Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor sanitair en cv plaatsen:

Sanitair en CV plaatsen

Sanitair plaatsen. Ventilatie plaatsen. Complete CV installatie plaatsen. Regenwaterrecuperatie voorzien.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Tongeren (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor sanitair en cv plaatsen uit heel België:

Centrale verwarming en sanitair plaatsen voor een totaalrenovatie

We hebben een huis gekocht van 1951 en zoeken de volledige CV, sanitair en afvoeren te vernieuwen. Momenteel een installatie op mazout maar we willen overstappen naar aardgas. Vloerverwarming op het gelijkvloers bestaande uit inkom, woonkamer, keuken en berging. Op de eerste verdieping graag radiatoren en een ketel met doorstroming. Open bebouwing met 2 verdiepingen.

1 studioappartement voorzien van CV systeem

Heb een huis gekocht waarin 3 studioappartementen/ komen. 2 van de 3 appartementen zijn reeds gelegd qua verwarming en sanitair. Andere is nog volledig te voorzien. 1 boiler met 3 verschillende thermostaten moet ook nog worden geplaatst.

Vloer leggen in badkamer

Ik wil in mijn badkamer van 3m op 1,5m een nieuwe vloer., oude is reeds uitgebroken. Hier wil ik dan een beton met isolatie en chappe over. De leidingen van de cv en sanitair moeten hier ook in.

Ferroli wandketel op gas onderhouden

Op zoek naar een specialist om een gasketel van 5 à 6 jaar oud te onderhouden. Merk en type van de ketel Ferroli Domina OASI F24-30E. CV ketel op gas met sanitair warm water.

CV-ketel en sanitair vernieuwen

Wij gaan verbouwen en alles vernieuwen. Op zoek naar een specialist voor een nieuwe verwarmingsinstallatie en sanitair. Woning van 200-220 m².

Oud huisje totaal renoveren

Wil een oud huisje met 2 slaapkamers van totaal 70m² volledig renoveren . Er moet een volledig nieuw dak op, nieuw sanitair, CV en elektriciteit. Ik wens ook een aanbouw op de eerste verdieping van 5,5 op 3,5, materialen: steen, hout en kunststof. Zou ook graag bespreken (eventueel) of de voor- en achtergevel opgehoogd kunnen worden om extra ruimte te maken boven om een bijkomende kamer te maken met vaste trap. Heb een architect nodig die op zoek gaat naar mogelijkheden en oplossingen en niet gewoon alles wilt platgooien en een nieuwbouw zetten omdat dit makkelijker is. Ook een dakwerker/schrijnwerker nodig voor dak/ achterbouw en aannemer voor overige werker.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Het betreft een open zolderappartement met twee gesloten slaapkamers en sanitair. Totale oppervlakte circa 110 vierkante meter. Alles is goed geïsoleerd. Nu is er een Cv verwarming op mazout en elektrisch toestel

Hybride warmtepomp plaatsen

CV ketel + sanitair 18 jaar oud, reeds warmtepomp/airco lucht/lucht geïnstalleerd. Zoek oplossing voor sanitair in zomer/tussenseizoen + extra verwarming in winter (huidige ketel is met gas) Nu Cv ketel gas voor sanitair en CV.Ook zonnepanelen liggen er. Airco ook aanwezig.