Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Tongeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Tongeren heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Tongeren u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Tongeren of directe omgeving.

51 klanten uit Tongeren bevelen een bij Casius in Tongeren aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Tongeren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie met vloerverwarming en radiatoren, complete CV installatie met nieuwe radiatoren, complete CV installatie ketel met 5 radiatoren in appartement, complete CV installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp installeren in nieuwbouw, cV met radiatoren installeren, complete CV installatie in oude hoeve plaatsen, cV en loodgieterij te plaatsen voor nieuwbouw, vervangen klassieke ketel naar condensatieketel, cV op aardgas plaatsen, oude verwarmingsketel vervangen door HR ketel, complete CV installatie op gas plaatsen, omschakeling naar gasverwarming, condensatieketel plaatsen, vernieuwen van complete CV installatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Tongeren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Tongeren:

Onderhoud stookolieketel

Onderhoud stookolieketel met attest (zie foto's)

CV op aardgas volledig vernieuwen

Het betreft een totaal renovatie van een kleine woning +/- 100m². - plaatsen van 6 radiatoren - 3 warm en koud water aansluitingen (douche, lavabo en keuken) + 2 koud water aansluitingen (lavabo wc en wasmachine) - 2 wc-aansluitingen - plaatsen van een nieuwe condensatieketel (inbegrepen warm water) - aansluiten van geheel

Mazoutketel vervangen door gasketel

Graag wil ik de verwarmingsketel op mazout vervangen door een kerel op gas. Ook wil ik een boiler installeren. De badkamer bevindt zich naast de ruimte van de ketel en daarlangs de keuken. De hoogte van de schouw is 4 à 5m. De radiatoren moeten niet vervangen worden. De oude ketel moet ook verwijderd en afgevoerd worden.

Plaatsen van radiatoren

Ik wens twee radiatoren te laten plaatsen in mijn woning. Specificatie: 2 radiatoren 2 aansluitblokken met Thermostaatkop De aansluitbuizen (rood/wit) zijn reeds voorzien. Betreft een ruimte van ongeveer 8m x 4m.

WC afvoer herstellen of vervangen

Wc afvoer verstopte telkens, blijkbaar is de buis richting rioleringsbuis veel te smal van diameter en door de jaren is die verkalkt geraakt wat de diameter nauwlijks 40mm meer is, dus opbreken, buis vervangen, terug fatsoeneren zodat wc terug geplaatst kan worden

Nazicht van waterpomp Grundfos

Wij ervaren al een tijdje problemen met onze regenwaterpomp van Grundfos (type MQDe problemen die we ervaren zijn: - er is geen water in de regenwaterpompbak - als we het toilet doorspoelen lijkt er steeds lucht in de leidingen te zitten en het toilet spoelt bijgevolg ook niet goed door. - ons wasmachine blokkeert omdat er niet genoeg water vanuit de regenwaterput gepompt wordt. - er is wel nog voldoende water in de regenwaterput, maar de pomp schakelt niet automatisch over op het leidingwater als er te weinig regenwater gepompt kan worden. - zowel bij het doorspoelen van het toilet, als bij het wassen, maakt de pomp een ontzettend luid ronkend geluid wat niet 'gezond' klinkt.

Vernieuwen van verwarming van mazout naar gas

Het verwijderen van de mazoutketel in de kelder met alles wat erbij hoort - brander muurtje We hebben al een gasaansluiting in de woning in een andere ruimte (ook kelder)

Plaatsen van chauffageketel

Chauffageketel aanschaffen met 3 chauffages

Radiator vervangen door groter en moderner model

Ik wil de radiator in onze veranda vervangen door een groter en mooier moderner model.

Plaatsen elektrische verwarming

Plaatsen van elektrische verwarming als hoofdverwarming (geen vloerverwarming). Ruimtes van 60M, 12m, 20m, 20m, 35m, 15m.

Omschakeling naar gasverwarming

Momenteel nog ketel op mazout maar zou dit graag over laten zetten op aardgas

Putje maken in keldervloer voor dompelpomp

1. waterdicht putje (+/-60x60x60cm) maken in keldervloer (op het laagste punt) om dompelpomp in te leggen. 1.2 opening maken in bestaande kelderrooster om de slang van de pomp naar buiten te leiden. 1.3 schakelaar boven aan keldertrap maken om dompelpomp te bedienen 1.4 kelder opruimen en rommel buiten op een hoop leggen

Vervangen van oude gasketel

Vervanging van een 16 jaar oude gasketel. Kamers te verwarmen: 4 - 5

Leidingen vervangen

Ik wil in mijn garage en kruipkelder de buizen (totaal ong 7m met aftaking voor wc, douche en wasbak) van mij afvoer van de badkamer en toilet vervangen en een volledig nieuw plaatsen

Pelletkachel plaatsen

In ons huis beschikken we enkel over houtkachels. We willen graag een nieuwe pelletketel plaatsen.

Herstellen van lekkende afvoer onder wastafel

Herstellen van lekkende afvoer onder wastafel.

Installatie CV op pellets

Wij wensen een CV verwarming op pellets. Graag prijsofferte.

Sanitair : vernieuwen twee waterleidingen

Plaatsen op gelijkvloers van 2 PEX waterleidingsbuizen koud en warm water vanaf aansluitingspunt kruipkelder via bestaande opening in vloer (zie foto) tot hoogte douchekranen hetzij tweemaal 2 meter en dit ter vervanging van gegalvaniseerde leidingen.

Vervangen van radiatoren

Vervanging van radiatoren. Er zijn 5 radiatoren die moeten worden vervangen.

Plaatsen van nieuwe verwarmingsketel en radiatoren

Plaatsen van nieuwe verwarmingsketel en radiatoren. Nieuw waterleidingen en badkamer op verdiep.

Nazicht douche

Onze douche geeft geen warm water meer. Nieuwe kraan plaatsen?

Plaatsen condensatieketel

Ik heb boven een gasketel van Ferroli en beneden een doorstromer van Van Marcke voor het warm water. Graag wilde ik een condensatieketel in de kelder voor verwarming en warm water. Leidingen liggen in de kelder

Badkamer vernieuwen

We hebben nog loden buizen en zouden deze graag vervangen en een nieuw bad, toilet en wastafel installeren. Het tweede toilet is ook aan vervanging toe.

ACV ketel onderhouden

Onderhoud. Als we de warme kraan open zetten wordt de druk op het water veel minder

Nieuwe verwarming installeren op elektriciteit/aardgas

- Te renoveren appartement duplex, met 2 slaapkamers 1 badkamer 1 grote living met open keuken. - Overloop voor beide verdiepingen. - Is gelegen op 1e en 2e tussen aansluitende gebouwen. Nieuwe verwarming installeren op elektriciteit of op aardgas graag info en advies en prijzen want we wensen binnen een maand aan de werken te beginnen. Afwezig tussen 29 januari tot en met 7 februari.