Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Zonhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Zonhoven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Zonhoven of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor gelijkaardige projecten:
warmtepomp en vloerverwarming plaatsen, lucht - Water warmtepomp installeren voor een nieuwbouw, lucht-water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, lucht - Water warmtepomp installeren voor verwarming zwembad, water - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, grond - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, alternatieve verwarming installeren, water - Water warmtepomp installeren, lucht - Water warmtepomp installeren voor nieuwbouw, lucht - Water warmtepomp installeren, grond - Water warmtepomp installeren totaal renovatie, lucht - Water warmtepomp plaatsen in kantoorruimte, regenwater put plaatsen en pomp installeren, lucht - Lucht warmtepomp installeren voor appartement

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Zonhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Zonhoven:

Herstelling wilo regenwaterpomp

Regenwaterpomp die toiletten aanstuurt, slaat nu om de paar minuten zonder reden aan.

Waterput boren inclusief installatie pomp

Ik zou graag grondwater gebruiken om mijn tuin te besproeien en dergelijke. Hiervoor wil ik graag een waterput laten boren. Hiernaast zou men ook een bijhorende pomp moeten installeren.

Gat boren in buitenmuur voor aansluiting dampkap

Ik zoek iemand om een gat van 160 cm door de buitenmuur te boren voor de installatie van mijn dampkap. De muur is 34 cm dik.

Warmteprobleem radiatoren oplossen

Ik heb radiatoren in elke kamer van het huis. Vier van deze radiatoren geven veel minder warmte af dan de andere radiatoren, de oorzaak is mij onbekend. Ik zoek iemand die kan onderzoeken wat er mis is en dit dan ook kan herstellen.

Nieuwe verwarming installeren

Wij zijn op zoek naar een nieuwe installatie, omdat onze oude mazout cv aan vervanging toe is. Graag de vakman samen met ons alle mogelijkheden te bespreken. Wij staan open voor alle brandstoffen en technieken.

Vervangen van radiatoren

Eén radiator is van binnenuit geroest. Deze moet vervangen worden. Als er kleurverschil is, moet ook een tweede radiator vervangen worden.

Oude chauffageketel vervangen

Mijn oude chauffageketel is 15 jaar oud en ik wil deze graag vervangen. Het merk en dergelijke wil ik bespreken met de loodgieter.

Huidige ketel vervangen door condenserende ketel

Huidige gasketel Radson ER331 vervangen door condenserende gasketel met centrale verwarming. En sanitair water. Momenteel op aardgas.

Verwarmingsketel plaatsen

De bestaande verwarmingsketel die in de kelder staat is van 1996 en is denk ik aan vervanging toe er is ook een zonneboiler aanwezig.

Verwarmingsketel plaatsen

Oude cv op stookolie vervangen door condensatie ketel op gas. Eventueel zonneboiler. Omschakeling naar aardgas. leidingen doortrekken van straat naar de woning.

Waterput boren en sproei installatie

Zou graag een put laten boren voor mijn gazon en planten te bewateren. Ook een pomp te plaatsen. Mogelijkheden van sproei installatie ook bekijken.

Installatie nieuwe verwarmingsketel op gas

Plaatsen van nieuwe verwarmingsketel op gas; momenteel nog mazout, maar we willen overschakelen op gas. Prijsofferte en advies.

Vervanging mazoutinstallatie en omschakeling naar aardgas

Oude mazoutinstallatie moet vervangen worden. Liefst aardgas. Vanaf straat naar woning + condensatieketel voor 2 verdiepingen (2woonst). Eventueel ook 2 elektrische boilers (warm water)vervangen door aardgas.

Plaatsen vloerverwarming

Plaatsen van vloerverwarming en een energievorm die weinig verbruikt.

Vervangen huidige ketel door HR ketel of condensatieketel

Huidige ketel (Saint Roch) vervangen door een HR of condensatieketel.

Opschuimen mazouttank

We zouden graag onze mazouttank van 5000 liter laten reinigen en opschuimen met een certificaat. Er zit nog een 300 liter slib in. De tank ligt ongeveer een 5m van de straat en is makkelijk te bereiken aangezien er nog geen omheining rond is.

Plaatsen pelletketel

Onze mazoutketel is ver versleten en ik ben op zoek naar een nieuw alternatief Een pelletkachel lijkt mij interessant.

Afvoer kraan en wasmachine verstopt en kapot

De afvoer van de wasmachine en een kraantje zit verstopt. Bovendien is de sifon van de afvoerbuis van de wasmachine kapot, en is de afvoerbuis van het kraantje afgebroken.

Gashaard te onderhouden

Het was voor onderhoud van onze gashaard marine; de ontsteking doet het niet meer. Graag een offerte.

Inspectie van mazoutinstallatie

Volledige inspectie met attest van totale mazout installatie. Net komen verhuizen, vandaar inspectie om te zien of alles in orde is of moet veranderd worden.

Gescheiden afvoersysteem riolering

Ik heb een huis van 1950 gekocht . Ikzelf heb geen riolering , mijn riolering is aangesloten op mijn buurman zijn gescheiden riolering. Ik wil mijn riolering afkoppelen van mijn buurman en dan naar de straat laten leggen , zodat ikzelf ook gescheiden riolering heb. Mijn inrit is ongeveer 30 meter en is asfalt , nu moet deze asfalt opgebroken worden voor de riolering te leggen. Graag wil ik weten wat mij dit hele plaatje kost.

vervangen van verwarmingsketel

Vervangen van oude verwarmingsketel naar condensatie verwarmingsketel.

Omschakelen van mazoutverwarming naar gas

Gasleiding ligt ondertussen klaar. Ik wil graag omschakelen van een mazoutketel naar een ketel op gas. Welke zijn de mogelijkheden, prijzen, installatiekosten en subsidies?

Vervangen van bestaande gaswandketel Viessman

Vervangen van bestaande gaswandketel Viessman Vitodens 200. Prijsofferte voor een ketel merk weet ik nog niet graag advies. Adres geef ik later mee aan de vakman.