaak waterinsijpeling en herstelling

Hebben veel water in de kelder door het overmatige regenval van de laatste tijd . Moeten bestek hebben voor de verzekering en laten herstellen.

Aanpassingen van keukenkasten-en voorbereidingen afvoer-elektriciteit

Keukenkast aanpassen voor plaatsen van inbouw vaatwasser. Voorbereidingen voor aansluiting afvoer en elektriciteit. Mini warm water boiler plaatsen onder keukenaanrecht inclusief aansluitingen.

Vernieuwing Cv verwarming

Voor de renovatie van een woning had ik graag een offerte aangevraagd voor het uitvoeren van volgende werken. Er is momenteel een mazoutketel met geiser. > installatie HR-ketel gas > vernieuwing leidingen en verwarmingselementen > thermostaat > eventueel leidingen/sanitair badkamer/keuken Is het mogelijk om een afspraak vast te leggen?

Vernieuwen van mazoutketel

Volledige vernieuwing van de mazoutketel.

Nieuwe condensatieketel op stookolie

Offerte voor nieuwe condensatieketel op stookolie - Vasco of alternatief. Eventueel info over warmtepompen.

Vervangen van de ketel in badkamer

Wij wensen een kleiner model mazoutketel in de badkamer, we hebben nu een redelijke grote. Bij ons is aardgas niet mogelijk. Graag offerte.

Onderhoud van Vaillant gasketel

Wij wonen in een appartement in Tessenderlo dat wordt verwarmd met een Vaillant gasketel van 2002. Kunt u ons een prijsopgave sturen van het normale nazicht en onderhoud?

Electrisch verwarmen

Graag de verschillende mogelijkheden en prijs voor het elektrisch verwarmen van 3 slaapkamers van ongeveer 30 m². Liefst zo snel mogelijk ter plaatse komen of eventuele installatie.

Onderhoud van Vaillant ketel

Onderhoud van vaillant vcw 346 bouwjaar 2010 Nazicht en eventueel herstelling van vaillant gasketel voor warm water aangesloten op propaan fles.

Oude woning voorzien van CV

Oudere woning voorzien van CV compleet. 12 radiatoren, ketel, leidingen, plaatsing, ...

Convectoren vervangen door radiatoren en een nieuwe hoog rendementsketel plaatsen

Convectoren vervangen door radiatoren en een nieuwe hoog rendementsketel plaatsen.

Volledige verwarmingsinstallatie plaatsen

4 radiatoren cv ketel en warmwaterboiler alles zo zuinig mogelijk

Leidingen radiatoren afsluiten en wegwerken

Ik heb pas een huis gekocht. We hebben een muur uitgebroken waar een radiator aan stond. Nu steken de leidingen van de radiator nog uit de vloer. Deze willen we afsluiten en wegwerken zodat we erover kunnen betegelen.

Nieuwe verwarmingsketel en chauffages

Nieuwe verwarmingsketel + nieuwe chauffages (plus minus 7)

Vervangen van ketel

Vervangen oude stookolie ketel naar condensatieketel op gas of mazout graag offerte via mail

Plaatsen gasleidingen en gasbrander

Plaatsen gasleiding 20 meter Wiccu met beschermplaten Plaatsen gasbrander liefst HR top. Te verwarmen ruimtes. Badkamer 10m² keuken 15 m² living 32m² slaapkamer 1 en2 ,16m² slaapkamer 3 m². Plafondhoogte +/- 2. 50m Is er mogelijkheid om deel werken zelf te doen? Alpex leggen en radiatoren aansluiten/hangen...

Het S-stuk van de afvoer van mijn ...

Het S-stuk van de afvoer van mijn wasmachine naar de waterleidingbuis (door de muur) is al enige tijd stuk. Daardoor is het afvoerwater terecht gekomen in het onderste deel van de 3 muren vlak rond de wasmachine. De pijp (S-stuk) moet vervangen worden én die muren moeten 'gedroogd' (?) worden. Ik zoek dus een loodgieter én een vakman/firma om de muren te herstellen. Heb geen idee van de kostprijs. Graag een offerte.

Installeren van een aardgasketel

Installeren van een aardgasketel

Ik zoek een installateur voor een ...

Ik zoek een installateur voor een gekregen airco installatie. Deze zou ook later het onderhoud moeten uitvoeren.

Leggen van nieuwe sanitaire leidingen, ...

Leggen van nieuwe sanitaire leidingen, hemelwaterafvoer, kortom, volledig nieuwe voorzieningen.