Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Luik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Luik heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Luik u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Luik.


Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Luik bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Bassenge, Boelhe, Bressoux, Chenee, Corswarem, Eben-Emael, Glons, Hannut, Huy, Liege, Lincent, Sougne-Remouchamps, Vise, Waimes, Waremme uit Luik kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning, warmtepomp installeren, volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming, complete CV installatie met radiatoren, complete CV installatie op aardgas plaatsen, water warmtepomp plaatsen in studio's, verwarmingsketels vervangen, plaatsen van vloeistoftanks -waterleiding werkplaats, warmtepomp plaatsen, condensatieketel plaatsen, digitale watermeters te plaatsen, gasketel plaatsen, doorstromer plaatsen voor warm water en verwarming in winkel en leidingwerken, complete CV installatie op pellets, warmtepomp installeren in combinatie met vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Luik staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Luik:

donderdag 26 januari 2017

Aansluiting verwarmingsinstallatie

Complete aansluiting van A tot Z.
maandag 21 november 2016

Klein elektriciteitswerken

Netwerk verlichting nakijken en bijplaatsen. Het adres kan nog niet worden meegegeven, het huis is nog niet aangekocht.
maandag 10 oktober 2016

Vervangen condensatieketel en boiler

Het afbreken en afvoeren van de huidige mazoutketel & boiler en vervangen door een nieuwe condensatieketel & boiler, incl. de nodige pompen en aansluitingen. Daarna het afstellen en aan de gang zetten van de complete installatie.
maandag 29 februari 2016

Installation WC

J'aurais besoin d'avoir un plombier pour installer mon wc avec arrivé d'eau et evacuation.
zondag 20 september 2015

Nazicht van een WTW installatie

Sinds mei 2009 draait bij ons een WTW installatie. Deze is geleverd en geïnstalleerd door Vitelec uit Lommel. Die heb ik reeds benaderd maar dit bedrijf is niet meer actief en kan ons niet verder helpen. Wij wonen in Aubel en wel ca. 15 minuten rijden vanaf Maastricht net over de grens in België. Tot voor kort draaide de WTW installatie 24 uur per dag op een waarde van “1100” Filters worden door ons regelmatige verschoond en vervangen Sinds korte tijd maakt de installatie meer lawaai. Het is net of er windvlagen door waaien. Dus met dalen en pieken een malend geluid Wij weten niet wat het is. Hebben meermaals de stroom afgeschakeld, maar na het inschakelen gaat het malen weer door. Wellicht een probleem van de lagers van het anker van de ventilator?
maandag 11 mei 2015

Nieuwe CV op gas plaatsen

Appartement : nieuwe individuele cv op gas + radiatoren (oude centrale installatie op mazout gesupprimeerd)= 1 verdiep
dinsdag 5 mei 2015

Onderhoud van ketel

Onderhoud van verwarmingsketel op mazout. Adresgegevens bij contact.
dinsdag 14 april 2015

Installatie en levering verwarmingsketel

We zoeken de installatie en levering van een oliegestookte CV ketel voor een vakantiewoning (kelderappartement van ca 20m2, bovenverdieping van ca 120m2) Zoeken vanwege bestemming vakantie goede afweging tussen rendement en installatiekosten
woensdag 13 augustus 2014

Placement douche et toilette

Remplacement/enlever une douche. Placement de 2 douches dans des pièces differentes.Placement d'une nouvelle toilette.
zaterdag 30 november 2013

Aansluiting radiatoren

Ik heb een 10 tal radiatoren die geplaatst en aangesloten dienen te worden. De radiatoren met ophangbeugels zijn beschikbaar.
maandag 15 oktober 2012

Verwarming Giacomini

Herstelling van centrale verwarming (gas) opgebouwd uit componenten Giacomini. Momenteel defecte flexibele koppeling aan flexibele leiding naar radiator. Later onderhoud ketel, enz ...
zaterdag 18 februari 2012

D'eau et de chauffage central

la réparation des tuyaux d'eau et de chauffage central, endommagé en raison du temps froid
donderdag 12 maart 2009

placement de chauffage central - voor ...

placement de chauffage central - voor onze nieuwbouwwoning (laagenergie +/- K27) zijn we op zoek naar een erkend installateur voor cv op propaangas. (hoogrendementsketel gas voor centrale verwarming met vloerverwarming en/of radiatoren) en balansventilatie systeem D Plaatsing : juli 2009
dinsdag 11 september 2007

Installation chauffage central dans un ...

Installation chauffage central dans un entrepôt destiné à devenir un loft. 1 étage, mezzanine
dinsdag 11 september 2007

Transformation d'un entrepôt en loft. 1 ...

Transformation d'un entrepôt en loft. 1 étage, avec mezzanine
vrijdag 25 februari 2005

vernieuwing verwarmingsinstallatie

vernieuwing verwarmingsinstallatie
zondag 22 augustus 2004

vacumeren airco

vacumeren airco
woensdag 5 september 2001

reparatie van een toilet, 20 minuten ...

reparatie van een toilet, 20 minuten werk bij wijze van spreken

Partners

Partners van Casius