Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Veldwezelt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Veldwezelt heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Veldwezelt u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Veldwezelt of directe omgeving.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Veldwezelt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen, complete CV installatie in NB woning, lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning, warmtepomp installeren, volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming, complete CV installatie met radiatoren, complete CV installatie op aardgas plaatsen, water warmtepomp plaatsen in studio's, verwarmingsketels vervangen, plaatsen van vloeistoftanks -waterleiding werkplaats, bestaande ketel vervangen door HR ketel, warmtepomp voor nieuwbouw plaatsen, warmtepomp plaatsen, condensatieketel plaatsen, digitale watermeters te plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Veldwezelt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Veldwezelt:

Wandketel plaatsen

Momenteel een Vaillant. Nieuwe ketel hangen. Een wandketel. Met aardgas.

Verwarmingsketel plaatsen

Ik ben op zoek naar een goede verwarming toestel dat goed verwarmt en dat achter af voordelig is en milieuvriendelijk is. Er zijn ook zonnepanelen aanwezig. schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Dit zijn voor 3 ruimtes.

Installateurs gaskachel

Ik zou een gaskachel willen laten plaatsen. De kachel en schouw is aanwezig. Er zou een gat van 100mm moeten geboord worden, schouw plaatsen, gasleiding van de meter tot aan de kachel (ongeveer 3m) leggen. Het is geen groot werk maar zou dringend moeten gedaan worden. Het is voor mijn moeder (90jaar) die we van boven naar onder hebben moeten verhuizen om trappen te vermijden.

Gasketel plaatsen

Beschik momenteel over centrale verwarming met mazoutketel. Overschakelen naar gasketel is wenselijk, liefst de werken uitvoeren in zomer periode. Alles van A tot Z , nieuwe leidingen leggen... Met aardgas.

Lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning

Nieuwbouw woning verwarming-sanitair zonnepanelen De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een nieuwbouw.

Onderhoud verwarmingsketel

Schoonmaken verwarmingsketel gas 2006 en het debiet van het warme water controleren.

Verwarmingsketel vervangen

Aardgasketel bijna 20 jaar oud maar werkt nog graag vervangen. Een ketel op aardgas. Geen voorkeur voor een merk, iets zuinig.

Vervangen expansievat

Cv ketel verlies al na een dag waterdruk. Waarschijnlijk is het expansievat defect.

Combitoestel plaatsen warm water en verwarming

Momenteel beschikken we over een HR Radson ketel voor verwarming en een geiser voor warm water. Op aardgas.

Ketel vervangen

Vervangen van ketel op mazout door een gasketel.

Plaatsing dubbelwandige buis in schouw

Wij gaan binnenkort (hopelijk deze maand) beginnen aan de renovatie van ons huis. Gevel en dak worden hier aangepakt. Omdat bij de plaatsing van ons nieuwe dak de schouw zal worden toegemaakt, zoeken wij een plaatsen voor een inox buis langs buiten. Zo kunnen we blijven gebruik maken van onze kachel.

Mazoutketel vervangen door pellet

Had eerst een mazoutketel maar heb die weg gedaan en in plaats ervan moet er een pallet kachel komen die aan de radiatoren kan worden aangesloten.

Lek herstellen aan afvoerbuis

Wij hebben sinds kort een lekkage achter een gyprocwand. Die begint nu onderaan te rotten en de plinten komen van de muren. Ook de laminaat begint te zwellen zodat we de deur van het toilet niet goed meer open krijgen. Wij vermoeden dat het een lek is van een afvoerbuis van de badkamer. Wij hebben dringend hulp nodig om de lekkage op te sporen en te verhelpen alsook het herstellen van het gyproc werk en eventueel de laminaat.

Warmtepomp voor zwembad plaatsen

Vorig jaar werd het zwembad geplaatst. Er is nog geen verwarmingstoestel aanwezig. Inhoud zwembad = ongeveer 30. 000 L (afmeting zwembad: 5,5 m diameter rond en diepte van 1. 20). De warmtepomp zou achter het zwembad gezet moeten worden (buiten).

Herstellen en onderhoud gaskachel Efel

Ik verhuur een woning in Lummen. In de veranda heeft deze woning 1 gaskachel van het merk Efel. We hebben hier het waakvlammetje eerder al eens zien branden, maar de huurders geven nu aan dat ze de kachel niet meer aan de praat krijgen (deze kachel is al een hele tijd niet meer gebruikt). Graag zou ik deze kachel laten nakijken en eventueel laten herstellen. Dit liefst zo snel mogelijk, gezien het voor mijn huurder is.

PE leidingen gas en water aanleggen

Voor bedrijfsunits (10 stuks) heb ik een installateur nodig die vanaf het teller lokaal tot aan de units PE leidingen gas, water kan leggen, totale oppervlakte gebouw is 1800m2, verdeeld in 10 Units.

Vervangen van 2 accumulatieradiatoten

2 bestaande radiatoren moeten vervangen worden.

Onderhoud gas verwarmingsketel

De gas verwarmingsketel is nu ongeveer 2 jaar in gebruik, dus tijd voor een onderhoud. Hoeveel kost zo een onderhoud? Wat houdt het precies in, wat wordt er allemaal nagekeken en gedaan? Hoelang duur zo een onderhoud?

Condensatieketel plaatsen

Radson ketel vervangen door een condensatieketel. Met aardgas. Graag advies rond de verschillende merken, goede ketel. Dringend.

Water warmtepomp plaatsen

Ik verwarm mijn woning momenteel met een oude mazoutketel en deze is aan vervanging toe. Ik dacht hiervoor misschien aan een warmtepomp indien de prijzen gunstig zijn voor wat het levert. De verwarming is op stookolie.

Complete CV installatie op aardgas met radiatoren

We weten nog niet goed wat we willen we hebben nu cv op mazout. Nieuwe ketel met radiatoren. Op aardgas. Wensen op aardgas te gaan.

Verwarmingsketel plaatsen

Nieuwe ketel plaatsen: Met stookolie (mazout) Graag ter plaatse komen kijken, advies.

Gasleidingen aanleggen

Verwarming is nu op mazout. Er is aardgas aansluiting in de straat, dat laat ik door infrax regelen en tot binnen brengen met een gasmeter. Maar de gasleidingen binnen het huis naar de verwarmingen en daar waar nodig is moet aangelegd worden. Zowel het warm water voor het huishouden en douche, als de CV, alles staat nu op mazout.