Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Tongeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Tongeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Tongeren of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
vloerverwarming plaatsen in keuken en living, vloerverwarming infrezen voor duplex appartement, vervangen van installatie CV door warmtepomp, water - Water warmtepomp plaatsen, complete cv installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp plaatsen, huidige ketel vervangen door combiketel, bestaande gasketel vervangen door HR ketel met radiatoren Viessman of Junckers, omschakelen naar pelletkachel, airco plaatsen in appartement, vloerverwarming plaatsen, verwarmingsketel plaatsen op elektriciteit, gascondensatieketel plaatsen, diverse sanitaire werken uitvoeren, huidige ketel vervangen door condensatieketel

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Tongeren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Tongeren:

Ontkalken van gasboiler

De kraan van de gasboiler lekt. Heeft dringend onderhoud nodig.

Gaskachel Efel nazicht

Ik bemerk een lichte gasgeur wanneer de kachel in werking is. Graag controle of er een lekje is.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Verwarmen + sanitair. Op moment stookolieketel maar die moet weg. Bedoeld voor vloerverwarming en verwarming sanitair.

Vervangen van mazoutketel door gasketel

Huidige mazoutketel vervangen door een gasketel.

Condensatieketel plaatsen

Radson ketel vervangen door een condensatieketel. Met aardgas. Graag advies rond de verschillende merken, goede ketel. Dringend.

Waterput boren

Waterput van 9 m. Om mijn tuin te besproeien.

CV op pellets plaatsen

Momenteel hebben we een oude mazoutketel die in de kelder staat en de CV installatie met ijzeren DEF radiatoren aanstuurt. De mazoutketel willen we vervangen door een CV op pellets. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)

Complete CV installatie met combi ketel

Verwarming moet vervangen /heringericht worden, in een klein rijenhuis, waarin zich momenteel verouderde kachels/-ketel op aardgas bevinden. Dit is op aardgas. Wensen de kachel te vervangen door combi ketel voor verwarming en warm water in een. Graag advies. Er zouden 4 radiatoren moeten komen, in de badkamer, de keuken en twee in de woonkamer.

Verwarmingsketel plaatsen

Vervangen vitoplus 400. Met Stookolie (mazout)

Onderhoud stookolieketel

Onderhoud stookolieketel met attest (zie foto's)

CV op aardgas volledig vernieuwen

Het betreft een totaal renovatie van een kleine woning +/- 100m². - plaatsen van 6 radiatoren - 3 warm en koud water aansluitingen (douche, lavabo en keuken) + 2 koud water aansluitingen (lavabo wc en wasmachine) - 2 wc-aansluitingen - plaatsen van een nieuwe condensatieketel (inbegrepen warm water) - aansluiten van geheel

Mazoutketel vervangen door gasketel

Graag wil ik de verwarmingsketel op mazout vervangen door een kerel op gas. Ook wil ik een boiler installeren. De badkamer bevindt zich naast de ruimte van de ketel en daarlangs de keuken. De hoogte van de schouw is 4 à 5m. De radiatoren moeten niet vervangen worden. De oude ketel moet ook verwijderd en afgevoerd worden.

Plaatsen van radiatoren

Ik wens twee radiatoren te laten plaatsen in mijn woning. Specificatie: 2 radiatoren 2 aansluitblokken met Thermostaatkop De aansluitbuizen (rood/wit) zijn reeds voorzien. Betreft een ruimte van ongeveer 8m x 4m.

WC afvoer herstellen of vervangen

Wc afvoer verstopte telkens, blijkbaar is de buis richting rioleringsbuis veel te smal van diameter en door de jaren is die verkalkt geraakt wat de diameter nauwlijks 40mm meer is, dus opbreken, buis vervangen, terug fatsoeneren zodat wc terug geplaatst kan worden

Nazicht van waterpomp Grundfos

Wij ervaren al een tijdje problemen met onze regenwaterpomp van Grundfos (type MQDe problemen die we ervaren zijn: - er is geen water in de regenwaterpompbak - als we het toilet doorspoelen lijkt er steeds lucht in de leidingen te zitten en het toilet spoelt bijgevolg ook niet goed door. - ons wasmachine blokkeert omdat er niet genoeg water vanuit de regenwaterput gepompt wordt. - er is wel nog voldoende water in de regenwaterput, maar de pomp schakelt niet automatisch over op het leidingwater als er te weinig regenwater gepompt kan worden. - zowel bij het doorspoelen van het toilet, als bij het wassen, maakt de pomp een ontzettend luid ronkend geluid wat niet 'gezond' klinkt.

Vernieuwen van verwarming van mazout naar gas

Het verwijderen van de mazoutketel in de kelder met alles wat erbij hoort - brander muurtje We hebben al een gasaansluiting in de woning in een andere ruimte (ook kelder)

Plaatsen van chauffageketel

Chauffageketel aanschaffen met 3 chauffages

Radiator vervangen door groter en moderner model

Ik wil de radiator in onze veranda vervangen door een groter en mooier moderner model.

Plaatsen elektrische verwarming

Plaatsen van elektrische verwarming als hoofdverwarming (geen vloerverwarming). Ruimtes van 60M, 12m, 20m, 20m, 35m, 15m.

Omschakeling naar gasverwarming

Momenteel nog ketel op mazout maar zou dit graag over laten zetten op aardgas

Putje maken in keldervloer voor dompelpomp

1. waterdicht putje (+/-60x60x60cm) maken in keldervloer (op het laagste punt) om dompelpomp in te leggen. 1.2 opening maken in bestaande kelderrooster om de slang van de pomp naar buiten te leiden. 1.3 schakelaar boven aan keldertrap maken om dompelpomp te bedienen 1.4 kelder opruimen en rommel buiten op een hoop leggen

Vervangen van oude gasketel

Vervanging van een 16 jaar oude gasketel. Kamers te verwarmen: 4 - 5

Leidingen vervangen

Ik wil in mijn garage en kruipkelder de buizen (totaal ong 7m met aftaking voor wc, douche en wasbak) van mij afvoer van de badkamer en toilet vervangen en een volledig nieuw plaatsen

Pelletkachel plaatsen

In ons huis beschikken we enkel over houtkachels. We willen graag een nieuwe pelletketel plaatsen.

Herstellen van lekkende afvoer onder wastafel

Herstellen van lekkende afvoer onder wastafel.