Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Veldwezelt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Veldwezelt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Veldwezelt u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Veldwezelt of directe omgeving.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Veldwezelt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: aanleggen van sanitair en chauffage, vloerverwarming en CV installatie, cV plaatsen, vervangen kranen naar thermostatische kranen (60 radiatoren), centrale verwarming op gas, vervangen bestaande ketel met boiler, combiketel plaatsen, ketel en radiatoren plaatsen, cV doortrekken van gelijkvloers naar 1e verdiep, condensatieketel plaatsen in renovatiewoning, vervangen huidige ketel, cV op aardgas plaatsen, nieuwe ketel en brander plaatsen, aansluiten kachel met inox buis en schouwsteen vernieuwen, plaatsen nieuwe CV ketel en nieuwe dubbelwandige buis in schouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Veldwezelt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Veldwezelt:

Verwijderen tank

Mazouttank afgekeurd 2000 liter ondersteund door 2 betonnen muurtjes ronde tank bevind zich achter woning alleen bereikbaar door garage links van garage staat ze garage 5 meter lang liefst verwijdering tank.

Onderhoud van de gasketel

Dit jaar had ik graag iemand voor onderhoud v de gaskachel van Well Straler. Ik had graag iemand die eveneens de gasketel van Daalderop Cube one mee kan onderhouden in de toekomst. Ik wens contact via email.

Mazouttank in kelder verwijderen

Zou mijn tank ongeveer 5000 liter en de brander willen laten verwijderen weet niet hoeveel stookolie er nog in zit.

Radiatoren plaatsen

Voor een hele kleine eenpersoons woning (67 m²); op dit ogenblik enkel gaskachel in de woonkamer, die willen we weg; graag radiatoren in keukentje, bad kamertje en slaapkamer. We willen ook de mogelijkheden bekijken van verschillende manieren van verwarmen.

Vervangen van mazoutketel door gasketel

We zouden graag bestaande mazoutketel vervangen door gasketel en oude mazouttank laten weghalen of opvullen. De mazoutketel staat op gelijkvloers, nieuwe gastank zouden we graag eronder in de kelder zetten.

CV op aardgas plaatsen

Living1: 57,15m³- radiator moet verticaal, B80 living2: 40,64m³- radiator horizontaal, B150 keuken: 80,5m³- radiator horizontaal, B150 badkamer: 20,61m³- radiator horizontaal B120 (handdoekradiator reeds voorzien in aankoop badkamer)

Nieuwe ketel en brander plaatsen

Mazoutketel en brander van 40j oud afgekeurd. Veel te hoog zuurgehalte. Nieuwe ketel en brander noodzakelijk.

Reinigen van de ketel

De ketel zou voor verhuur opnieuw gereinigd moeten worden.

Onderhoud van gasketel Buderus

Gewoon een éénmalig onderhoud van een Buderus gasketel.

Vervangen bestaande verwarmingsinstallatie naar gas

Ik verwarm momenteel op mazout en wil overschakelen op aardgas. Wat gaat me dit kosten voor aansluiting en nieuwe ketel op aardgas.

Vervangen pomp in regenwaterput

Graag had ik mijn pomp in regenwaterput laten vervangen wegens stuk (lage isolatieweerstand - vocht). De pomp dateert van 2011! Wij denken eraan om de situatie om te bouwen naar een droge opstelling (indien mogelijk en het geluid beperkt blijft aangezien deze in de garage komt). Als alternatief mag ook de pomp gewoon worden vervangen. Dit kan worden besproken. Er zijn 2 toiletten, een wasmachine en 2 buitenkraantjes op aangesloten. Momenteel heb ik alles omgezet naar stadswater maar ik zou willen dat het toch op korte termijn wordt opgelost.

Vervangen mazoutketel door aardgas

Ik zoek een specialist voor de vervanging van mijn mazoutketel door aardgasketel. Liefst ter plekke komen om de mogelijkheden te bekijken.

2 jaarlijks onderhoud Vaillant ketels

2 jaarlijks onderhoud Vaillant. voor meerder huizen, 3 à 4.

Vernieuwen riolering

Vernieuwing van de riolering. Rijhuis.

WC afvoer herstellen of vervangen

Wc afvoer verstopte telkens, blijkbaar is de buis richting rioleringsbuis veel te smal van diameter en door de jaren is die verkalkt geraakt wat de diameter nauwlijks 40mm meer is, dus opbreken, buis vervangen, terug fatsoeneren zodat wc terug geplaatst kan worden

Waterput boren

Put boren voor water paarden.

Plaatsen van kunstof regenwaterput

Gezocht: Iemand die regenwaterput kan plaatsen van, tank kan bij jullie aangekocht worden of zelf. Regio Maaseik.

Mazoutketel vervangen door gasketel

Mazoutketel vervangen door gasketel.

Waterleiding naar garage leggen

Waterleiding brengen van in huis naar garage.

Verwarming tweewoonst nieuwbouw

Verwarming : graag vloerverwarming voor een tweewoonst.

Vervangen oude ketel

Versleten mazoutstookketel vervangen, vóór volgende winter. (in principe door mazoutketel, ten laatste in oktober)

Onderhoud verwarmingsketel Chaffoteaux nodig

Onlangs hebben we een huis gekocht. Er is een verwarmingsketel van het merk Chaffoteaux type Nectra aanwezig. Graag zouden we daar een onderhoud op laten uitvoeren vermits we niet weten hoe lang dat geleden is en we ook niet de nodige certificaten voor de verzekering hebben. Liefs zo snel mogelijk.

Nazicht zonneboiler Regess

Wij hebben 2 jaar geleden een huis gekocht waar reeds een zonneboiler aanwezig was van het merk REGESS. Wij ondervinden enorm veel problemen met de verwarming en de zonneboiler. Wij verbruiken enorm veel mazout en vermoeden dat de zonneboiler niet zijn werk doet. Deze heeft gedurende de laatse 2 jaar op 20 graden gestaan. Indien we de temperatuur van de zonneboiler op 60 graden zetten en de verwarming staat aan, dan slaagt de mazoutketel om de 10 minuten constant aan wat uiteraard niet de bedoeling kan zijn. Indien we deze op 20 graden zetten en de verwarming staat aan, dan gebruiken we vermoedelijk alleen maar mazout voor het warme water en maken we dus geen gebruik van de zonneboiler.

Ketel vervangen

Wij zijn aan vervanging van onze ketel toe. Ik heb geen idee van prijs en van premies die we kunnen krijgen.

Vervangen mazoutketel

Wij willen graag onze mazoutketel vervangen door een gasketel, liefst hoogrendementsketel.