Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Zonhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Zonhoven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Zonhoven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Zonhoven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Zonhoven:

Toevoerbuis tuinkraan herstellen

Ik heb een lek in de toevoerbuis van een tuinkraan (water). Gevolg van vrieskou in de winter. Dit moet hersteld worden.

Gasaansluiting leggen

Momenteel mazouttank, deze verplaatsen voor gas aansluiting voor verwarming en eventueel gashaard.

Plaatsen gastank

Ik ben op zoek naar een propaantank van 1000l voor de verwarming van ons huis te Zonhoven. De tank zou op ongeveer 50m van de straat staan.

Gasleiding verlengen naar keuken

Ik heb pas een nieuw huis gekocht en zou de aardgasleiding willen doortrekken naar de keuken om een gasfornuis te plaatsen. De aardgasmeter/ aansluiting bevindt zich achter de muur van de keuken. Er is nog geen keuken geplaatst.

Plaatsen van elektrische boiler

Ik heb een gascondensatieketel doorstromer Vaillant EcoTecPlus, recente bouw op gelijkvloers. Ik heb laag verbruik, alleenstaande momenteel. Heb in 2018 zonnepanelen laten plaatsen. Heb een overschot van opgewekte elektriciteit en aangezien slimme meter nog een tijdje optioneel is dacht ik nog een elektrische boiler bij te laten plaatsen.

Gasleiding verlengen en nieuwe gasketel plaatsen

We zouden graag de gasleiding verlengen langs buiten tot aan de keuken via dezelfde muur om dan binnen aan te sluiten op het gasfornuis. In totaal moet deze zo een 22 lopende meter worden doorgetrokken. Hiernaast moet men ook de oude mazoutketel vervangen door een nieuwe ketel op gas.

Septische put aansluiten op riolering

Mogelijkheid septische put aansluiten op riolering

Septische put afsluiten en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering

Septische put die in voortuin ligt, afsluiten en afvoer direct op de riolering aansluiten.

Bestaande gasleiding aansluiten aan gasteller en keuken

Deze gasleiding ( reeds aangelegd in chape) dient aangesloten te worden op bestaande T-aftakking ( 1/2" Galva) aan de gasteller en de andere zijde voorzien v/e afsluitkraan ( en ontspanner ?) in de ( nog te plaatsen) keuken.