Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Zutendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in Zutendaal heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs in Zutendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Zutendaal of directe omgeving.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Zutendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vervangen van sanitair en CV-ketel, vernieuwen van verwarmingsketel, volledig nieuwe CV plaatsen, plaatsen nieuwe condensatieketel, plaatsen en vervangen van elektrische radiatoren in huis, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, nieuwe verwarming plaatsen in renovatiewoning, installeren en plaatsen ketel, vervangen gasketel door HR ketel, plaatsen condensatieketel, plaatsen radiatoren en gasketel, cV aanleggen, oude mazoutketel vervangen door pelletkachel, installatie condensatieketel, cV op gas of pellets plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Zutendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Zutendaal:

Grondwaterpomp installeren

Ik wil een grondwaterpomp laten installeren voor het bijvullen van een zwemvijver. En eventueel gebruik voor beregening van tuin.

Huidige mazoutketel vervangen door gas of pellet

Huidige mazoutketel is afgeschreven en dient vervangen te worden. Keuze brandstof is nog niet gemaakt : gas of pellets. Ketel staat in de kelder op 1. 5 m van de collectoren en de boiler van 150 L.

Vervanging septische put

De beerput bij ons vakantie huisje in Zutendaal de Kempen is vol en stinkt. Wij willen zo spoedig mogelijk een nieuwe (evt plastieken? ) hebben. Kunt u ons zeggen wat dit gaat kosten en op welke termijn? Is het mogelijk ons in te lichten over verschillende afmetingen?

Plaatsen van pellet op cv

Ik zou mijn woning willen verwarmen met pellets op cv. Dit betreft een bungalow, alles op gelijkvloers. Er is ooit een vakman geweest enkele jaren geleden vanuit Zutendaal volgens de man een groot handel was zeer opdringerig.

Kraan vervangen

Onze kraan boven het bad, kan ook gebruikt worden als douche, moet vervangen worden.

Onderhoud ketel Dietrich

Jaarlijks onderhoud van een ketel de Dietrich DTG E 130 ECO. NOX PLUS

Boiler plaatsen in caravan

Ik zou graag een nieuwe boiler laten installeren in mijn stacaravan.

Overschakelen van Mazout op Aardgas

Oude mazoutketel vervangen door een HR - gasketel. Ondergrondse mazouttank reinigen en opspuiten.

Mazoutketel vervangen door nieuwe

De oude mazoutketel vervangen door een nieuwe

Lekkende boiler te herstellen

Zoek iemand die een Cortina boiler kan herstellen. Lekt.

Waterput slaan en aanleg beregening

Slaan van waterput. Plaatsen van beregening voor ca. 600 m²

Regenwaterput: deksel vernieuwen en pomp plaatsen

Ik heb een oude regenwaterput met een betonnen deksel. Ik wil dit deksel graag laten vervangen door een makkelijker hanteerbaar exemplaar. Bijkomend wil ik graag een pomp laten installeren. In eerste instantie voor water om de tuin te besproeien. Binnen een paar jaar zou ik dezelfde pomp willen gebruiken voor watervoorziening van een toilet. Het putdeksel ligt tegen de achtermuur van het huis. De achterruimte van het huis kan gebruikt worden voor het opstellen van de pomp.

Vaillant Geiser in stacaravan nakijken

Het betreft hier het nazien en herstellen van mijn Vaillant keuken Geiser in stacaravan te Zutendaal.

Inloopdouche met tegels

Het vernieuwen van de plaatselijke douche. Oude tegels en douche verwijderen en nieuwe tegels. Douchebad en sproeier plaatsen en eventueel nieuwe douchedeur.

Wij zijn op zoek naar installateur voor ...

Wij zijn op zoek naar installateur voor plaatsing van sanitair + CV + gasleidingen van onze nieuwbouwwoning in Zutendaal. De vereiste materialen zullen aangekocht worden bij Bastiaens in Bilzen. INDIEN U MIJ UW GEGEVENS BEZORGD OP: raf.colla@yahoo.com, kan bezorg ik u alle gegevens voor een detailofferte. Gelieve de offerte op te splitsen in 2 blokken, aangezien de leidingen dit jaar gelegd moeten worden en de afwerking pas na de plakker zal gebeuren: ? Blok 1: alle leidingen sanitair + alle leidingen CV + alle afvoeren + alle gasleidingen (uitvoering tegen ten laatste einde september 2011). ? Blok 2: plaatsing verwarmingsketel met alle toebehoren + plaatsing radiatoren (uitvoering: in 2012, dus volgend jaar na plakker: exacte timing in onderling overleg nog te bepalen