Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Wimmertingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Wimmertingen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Wimmertingen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Wimmertingen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Wimmertingen:

Vervangen overdrukventiel boiler

Overdrukventiel lekt dagelijks rond de 5 liter. Dit lijkt mij wat veel. Op zoek naar een loodgieter om dit te vervangen.

Chaffoteaux gasboiler nakijken

Zoek een vakman voor onderhoud en nazicht van mijn gasboiler. Hij is 2 jaar oud en blijft 5 minuten koud water geven in de douche voor het water warm wordt. Merk Chaffoteaux.

Waterpomp herstellen

Wij hebben een waterpomp die blijft draaien. Er is waarschijnlijk drukverlies.

Flexibel rookkanaal plaatsen

Wil graag een flexibel rookkanaal laten aanleggen voor een houtkachel.

Plaatsen van regenwaterput

Ik wil een regenwaterput van 10m³ + bezinkput van 5m³ laten plaatsen in mijn voortuin. Bereikbaar voor kraan om te graven. betonnen put kan er over de heg vanop straat ingezet worden. Diepte: regenwater loopt er in op ongeveer 90-95 cm hoogte (onderkant buis) Positie: waar nu het kippenhok staat (zie foto's) Met deksel op maaiveld voor controle en onderhoud pomp.

Verwarmingsketel repareren

De brander van de Viessman gasketel valt steeds uit Op zoek naar een vakman voor de herstelling te maken.

Gasleiding trekken en keuren

Gasleiding trekken van de meter naar een gashaard (7,3kw) + gaskachel. ca. 8m leiding diameter 28 en ca. 10m leiding diameter 22

Nazicht waterpomp grundfos RMQ-B

Spoelbakken wc maken abnormaal geluid. Watertoevoer zwak. Wasmachine valt stil. Pomp zelf doet normaal en geeft geen alarmindicatie; Voldoende water in de regenput.

Nieuwe gasketel en bijhorende aansluitingen installeren

Mazoutketel verwijderen en plaatsen van een gasketel. Gasaansluiting uitvoeren.

Septische put aansluiten op riolering

Mogelijkheid septische put aansluiten op riolering