Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor septische put aansluiten op riolering:

Septische put aansluiten op riolering

Mogelijkheid septische put aansluiten op riolering
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Zonhoven (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor septische put aansluiten op riolering uit heel België:

Sceptische put en afvoer vervangen

oude put van afvoer sanitair (keuken-badkamer-wc) vervangen en afloop naar gracht van overloop,de nieuwe septische put 3000 liter. Graafmachine nodig. Kan het niet met een spade doen.

Aansluiten stromend water

Voor een cliënt zoek ik een loodgieter voor het volgende: - Aansluiting van stromend water in de keuken. - Afvoer voor in de keuken. - Het toilet loopt niet door, met een camera kijken of er een obstructie is tussen het toilet en de septische put. Dus de weg vrijmaken.

Verbouwing rijwoning

We bouwen een aanbouw aan een bestaande rijwoning. Daarvoor hebben we nodig: nieuwe fundering van 80 a 90 centimeter diep over een oppervlakte van ongeveer 20 m². In die aanbouw en de bestaande woning moet een vloerplaat gegoten worden. In totaal gaat het om 50 m². Voor de aanbouw willen we met snelbouw de zijkanten en achterkant laten optrekken met gevelsteen. Het gaat om een gelijkvloers met een platdak. Als laatste moet de riolering vernieuwd worden. Installeren van een septische put van 3000 liter met aansluiting van sanitair erop. De put komt in een ingesloten tuin, wat de graafwerken moeilijker maakt.

Septische put afsluiten en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering

Septische put afsluiten en aansluiten op riolering. Afstand tot de riolering is een 2 à 3 meter.

Herstellen afvoer wc

Ongeveer 3 jaar geleden hebben we het WC laten vervangen. Nu verstopt het wc regelmatig. Het WC is aangesloten op de riolering, niet op een septische put. Ontstoppen helpt slecht enkele dagen en dan is het weer verstopping. Vermoedelijk ligt het probleem in de buizen.

Lekkende regenwaterbuis en verzamelput vervangen

Langs mijn vrijstaande woning ligt een gemetselde verzamelput die lekt. Deze wil ik laten vervangen. Tevens is een afvoerbuis van regenwater die naar deze put loopt gebroken. Deze moet eveneens vervangen worden. Indien mogelijk zou ik gelijktijdig een bypass over de septische put willen aanleggen. Een te onderzoeken optie is het gescheiden naar de straat leiden van regenwater en vuil water en het plaatsen van een regenwaterput (herbruik op termijn mogelijk)

Rioleringswerken uitvoeren

Alle wachtbuizen die we gestoken hebben voor de riolering verbinden met de septische put alsook alle buizen voor het regenwater verbinden met de regenwaterput. Alle wachtbuizen zijn verbonden met de afvoeren in het huis en komen uit in de voortuin, de riolering ligt op 1m afstand op de rooilijn, en de septische en regenwaterput bevinden zich in de tuin opzij, op 15m. Dit allemaal moet volgens ons rioleringsplan geplaatst worden. De grond in de tuin moet achteraf weer mooi gelijk gemaakt worden en de oprit zal ook weer dicht moeten.

Putdeksel en plaat kolenhok vervangen

Wij hebben op het gelijkvloers een putdeksel van de septische put dat vervangen zou moeten worden door een hermetisch afsluitbare deksel tegen geur (Hermelock). De deksel steekt in een polybetonnen vloer. Het kolengat aan de straatkant dat naar onze kelder leidt zou moeten gedicht worden. We dachten aan een stevige, geperforeerde plaat ipv een standaard rooster om de tocht te vermijden.