Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor septische put aansluiten op riolering:

Septische put aansluiten op riolering

Mogelijkheid septische put aansluiten op riolering
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Zonhoven (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor septische put aansluiten op riolering uit heel België:

Septische put verwijderen en nieuwe regenwaterput steken

Er zit momenteel een verzamelput onder onze oprit. Deze willen we graag laten vervangen door een regenput, en het afvalwater gescheiden aanbieden aan de riolering.

Septische put afsluiten en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering

Septische put die in voortuin ligt, afsluiten en afvoer direct op de riolering aansluiten.

Graafwerken regenwaterput en septische put

Voortuin . plaatsen 3 putten, septische 1500L Regen 5000 of 7500 infiltratie 2500 L

Opmetsen septische put en rioolput

Naar aanleiding van doorkomend water in de kelder werd een lekdetectie uitgevoerd, waarvan u het verslag kan terugvinden als bijlage. Het doorkomende water is afkomstig van de gemeenschappelijke riool-opvangput (zoals duidelijk wordt in het verslag). Zou het mogelijk zijn om me op basis hiervan een offerte voor reparatie te bezorgen.

Woning renoveren

Ik wil mijn woning laten renoveren. Het werk omvat: - volledige renovatie van de badkamer van 3.8m² inclusief afbrak oude bdk, installatie toilet en riolering, bouw inloop douche, ventilatie, verlichting, baddoekdroger/verwarming, tegels, plafond, en installatie lavabo, douche, kranen, meubels etc - bouwen een kleine toilet (1m2) op de gelijkvloers, met tegels op de grond, bepleisterde muren, installlatie kleine lavabo, vervangen dicht raam met openbaar (en kanteelbaar) raam - plaatsen van de nieuwe toilet afvoer tot de septische put in de kelder, deksel van de septische put vervangen - afbrak oude toilet, - bouwen muur + raam ipv zijdeur en raam van de oude toilet - gevel isolatie met crepi deels op de gelijkvloers en deels op de 1ste verdieping op totale opervlakte van 46m²

Riolering huis vervangen

Betreft een oude rijwoning met enkel beerput achteraan. er moet een septische put komen met gescheiden stelsel, afvoer wc aangesloten worden en riolering dus doorgetrokken worden naar de straat (dus uitbreken vloer in de woning tot vooraan). Daarnaast moeten er ook nog twee afvoeren voor afvalwater bijkomen. Er moet ook een regenwaterput komen of minstens een wachtbuis voor gelegd worden.

Deksel septische put ingaan het inzakken

Het deksel van de septische put is langs 1 kant aan het inzakken en moet dringend gerepareerd worden.

Aanleg oprit met klinkers

Graag heraanleggen van oprit met betonklinkers (grijs-zwart). Dit voor een totale oppervlakte van 20 m². In deze oppervlakte zou er een deksel voorzien moeten worden, voor de toegankelijkheid van een septische put.