Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Vliermaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Vliermaal.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Vliermaal of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Vliermaal die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Vliermaal:

Lucht - water warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw

Warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw. Warmtepomp met een aparte boiler van 300 liter voor vloerverwarming van 140 m². Type lucht - water.

Verwarmingsketel plaatsen

Wij hebben nu een mazoutketel van +/- 1990 en willen deze vervangen door een aardgasketel. Wij hebben al aardgas want de open haard werkt op aardgas dus mits enkele kleine aanpassingen vermoed ik dat de aardgasketel kan geplaatst worden.

lucht - water warmtepomp plaatsen

Totaalrenovatie. er vloerverwarming/wandverwarming voorzien. Verwarmen van gebouw .Vrijstaand gebouw.

Aankoop en installatie van waterpomp voor het regenwater

Materiaal en installatie van filter en rw-pomp (eventueel buffer, omschakelingsunit) voor recuperatie RW (toilet, wasmachine, buitenkranen). Regenput is geplaatst (10. 000 liter).

Complete CV installatie in oude hoeve plaatsen

Oude hoeve. Op dit ogenblik verwarming op gaskachel. Graag een complete cv installatie installeren.

Verwarmingsketel herstellen of vervangen

De verwarmingsketel dient vervangen of hersteld te worden. Ik denk dat het de circulatiepomp is dat moet worden vervangen. Indien herstelling niet mogelijk is wil ik met vakman overleggen voor een nieuwe ketel.

Toilet na te kijken

Ik zoek iemand die onze toilet kan repareren. Ingebouwd water reservoir. Water loopt steeds door na doorspoelen.