Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Tongeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Tongeren heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Tongeren u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Tongeren of directe omgeving.

42 klanten uit Tongeren bevelen een bij Casius in Tongeren aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Tongeren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: loodgieterij voor 2 badkamers en keuken plaatsen, omschakeling naar gasverwarming, watermeters per appartemant plaatsen, zonneboiler plaatsen, plaatsen combiketel, nieuwe ketel op aardgas met radiatoren, ketel op gas en 7 radiatoren plaatsen, verwarming installeren, nieuwe installatie plaatsen en leidingen in opbouw, radiators , ketel en leidingen leggen, vloerverwarming in nieuwbouw, verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout, mazoutketel vervangen door gascondensatieketel Weishaupt, gasbrander installeren en gas leggen, prijsofferte verwarmingsketel op lucht en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Tongeren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Tongeren:

Plaatsen van chauffageketel

Chauffageketel aanschaffen met 3 chauffages

Radiator vervangen door groter en moderner model

Ik wil de radiator in onze veranda vervangen door een groter en mooier moderner model.

Plaatsen elektrische verwarming

Plaatsen van elektrische verwarming als hoofdverwarming (geen vloerverwarming). Ruimtes van 60M, 12m, 20m, 20m, 35m, 15m.

Omschakeling naar gasverwarming

Momenteel nog ketel op mazout maar zou dit graag over laten zetten op aardgas

Putje maken in keldervloer voor dompelpomp

1. waterdicht putje (+/-60x60x60cm) maken in keldervloer (op het laagste punt) om dompelpomp in te leggen. 1.2 opening maken in bestaande kelderrooster om de slang van de pomp naar buiten te leiden. 1.3 schakelaar boven aan keldertrap maken om dompelpomp te bedienen 1.4 kelder opruimen en rommel buiten op een hoop leggen

Vervangen van oude gasketel

Vervanging van een 16 jaar oude gasketel. Kamers te verwarmen: 4 - 5

Leidingen vervangen

Ik wil in mijn garage en kruipkelder de buizen (totaal ong 7m met aftaking voor wc, douche en wasbak) van mij afvoer van de badkamer en toilet vervangen en een volledig nieuw plaatsen

Pelletkachel plaatsen

In ons huis beschikken we enkel over houtkachels. We willen graag een nieuwe pelletketel plaatsen.

Herstellen van lekkende afvoer onder wastafel

Herstellen van lekkende afvoer onder wastafel.

Installatie CV op pellets

Wij wensen een CV verwarming op pellets. Graag prijsofferte.

Sanitair : vernieuwen twee waterleidingen

Plaatsen op gelijkvloers van 2 PEX waterleidingsbuizen koud en warm water vanaf aansluitingspunt kruipkelder via bestaande opening in vloer (zie foto) tot hoogte douchekranen hetzij tweemaal 2 meter en dit ter vervanging van gegalvaniseerde leidingen.

Vervangen van radiatoren

Vervanging van radiatoren. Er zijn 5 radiatoren die moeten worden vervangen.

Plaatsen van nieuwe verwarmingsketel en radiatoren

Plaatsen van nieuwe verwarmingsketel en radiatoren. Nieuw waterleidingen en badkamer op verdiep.

Nazicht douche

Onze douche geeft geen warm water meer. Nieuwe kraan plaatsen?

Plaatsen condensatieketel

Ik heb boven een gasketel van Ferroli en beneden een doorstromer van Van Marcke voor het warm water. Graag wilde ik een condensatieketel in de kelder voor verwarming en warm water. Leidingen liggen in de kelder

Badkamer vernieuwen

We hebben nog loden buizen en zouden deze graag vervangen en een nieuw bad, toilet en wastafel installeren. Het tweede toilet is ook aan vervanging toe.

ACV ketel onderhouden

Onderhoud. Als we de warme kraan open zetten wordt de druk op het water veel minder

Nieuwe verwarming installeren op elektriciteit/aardgas

- Te renoveren appartement duplex, met 2 slaapkamers 1 badkamer 1 grote living met open keuken. - Overloop voor beide verdiepingen. - Is gelegen op 1e en 2e tussen aansluitende gebouwen. Nieuwe verwarming installeren op elektriciteit of op aardgas graag info en advies en prijzen want we wensen binnen een maand aan de werken te beginnen. Afwezig tussen 29 januari tot en met 7 februari.

Verwijderen van mazoutketel en installeren van cv

Ik heb een huis gekocht waarin een mazoutketel van 3000 liter staat. Het is een rijhuis, de ketel staat achter in de berging en kan niet via de deur uit de berging verwijderd worden. Op dit moment wordt het huis verwarmd met een pelletkachel en is de mazoutketel niet meer in gebruik. Ik zou deze willen laten verwijderen en vervangen door een aardgas aansluiting. Ik zou dus graag een offerte aanvragen voor enerzijds het verwijderen van de mazoutketel en anderzijds het installeren van een centrale verwarming (gasaansluiting). Liefst zo snel mogelijk.

Lek onder de douchebak

Lek onder de douchebak. Douchebak staat achter een muur van de hal, en op de muur staan blazen van het vocht. Graag zo snel mogelijk ter plaatse komen kijken indien mogelijk om dan te laten herstellen.

Verbinden van sanitaire leidingen aan condensatieketel

Sanitair leidingen verbinden aan condensatieketel. Ook een thermostaat daarvoor plaatsen en onderhoud uitvoeren.

Vervangen verwarmingsketel

Bestaande mazoutketel met boiler vervangen door gasketel en elektrische boiler. Gasleiding aanwezig in nabijheid van ketel.

Reparatie Buderus mazoutbrander

Heb 6 maanden geleden een nieuw Buderus mazout brander gekocht voor de vloerverwarming. Wegens problemen in de huis was hij niet direct aangesloten. Ratten hebben een nest in de brander gemaakt, veel isolatie rond de brander kapot gebeten en binnen getrokken in de brander/reservoir. (de meest hebben wij uit gehaald maar weet niet als er nog in zit, kan daar niet aan) 1 kabel van ik denk de sensor is stuk gebeten. Winkel wil niks weten omdat hij zo lang is hier blijven staan niet in gebruik, zeggen gewoon dat wij een nieuwe moeten kopen, (maar natuurlijk ik heb geen €6000 voor nog eentje) en dat het is niet te redden (zonder dat iemand komt kijken) dus ik zoek iemand dat kan langs komen kijken en de kapot isolatie vervangen en kabel maken..... Foto ter beschikking.

Plaatsen doorstromer of boiler

Kan ik prijsofferte krijgen voor de aankoop en plaatsing van boiler of doorstromer.