Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Zonhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Zonhoven heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Zonhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Zonhoven of directe omgeving.

17 klanten uit Zonhoven bevelen een bij Casius in Zonhoven aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 6,7/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Zonhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: loodgieter voor vernieuwing appartement, vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen, complete CV installatie met radiatoren, cV plaatsen met radiatoren in keuken en badkamer, lucht - Water warmtepomp in nieuwbouw plaatsen, lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning, complete centrale verwarming plaatsen, nieuwe condensatieketel plaatsen, condensketel of HR ketel plaatsen, nieuwe ketel Vaillant plaatsen, complete CV installatie plaatsen, nieuwe boiler en installatie plaatsen, warmtepomp plaatsen, nieuwe aardgasketel plaatsen, complete CV installatie plaatsen met condensketel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Zonhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Zonhoven:

Huidige ketel vervangen door condenserende ketel

Huidige gasketel Radson ER331 vervangen door condenserende gasketel met centrale verwarming. En sanitair water. Momenteel op aardgas.

Verwarmingsketel plaatsen

De bestaande verwarmingsketel die in de kelder staat is van 1996 en is denk ik aan vervanging toe er is ook een zonneboiler aanwezig.

Verwarmingsketel plaatsen

Oude cv op stookolie vervangen door condensatie ketel op gas. Eventueel zonneboiler. Omschakeling naar aardgas. leidingen doortrekken van straat naar de woning.

Waterput boren en sproei installatie

Zou graag een put laten boren voor mijn gazon en planten te bewateren. Ook een pomp te plaatsen. Mogelijkheden van sproei installatie ook bekijken.

Installatie nieuwe verwarmingsketel op gas

Plaatsen van nieuwe verwarmingsketel op gas; momenteel nog mazout, maar we willen overschakelen op gas. Prijsofferte en advies.

Vervanging mazoutinstallatie en omschakeling naar aardgas

Oude mazoutinstallatie moet vervangen worden. Liefst aardgas. Vanaf straat naar woning + condensatieketel voor 2 verdiepingen (2woonst). Eventueel ook 2 elektrische boilers (warm water)vervangen door aardgas.

Plaatsen vloerverwarming

Plaatsen van vloerverwarming en een energievorm die weinig verbruikt.

Vervangen huidige ketel door HR ketel of condensatieketel

Huidige ketel (Saint Roch) vervangen door een HR of condensatieketel.

Opschuimen mazouttank

We zouden graag onze mazouttank van 5000 liter laten reinigen en opschuimen met een certificaat. Er zit nog een 300 liter slib in. De tank ligt ongeveer een 5m van de straat en is makkelijk te bereiken aangezien er nog geen omheining rond is.

Plaatsen pelletketel

Onze mazoutketel is ver versleten en ik ben op zoek naar een nieuw alternatief Een pelletkachel lijkt mij interessant.

Afvoer kraan en wasmachine verstopt en kapot

De afvoer van de wasmachine en een kraantje zit verstopt. Bovendien is de sifon van de afvoerbuis van de wasmachine kapot, en is de afvoerbuis van het kraantje afgebroken.

Gashaard te onderhouden

Het was voor onderhoud van onze gashaard marine; de ontsteking doet het niet meer. Graag een offerte.

Inspectie van mazoutinstallatie

Volledige inspectie met attest van totale mazout installatie. Net komen verhuizen, vandaar inspectie om te zien of alles in orde is of moet veranderd worden.

Gescheiden afvoersysteem riolering

Ik heb een huis van 1950 gekocht . Ikzelf heb geen riolering , mijn riolering is aangesloten op mijn buurman zijn gescheiden riolering. Ik wil mijn riolering afkoppelen van mijn buurman en dan naar de straat laten leggen , zodat ikzelf ook gescheiden riolering heb. Mijn inrit is ongeveer 30 meter en is asfalt , nu moet deze asfalt opgebroken worden voor de riolering te leggen. Graag wil ik weten wat mij dit hele plaatje kost.

vervangen van verwarmingsketel

Vervangen van oude verwarmingsketel naar condensatie verwarmingsketel.

Omschakelen van mazoutverwarming naar gas

Gasleiding ligt ondertussen klaar. Ik wil graag omschakelen van een mazoutketel naar een ketel op gas. Welke zijn de mogelijkheden, prijzen, installatiekosten en subsidies?

Vervangen van bestaande gaswandketel Viessman

Vervangen van bestaande gaswandketel Viessman Vitodens 200. Prijsofferte voor een ketel merk weet ik nog niet graag advies. Adres geef ik later mee aan de vakman.

Vernieuwen verwarming

Beneden is één grote open ruimte: keuken, living, salon met vloerverwarming en heteluchtverwarming voor de tussen seizoenen. Boven drie kleine slaapkamers en een kleine badkamer met radiatoren. In de winter wordt de bestaande ketel (32 jaar oud) gestookt op 45° ongeveer omdat de vloerverwarming geen hogere temperatuur nodig heeft. Boiler wordt elektrisch verwarmd.

Vervangen van condensatieketel

Vervangen van defecte condensatieketel Vaillant Ecomax VHR-C28 door Vaillant Ecotec Plus VCW 296.

Vervangen van verwarmingsinstallatie

Nu verwarming op mazout, maar we willen overstappen op gas. Dus plaatsen ketel en leidingen voorzien naar de aansluiting op straat.

Vervangen van twee WC's

Ik ben van plan mijn huis te verkopen en wil daarom de twee bestaande WC's volledig vervangen met ook de toevoer leiding naar de spoelbakken. Ik wil hier HEEL duidelijk in zijn, het feit ik het huis ga verkopen wil ik er zeker geen dure materialen voor gebruiken , dus echt de goedkope WC's zijnde bijvoorbeeld Ideal Standard of aan verwante Brico, Gamma .. enz goedkope WC's. Het is enkel om wat renovatie verfrissing op het zicht voor de verkoop van mijn huis. Ik benadruk dat omdat ik reeds offertes heb gekregen die overdreven duur waren qua materialen niettegenstaande ik er duidelijk op gewezen had dat mij enkel te doen is op het zicht vermits ik het huis toch ga verkopen. Foto's ter beschikking.

Plaatsen van centrale verwarming

Ik wil voor mijn verbouwing van mijn huis ook een centrale verwarming aanleggen en ben hiervoor op zoek naar een geschikte partner in mijn buurt. Het gaat ongeveer over het aanleggen van 8 verwarmingselementen en een centrale ketel. Hiervoor ben ik op zoek naar iemand die zowel de onderdelen kan leveren en ook plaatsen.

Vervangen van twee wc"s

Ik zou graag twee volledige wc's met binnen werk (vlottersysteem) willen laten vervangen met het stuk toevoer leiding voor het water voorzien van afsluitkraan. Zie foto's.

Vervangen van Buderus mazoutketel

Mijn woning is bijna 50 jaar oud en de Buderus mazoutketel is ongeveer 35 jaar oud. De mazoutketel is aangesloten op een korte schouw vanaf de uitgang ketel tot uiteinde schouw door het dak ongeveer 6 meter. Het is nog het oude systeem met het dikke gietijzeren buizen leidingwerk met een manuele driewegkraan. Ook verbonden met een boiler van 100 liter, denkelijk ook aan vervanging toe. De thermostaat hangt in de living en is er nog één met bi-metaal systeem, dus even oud als de ketel zelf. Mijn dak is volledig geïsoleerd en de spouwmuren dicht gespoten met minerale wol. Ik zou een condensatieketel willen laten plaatsen met alle nodige aanpassingen.