Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Wellen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Wellen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Wellen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Wellen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Wellen:

Verwarmingsketel plaatsen

Ketel is Viesmann,10 jaar oud maar heb een hele hoge gas factuur , dus nieuwe ketel , en nazicht leidingen . Prefereer Buderus .

Zonneboiler te plaatsen

Verwarming met pelletketel (CV & SWW). Buffervat van 1000 l. Aansluitingen voor zonnecollectoren aanwezig. We willen graag een zonneboilersysteem zonder opslagvat. Collectoren te monteren tegen gevel.

Boiler ontkalken

Boiler zit in mijn ketel. Ontkalken van de boiler.

Wc vervangen

Ik wil de wc beneden laten vervangen. Alle benodigdheden zijn reeds aangekocht. Het kraantje zou ook moeten vervangen worden. Ter plaatse komen kijken.

Plaatsen flexibel rookkanaal

Ik wil een pellet kachel laten plaatsen. Aangesloten op een gemetste schouw die vanaf zolder overgaat in een dubbelwandige inox buis onder een hoek van 35 graden lopend onder het dak en dan onder een hoek v 45 graden door het dak gaand.

Huidige ketel vervangen

Nieuwe verwarmingsketel op aardgas. Op het moment een Vaillant, maar die werkt niet meer, die moet vervangen worden.

Complete CV installatie met HR ketel plaatsen

Nieuwe cv installatie plaatsen , met HR ketel. Er moeten minder dan 5 kamers verwarmd worden.

Vervangen van ketel

Het vervangen van een oude niet HR ketel door een nieuwe met warm water in de bijkeuken. Mazout ketels staan op het dak. De leidingen van warm water worden heraangelegd bij de badkamer verbouwing.

Gasleidingen binnenshuis te leggen

Verbouwing met volledig vernieuwde achterbouw. In deze achterbouw komt technische ruimte. Afstand technische ruimte tot aan keuken(gasfornuis, eventueel oven) is ongeveer 5 a 6 m. Volledig nieuwe plaatsing van leidingen voor verwarming. Zowel achterbouw(deze kunnen over vloer gelegd worden) als oud gedeelte. Oud gedeelte bestaat uit gelijkvloers(living), 1 e verdiep met 2 kamers + badkamer + zolderkamer. Chauffages worden herbruikt. In het oud gedeelte ligt reeds vloer, leidingen kunnen via vals plafond getrokken worden naar nodige plaatsen. Eventueel plaatsing van collector in berging oud gedeelte mogelijk voor overgang via vals plafond en beperken van meters buis. In totaal 5 chauffages gelijkvloers + 3 1e verdieping + 1 a 2 zolderkamer Werken zijn dringend!!

Vloerverwarming plaatsen

80 vierkante meter vloerverwarming moet gelegd worden